34

Коста под Моста

преди 1 година

Масово се наблюдава липса на писане на смислен текст/превод във всички медии.И понеже вече над 52% от съдържанието в нета се пише от ИИ и ботове е нормално да се губи смисъла .Тука статията е за под 14годишен масов убиец -дете убива деца.Не ,че не знаят за Хитлер ,Сталин и колонизаторите в новите континенти. Това геймърче едържи рекорда за сега.С новите технологии много лесно едно дете може да стане масов убиец ако е изпуснато от родата.С микро камера може да види кода за сейфа на баща си...

33

???

преди 1 година

Сега ще ти занимавате ежедневно със сърбетата ли?

32

Анонимен

преди 1 година

В БГ има много по-големи масови убийци, но някак си ги държат вързани мутрите, не знам как и аз :)))

31

Анонимен

преди 1 година

Психоложката на училището предполага, че момчето и преди е имало проблемно поведение. Забележете, психоложката не е фиксирала проблемното поведение, а чак след тази кървава баня тепърва предполага!? Знаете ли какво, ако през оставащите ми години от живота реша да извърша такова престъпление, ще започна от психолога на училището, а не от учителите или от учениците. Кой, освен психологът, е оторизиран професионално да открива такива проблеми, математикът, физикът или физкултурникът?

30

фррф

преди 1 година

Децата са жестоки и със сигурност убиеца е бил натрупал много гняв. Тук е важна ролята на родителите, които трябва да възпитават децата си с любов и да им показват колко ценни са те. Вероятно това дете се е чувствало отхвърлено в училищната среда и неразбрано вкъщи. Времената са трудни. Растат поколения, които не знаят каква е приятелство, не знаят какво е прегръдка или състрадание. И за да го свържа със заглавието - може би най-големият масов убиец е създателя на интернета и социалните мрежи.

29

Анонимен

преди 1 година

Една съученичка на срещата на випуска преди години коментира,че съм и се бил подигравал, че носела очила.Напънах се доста и не успях да се сетя и за един случай,а тя директно ме контрира, че друг съученик нещо и бил казал (на майтап, разбира се) и аз съм се ухилил.Е извинявай,ама много чувствителни станали тие хора бе, чувствителни,злопаметни и без капка чувство за хумор.Тази пролет ще имаме нова среща на випуска,ще гледам са съм по-далеч от нея,че знае ли човек,да ми няма инициалите някъде.

28

РЕАЛНОСТ

преди 1 година

Училищата са развъдник на насилие, прос..тия, нар..тици, п..шене на треви и какви ли не други безобразия. Учителите искат само повече пари но не и реформа в образованието.

27

Анонимен

преди 1 година

До Ицко "че това деяние е по мирно време , а не като през управлението на диктаторите" Е то времето обикновено си е мирно докато не се появи някой, който да изтрепе достатъчно народ, за да стане диктатор. Така че дали е през управление на диктатор или не, зависи само от мащаба.

26

Анонимен

преди 1 година

Малко им куца статистиката на сърбите, но простено им, все пак нямат достъп до информация освен тази която идва от Путин и Кремъл.

25

Ицко

преди 1 година

Този анонимник , който казва , че убиеца Коста не бил пак такъв , за пример дава Сталин и дуги , също не е добре с психиката . Не прави разлика , че това деяние е по мирно време , а не като през управлението на диктаторите ! Трябва да се прегледа !

24

Анонимен

преди 1 година

И.. сега ? Няма да лежи, ще го държат малко в психото и после сред останалите докато пак не му падне жетона.

23

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са доста специфичен народ. Много от тях са шовинистични, националисти с мания за величие; подарени им бяха две мини - империи през 20век, всъщност бяха употребени за целите на великите сили, но това деформира съзнанието на голяма част от хората. Около 80-тина години две-три поколения отраснали с илюзорната идеята за велика Сърбия. Която се разпадна с реки от кръв и насилие; чиито отровни резултати виждаме и до днес в Македония.

22

Анонимен

преди 1 година

От живите днес, безспорно най-големия убиецц на деца е Путин! Иначе, безспорно Мао! За Сталин не съм съвсем съгласен, тъй като при него жертвите са косвени, най-вече в следствие на глад, след като е унищожил родителите им! Иначе, в СССР не са изпълнявани смъртни присъди над деца, в което днешния им сатрап Путин надмина дори предшествениците си!

21

селянин

преди 1 година

50 цента за детски скалп 2$ за женски и 5 за мъжки ценоразписа на белия вожд от вашингтон

20

Анонимен

преди 1 година

Реално погледнато това е било борба за справедливост.

19

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да било да се оправдава подобно деяние граничи с сериозни ментални проблеми !

18

Най големите убийци

преди 1 година

Това са англсоаксоците .Избили в америка милиони деца .Таква е била сътбата и на милионите аборигенски деца в Австралия.

17

АнонимеН

преди 1 година

ТОВА НЕ Е ВЯРНО КЛАСАЦИЯТА НА НАЙ-ГОЛЯМ МАСОВ УБИЕЦ НА ДЕЦА СЕ ОГЛАВЯВА ОТ МАО ДЗЕДУН! НА ВТОРО МЯСТО Е СТАЛИН И МОЖЕ БИ ХИТЛЕР НА 3-ТО МЯСТО

16

Дет то Америка

преди 1 година

Американизация на обществото

15

Анонимен

преди 1 година

При сърбокомунизмът е така. Там са фанатици.