152

Анонимен

преди 1 година

Никой не го е заслепил, измисля си.

151

Сата НАТО

преди 1 година

Сливница е достатъчно широка и има достатъчно видимост, пресичали са въобще без да гледат. И точно в тоя участък е нанагорнище, така че с тоя форд К едва ли е дигнал повече от 70. Друг е въпроса, че може да ги е отнесъл нарочно, както е бил афектиран.

150

Анонимен

преди 1 година

25 години карам кола и чак сега научих - щом ви "заслепят" - натискайте газта до дупка! на кого е синче убиеца?!?!?!? защо не му е взета кръвна проба и го защитава неслучайно име адвокат?!?!?!

149

Шофьор

преди 1 година

Защо не търсят атговорност на този който го е заслепил, шофирал на дълги ?

148

Анонимен

преди 1 година

сега само чакам да разбера на кого е синчето... това ми липсва в този пъзел със "заслепяването",,,

147

Анонимен

преди 1 година

Какво значи заслепен бил? На видео камерите няма кола в насрещното! Скоростта му на същите камери видимо е много над допустимата. Ако караше с разрешената скорост, дори и заспал на волана да беше ударил починалите, пак щеше да им даде 80+% шанс за живот, докато с тази скорост просто им е подписал присъдите.

146

Реалист

преди 1 година

Ако младежите се бяха пазили и шофьора беше карал по-внимателно, три живота щяха да бъдат спасени. Хора мислете и се пазете!

145

Анонимен

преди 1 година

Само крути мерки ще дадат резултат. Щом си причинил вреда на автомобил при катастрофа-ти купуваш нов . Щом има ранени-плащаш лечение,ако си изберат и в САЩ да се лекуват + да има минимална компенсация от 50к. За смърт-изплащаш на семейството минимална сума от 1мил. Щом може 1 апартамент в Сф да струва 1милион,защо човешки живот да не струва!? Отделно лежиш в затвор минимално 15г! Как ще набавиш парите си е твой проблем! Затворът е отделна тема-да работят тема не да ги храним ние!

144

Анонимен

преди 1 година

"Изчислихме, че скоростта наАдриан Антонов е била около130 км/ч", заяви Русинова. ----///------ Тоя па къде се бута да влияе на следствието

143

Анонимен

преди 1 година

Накрая да препишат гръцките пътни закони и наказания и да се прилагат и у нас същите! КАТ трябва да се закрие и да се основе наново такава служба, но без корупция и в минимален състав с много техника за контрол и бързо връчване на наказания и събиране глоби!!

142

Анонимен

преди 1 година

Неглижираните с години проблеми дават своите резултати.Засипват ни като лавина,от която не можем да се спасим.Толкова ли сме безсилни?

141

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН 144 Не си прав в случая! Колата се е движела с много висока скорост. Това значи че като са започнали да пресичат е била далече. Ако се беше движила с по-ниска скорост е имало някакъв шанс да реагират ако е била по-близо, но с такава висока скорост не са имали шанс.

140

Анонимен

преди 1 година

Как все Марковски наемат, когато трябва да се лъже. :)

139

Анонимен

преди 1 година

Татенцето купило на отрочето автомобил веднага щом взело книжка.А дали е седнал поне веднъж до него,за да види как кара?Това не е ли първо безотговорност към собственото ти дете и тогава да помислиш и за останалите?

138

АнонимеН

преди 1 година

10 ПЪТИ НАПИСАХ ТУК, ЧЕ КАТО СТЕ НА ЗЕБРА СЕ ОГЛЕЖДАТЕ И АКО КОЛАТА НЕ СПИРА И ВИЕ НЕ ПРЕСИЧАТЕ! ЗА ТОВА, ЧЕ СА УМРЕЛИ ВИНА НОСЯТ И УМРЕЛИТЕ В СЛУЧАЯ! МНОГО ШОФЬОРИ НЯМА ДА ВИ СПРАТ НА ЗЕБРА ДОРИ И ДА ВИ ВИЖДАТ , ЧЕ СТЕ НА НЕЯ ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА СИ ХАБЯТ СПИРАЧКИТЕ И ДА СИ ИЗНОСВАТ ГУМИТЕ, ТЪЙ, ЧЕ НЕ ОЧАКВАЙТЕ ВСЕКИ ДА ВИ СПРЕ ВЪПРЕКИ, ЧЕ СТЕ НА ЗЕБРА И ТО ПО СРЕДАТА! ЩЕ ВИ ПОМЕТЕ КАТО НИЩО! СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е И СЪМ ЖИВ САМО , ЗАЩОТО ИЗЧАКВАМ ДА ВИДЯ ДАЛИ ЩЕ СПРЕ АМИ ЕДИН НЕ СПРЯ БЯХ ПО СРЕДАТА.

137

Анонимен

преди 1 година

нарко дилър от когото са доволни и го покриват.ще се развали бизнеса,а който умрял,умрял не е бил на правилното място,долни *** от най-долното,до най-високото ниво.убиха 2 деца,българчета,да ги прости Господ.

136

Анонимен

преди 1 година

Мафиотска, му тр енска държавица, била членка на ЕС.... с нагласени джукести девойки без конкурс в Прокуратурата. И очакваме правосъдие....дето всеки е човек на някой. Айде, излезте днес и ни говорете за евро зоната, за инфлацията, за Украйна и Русия и за жалкарските ви кавги в парламента....

135

Анонимен

преди 1 година

Като видиш името на адвоката и става ясно с какви пари разполага извършителят/или родителите му/ и ще намерят вратичка да има лека присъда, а загиналите...мир на душите им и дано са в по-добър свят.

134

Най-големия враг

преди 1 година

на българина е българина.

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 115 Борисов не е на власт, ама навсякъде са назначени хора на ГЕРБ. Полиция, КАТ, прокуратура, съд, държавна администрация, публичен сектор, директори на училища, болници... всичко е ГЕРБ.