60

Анонимен

преди 1 година

Аве, за днес превзеха ли Бахмут? Колко процента? Муахаххааааа

59

Шекспир

преди 1 година

Много шум за нищо!

58

Байдрън

преди 1 година

За 12 милиарда долара поне един фоейрверк направете бее! За зарадвате спонсорите!

57

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, бе, Кулеба. В България има върли укрофили, които биха ви помогнали като доброволци. Христо Иванов, Александър Йорданов, Васко Кръпката, Любо Жечев, Владо Въргала, Атанас Атанасов и други видни евроатлантици и фенове на Украйна.

56

Коя контраофанзива?

преди 1 година

Тя още не е дошла те я отписаха! Да плащаме за следващата?!!

55

Анонимен

преди 1 година

Украинците сега съвсем ще почнат да се напъват, като видяха, че раша едни парадни танкове няма вече. Манифестациятаа на позора вчера съвсем ясно показа състоянието на "магучая". Маршируващи деца и т-34. Дори войници нямаше.

54

Бай Дрън

преди 1 година

Как да няма контраофанзива? Двата дрона над Кремъл какво са? Не бяхме прави ние, русофилите, че Украйна няма да стигне до Москва. Стигна и още как. Чак спря парада и само един Т34 успя да мине по площада.

53

Анонимен

преди 1 година

Има и човешки ресурс в лицето на нашите жълтопаветни хоммосекксуалисти от ДБ, ПП и ГЕРБ. Да заминават за бивша Украйна. Ако този ресурс изобщо може да се нарече човешки. Силно казано но така е думата.

52

Анонимен

преди 1 година

Единственият шанс на Кулеба да почне нова офанзива е да дойде да си събере от нашите хотели дезертьорите и да ги праща на фронта.

51

Анонимен

преди 1 година

Руснаците им взеха 25 % от територията, а тия сега ги е страх да направят офанзива и да си върнат земята. Кулеба, Кулеба... Станахте за смях.

50

123ас

преди 1 година

ало ***, ако и трябва да вземеш пушката, ще мислиш по-иначе... лесно е да изпращаш пешките

49

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че украинците нямат човешки ресурс за офанзива. Да, Западът им даде много оръжия. Но малко са хората, които искат да се бият срещу руснаците. Ето това им е проблемът.

48

Анонимен

преди 1 година

Като ви трябват оръжия си ги произведете или купете. Какво като просяци едно и също повтаряте и ти и зеления. Никой не ви е длъжен.

47

Няма безкрайна война

преди 1 година

Ще станете замразен конфликт като в Кипър или Корея! Земята маже да я забравите..

46

До 43

преди 1 година

Ти не разбираш! Климата е виновен! Путин използва и климата като оръжие ;)

45

Анонимен

преди 1 година

Защо няма един наш експерт твърд хомосексуалист, неолиберал, некъпан с Украинското знаме на профилната да ни обясни какво става с прословутата контраофанзива ? До преди няколко месеца един през друг ни обеснявахте как като се стопли, как само като дойдат Хамърсите, Леопардите, боеприпасите и исканото оръжие?Е стопли се и на 98% оръжието е предоставено но следа няма от контраофанзивата а вие сте по ниски и от тревата. Истината е, че Укронацистите нямат човешки ресурс да я направят.

44

До 41

преди 1 година

офанзивата през 2024г>>>>>> С Тръмп начило на САЩ?!! Няма да има, това ще е последната офанзива на Укрите!

43

Айдееее

преди 1 година

Почнаха с оправданията :) :) :) :) :)Абре, Кулеба, стигат ви толкова оръжия. Хора нямате, хора!!!!!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Това племе си заслужава съдбата,бой и унижение,само това ще ви оправи!

41

Анонимен

преди 1 година

Накрая тези ще обявят офанзивата седмица преди започването пред световните медии, ще тръгнат с оркестъра напред, ще завладеят 2 села и три отделни блока в Бахмут и ще кажат - оръжията свършиха, давайте още за офанзивата през 2024г. Вече е очевидно, че си мислят, че хванаха западния данъкоплатец за шлифера и могат до безкрайност да го доят. Според мен, кредита им на доверие започна бързо да се изчерпва, защото на масата украинци, реално не им пука за войната и со гледат живота.