117

Анонимен

преди 1 година

Страните от BRICS, водени от Русия, Бразилия, Китай, Индия и Южна Африка, ще надминат страните от G7 по икономически растеж през 2023 г. Днес Bloomberg пише въз основа на последните статистики на МВФ, че страните от БРИКС ще представляват 32,1% от световния икономически растеж. G7 ще има 29% в този случай.

116

Анонимен

преди 1 година

Z кореспондентите потвърждават стрелбата по пригожин И разтрела на заград отряда ...Вагнер бягат

115

Анонимен

преди 1 година

ЕС беше добре докато имаше евтини ресурси. За няколко века грабежи от колониите успя да изгради база, ограбиха целия свят, разви технологии и производства, натрупа мазнина, хората живееха добре, мотивирани работеха, технологии и know-how, развитие. Но сега всичко свърши, ЕС още е богат но постепенно ще обеднява докато след няколко години се превърне в гето както в Южна Америка.

114

Анонимен

преди 1 година

Председателят на Камарата на представителите на САЩ Кевин Маккарти каза, че през следващите десет години 17,5% от данъците, събрани в страната, ще отидат за изплащане на лихвите по държавния дълг на САЩ. Наблюдаваме как доларът губи позиции през последните двадесет години", заяви той.

113

Политиците

преди 1 година

В Украйна ще променят закона за наследството, ако единият ге_й партнйор загине на фронта! Понеже цракове не са разрешени..

112

Анонимен

преди 1 година

Според МВФ от 1999 г. до 2021 г. делът на долара във валутните резерви е намалял от 71% на 59%. Започвайки от 2022 г., спадът се ускори 10 пъти - само през 2022 г. делът на долара падна до 47%.

111

прясно

преди 1 година

В момента боевете се водят от Источната страна на река Бахмутска след бягството на вагнер от центъра Стреляли са в колата с пригожин масово бягство ...разтреляли са Заград отряда

110

Анонимен

преди 1 година

Урките са подготвили ракети с обеднен уран дадени им наглосаксонците. Руснаците стрелят с обикновен заряд а обедненият уран гърми здраво и събаря всичко. Видях как с такива ракети краварите в Сърбия бутнаха всички мостове в сърбия на река дунав в Белград. Телевизионната кула в Белград като я удариха с такава ракета стана на пепел. А от служителите в нея неможаха да намерят и кост.

109

Контраофанзивата

преди 1 година

Върви по план мери се влажноста на въздуха всеки ден, и метериологичната обстановка. Бойците се епилират следи се да не се хидратират. Хахаха каква контраофанзива от сбирщина очаквате не знам. Единственно има събрани 40К които са обучавани в други държави но без боен опит. Те миналата година Укрите има все още боеспособни части и повече техника нищо не направиха сега ще бъде още по зле.

108

До 151

преди 1 година

Да, първи украински ге_й фронт ;) С розови униформи и знаме на дъгата!

107

Анонимен

преди 1 година

Стреляли са в пригожин Охранителя му е мъртав за плешивия не е ясно Вагнер БЯГАТ

106

Редактор

преди 1 година

"Колкото по-добре се подготви Киев за решителната битка, толкова по-добри ще бъдат шансовете му за успех." 1во Редактиране: "Колкото по-добре се подготви Киев за решителната битка, толкова по-малко смешен и жалък ще бъде неуспеха му!" ...2ро Редактиране: "Колкото по-добре се подготви Киев за решителната битка, толкова по-дебел ще го изяде по време и след това Украйна!"...Кое редактиране избирате???

105

Анонимен

преди 1 година

Украинските ЛГБТ войски ще участват ли в контранастъплението?

104

Анонимен

преди 1 година

вагнер напускат фронта

103

Юровижън

преди 1 година

Въоръжените сили на Украйна подготвят ЛГБТ войски за участие на Евровизия. Британски репортери интервюираха представители на украинските ЛГБТ войски в навечерието на конкурса за песен на Евровизия. Двама мъже, единият от които се нарича Антонина, служат във въоръжените сили на Украйна и за тях състезанието е "като глътка свеж въздух".

102

прясно

преди 1 година

12и 22 мин вагнер напускат фронта масово бягства Явно се е почнало ...пригожин реве Това е края ...

101

Смешници

преди 1 година

Нека се пробват,но нищо няма да излезе.Окрите са обречени,това го знаят и малките деца.

100

Руското разузнаване

преди 1 година

Тея от Дейче Зеле ни оставиха без работа!

99

Анонимен

преди 1 година

"Украинския министър сериозно каза, че Путин използвал климатично оръжие, да е лошо времето и спре контраофанзивата о_О"...............С настъпването на зимата обясняваха как втърдяването на почвата ще даде предимство на украинската тежка техника, а сега четем как чакат да омекне времето за да получат предимство.

98

До 136

преди 1 година

Забравил си паролата за ВПН заварията!