129

...!

преди 1 година

До до ха ха ! Първо, Япония започна война,,така че там не търси! Второ, Япония, Ю.Корея, Виетнам, са най-добрите съюзници на Щатите ,и най-развити икономически! Дори и Китай дръпна с Щатски капитали и пазар! От Ирак, Сирия, Либия и Афганистан Щатите се изтеглиха! В Ирак още има американски контингент, по покана на Правителството, а талибаните отдавна са подписали споразумение! Докато на руските варвари тепърва ще бъдат изритани от Украйна! Нищо не става от тях!

128

ГОСПОД ГЛЕДА

преди 1 година

ВЧЕРА РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ОТНОВО МЯТАХА РАКЕТИ БЕЗРАЗБОРНО ПО БЛОКОВЕ И КЪЩИ В УКРАЙНА И УНИЩОЖАВАХА ПРАВОСЛАВНИ ЗА УДОВОЛСВИЕ

127

Анонимен

преди 1 година

А Зеленски е Юда Искариот!

126

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА

125

Анонимен

преди 1 година

Защото всички наши политици са предатели и чужди роби!

124

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

АКО ИМАХМЕ ТАКЪВ ЗАКОН НЯМАШЕ ДА ИМА ПОЛИТИК НА СВОБОДА.

123

До Ха ха

преди 1 година

Йе, йе..и САЩ никога не са грабили и убивали в Ирак, Виетнам, Корея, Япония, Сирия, Либия, Афганистан и Сърбия ;)) Айде в лево!

122

Ха-ха

преди 1 година

САЩ искал да унищожи Русия??? Тия глупости ги разправяйте на изгладените мозъци на крепостните! Не САЩ, а Путин е пусна ордите си да грабят, убиват и мародерстват! САЩ само дават оръжие на Украинците, да защитят земята си, семействата си, Родината си...,от руският Сатрап!

121

Анонимен

преди 1 година

Ето защо САЩ иска да унищожи не само Русия но да прекърше Европа. За да си налага каквато си иска пропаганда и да си прави каквото си иска. Но Русия и Китай са тук на света са и това не може да им стане този пъклен план.

120

До 128

преди 1 година

Хората вече масово вярват, че САЩ са победили еднолично Хитлер.Хитлер е бил посрещан с цветя в Европа като освободител! Сталин и Съветската армия да злодеи, поробили Европа! САЩ са ни освободили от руско робство и никога не сме били под терссо робство! Било е само присъствие..

119

До 128

преди 1 година

Тука във форума писаха, че Старин ги хвърлил бомбите! Представите си как действа пропагандата на САЩ в БГ :(

118

Анонимен

преди 1 година

До Кой е луд да хвърли атомна бомба срещу цивилни градове , освен САЩ...много хора в америка дори не знаят че атомните бомби над хирошима и нагасаки са хвърлени от САЩ , правете сметка как действа западната пропаганда.

117

И това ще стане

преди 1 година

Този закон и ако у нас един ден влезе в сила, след поредната Ялта която ни очаквав близко време, за цялата ни политическа върхушка била на власт в България през последните ни 32 години, трябва да се построи отделен затвор.

116

Анонимен

преди 1 година

До мнение. От бомбите с уран които САЩ използва в югославия се разболяха и починаха много хора изобщо на балканския полуостров не само в югославия.

115

Аууу санкциите

преди 1 година

Не действат срещу Русия, остава само война, но САЩ много ги е страх! Русия Има атом ;)

114

До 122

преди 1 година

Не забравяй и зарядите с обеднен уран използвани в Сърбия 1999, от които доста се разболяха от рак! Сега същия обеднен еран го ползват и в Украйна!

113

На САЩ

преди 1 година

Мнооого, мноого му се иска да колонизира Русия..като нас..члез пропаганда и преврати и подкупи! Но не става :) Русия без война и атом няма да колонизират!

112

Анонимен

преди 1 година

До Янките иЗабравих за Виетнам, що химическо оръжие използваха там, изтровиха сумати хора :))

111

Защо САЩ

преди 1 година

Се намесват във вътрешната политика на дреги държави! Нелегално е!

110

Анонимен

преди 1 година

При условие, че в Европа ако се появи такъв, като Путин веднага ще бъде смазан от системата. А в Русия никой не може да гъкне срещу своеволята му, къде са меките китки? Руснаците ли са по-големи мъже при условие, че всички са с прекършена воля?