198

Стига глупости

преди 1 година

До до 211: Това, че с юани нищо не можеш да купиш е вицът на деня.

197

Анонимен

преди 1 година

Абе нали уж урките щяха да правят контранастъпление ,а пък то май обратното се случва

196

Нищо ново

преди 1 година

До Западняк: Какъв западняк си ти? Само г'лупости ръсите по опорна точка. Напоследък по медиите е пълно с "мокри сънища". Бойко ги приказва, и всичкото т'рол гледа да не остане по-назад. А колкото до Бахмут, вече времето *** укронацистите там изтича. Да бягат докато още могат.

195

Накрая

преди 1 година

пак Русия побеждава.

194

до 211

преди 1 година

За тебе - малко икономика. Юанът няма как да стане резервна валута поради простата причина, че с него нищо не можеш да си купиш. Китайския пазар не е отворен като американския, там свободно не можеш да инвестираш. Китайските акции са достъпни само за лица с китайски паспорт, само някои акции са достъпни само през борсите в Шенжен и Шангхай чрез интерконекта с Хонг Конг. Китайски имоти за инвестиция са абсурд по ред причини. Роснаците си трупа юан на купчини, ще трябва да си ги обърнат в долари.

193

Москва потъна

преди 1 година

Тъжна картинка ще е парада на "победата" утре.

192

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ...

преди 1 година

УКРАЙНА ДА БЪДЕ ПРИЕТА ЗА РАВНОПРАВЕН ЧЛЕН НА НАТО! РУСКИТЕ БЛЪФОВЕ ЗА ЯДРЕНИ УДАРИ СА ЕДИНСТВЕНО , ПРОСТАШКИ Р.Е.К.Е.Т.!..НАТО ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИ РЕШИТЕЛНО НЕЗАВИСИМА И СУВЕРЕННА УКРАЙНА!!!

191

Пак копи/пейст?

преди 1 година

До Това е истината (дежурният русофобски т'рол): Колко пъти ще го слагаш това? Дай си малко почивка. Не си струва да се трудиш толова за тролските жълти стотинки.

190

Анонимен

преди 1 година

Важното е да утилизират хохли, пък когато го превземе, бърза работа нямат!!

189

Анонимен

преди 1 година

Робърт Кенеди пред Fox News: Украйна е обречена на поражение. Това, което ни казват за Украйна, е лъжа.

188

Споко

преди 1 година

Споко, победихме, край! Китай обърна гръб на Русия. Факт. От утре всичко ще се върне както си беше преди.

187

Това е истината

преди 1 година

Русия наруши Будапещенския меморандум и Минските съглашения и гръмнаха европейската част на Северен поток, въобще да не се надяват на мирно споразумение с Европейския Съюз.А Путин е обявен за военопрестъпник.Войната ще завърши след процеса в Хага.Дори Иван Гешев обяви от Киев че ще арестува Путин, което доведе до бомбения атентат срещу него.

186

ЕТО ВИ ФАКТИТЕ:

преди 1 година

КИТАЙ ОБЪРНА ГРЪБ НА ПУТИН И ГИ ПРИЗОВА ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ УКРАЙНА!ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА РУСКИТЕ ГАДОВЕ , ПРОСТОТИИ И ТЪПИЗМИ!

185

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 206: Г'лупости са това. За тази година се предвижда стокооборотът между Русия и Китай да достигне 200 милиарда долара. И интересно е че не се разплащат в долари, а в рубли и юани 50/50%. А Саудитска Арабия вече продава нефт за китайски юани. Държавите от БРИКС търгуват помежду си в национални валути. Времето на долара като международно платежно средство бавно, но сигурно отминава. Така че тази "изолация" се отнася само за САЩ и сателитите им.

184

до 199

преди 1 година

стига с тея изтъркани комунистически пропаганда фрази от пред 40 години. Нема ли да кажеш и че англо-саксонски шпиони са виновни за провалите на росия. Светът отдавна е многополюсен, просто на Путин полюсчето му е малко. Китай и Индия отдавна надминаха росия по икономически и дипломатически статут.

183

СМЕХ...

преди 1 година

СЛЕД ПРОСТОТИЯТА "КИЕВ--ЗА 3ДНИ".....НА РЕД Е ТЪПНЯТА "БАХМУТ ЗА ЕДИН ДЕН"..ХА,ХА,ХАААААА....ЕПОХАЛНО , НАЛИ...??!!!

182

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 203: "САЩ е само част от нас"? Е, това беше най-смешното нещо за днес. Ние сме сателит на САЩ, не е ли ясно. Затова сега Гешев е там, за да докладва как ще арестува Путин, затова беше и в Украйна. П'ростият човек, вари го, печи го, пак п'рост си остава. Искам да видя как, като се върне пак ще изкара прокурорите с червените тоги да излязат за да го защитят.

181

Анонимен

преди 1 година

До 206 Тя вече е изолирана. Успех ви желаем. Докато имате червени престъпници на власт ... ще сте в изолация. Както видяхте никой не се огъна пред заплахите ви. Напротив изодохте шамар и то дебел. Пък вие се оправяйте с Китай, какво ни се хвалите :))) Работете си с тях ... се там само далеч от Европа. Иначе ще бъдете разгромении .. посланието на Европа е ясно.

180

Анонимен

преди 1 година

Русия никога няма да бъде изолирана вече от света. Дори и след като Китай гласуваха, че са агресор и се разбра, че не може да се разчита на тях то все пак зад гърба и остават суперикономики като Габон, Судан, Мали. Дори Афганистан им предложи екологично сътрудничество гориво срещу фурми. Смех, смех

179

руския бот 201

преди 1 година

забрави да претака спама през преводач. В България роски не говориме и деца не давиме, товариш роснак.