64

do 87

преди 1 година

За теб не е. Отидай да четеш к акво е казал Боко.

63

Анонимен

преди 1 година

Избухна ДРАМАТИЧНО? Лол

62

84

преди 1 година

ДА бе руснаците са номер 1 ... само дето Роскосмос се превърна в Ростакси а и това не е вече... космическата им програма има успеха на "специалната им операция" в украйна... Добре, че е НАСА и ЕСА да правят нови открития.

61

Анонимен

преди 1 година

Това новина ли трябва да е???

60

Анонимен

преди 1 година

И го привърши преждевременно.

59

Не разбирам

преди 1 година

А защо ни е евро 6 на колите след като тая ракета изхвърли толкова много *** във въздуха колкото всичките коли на софия за един месец сигурно мъск е махнал и катализаторите да икономиса някой лев

58

do 83

преди 1 година

Ае важното е да има драма и руснаците да са номер 1 :)

57

Анонимен

преди 1 година

Пичуе, много сте зле. Сравнявате някакви балони и прочие със Старшип. Колко тежи един балон? Теглото на тази ракета е 5000 ТОНА. По американски казано - колкото 50-60 локомотива. Дори совалката е играчка пред това.

56

До Байдън Джо байдън

преди 1 година

Точно така няма как да се скрият защото всички държави с космическа пгорама имат сателит около луната като LRO фотографиращ повърхността и от ниска орбита и всичко се вижда. Дори Китайците ви го потвърдиха ама вие си знаете вашето и въртите едни и същи простотии защото просто ви мързи да прочетете нещо по темата :)

55

Русия

преди 1 година

Рекорден взрив, по американски

54

Ано

преди 1 година

Евала на майсторите, ракетата избухнала, а те се радват.

53

Анонимен

преди 1 година

Нищо не са извели. 40км и 4мин.не е никакъв резултат.Китайците 38км достигат с балони, големи колкото автобус които американците откриват чак над държавата си.Смешно какви надувки по медиите за резултати около нулата.

52

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера това конспираторите имат всичката информация на света безплатно в нета и в същото време решават да четат най-големите глупости защото предполагам не изискват много мислене и са по драматични от реалността :)

51

Байдън Джо байдън

преди 1 година

А дали са стигнали до луната или луната дойде в холивуд преди 50 години сега просто няма как да ги скрият измамите и тази реплика с малката крачка и големия скок на тоя му я бяха дали три месеца преди това да репетира да не би случайно да я забрави

50

Анонимен

преди 1 година

Изведоха в орбита само въглероден диоксид в огромни количества и поне половината Менделеева таблица, за мноооого пари.

49

до 67

преди 1 година

Защото идеята на Старшип е също така да се върне и кацне:) както казах чети. Това са съвсем различни технологии :) идеята не е просто да се отиде на Луната :)

48

Анонимен

преди 1 година

Важно е да се храним на кой коя ракета лети по право. ми нито една

47

DARK

преди 1 година

Тая ракета ще страда от същите проблеми от които и съветската N1 прекалено много двигатели на първа степен.Съответно поради размерите си всеки един прототип е изключително скъп просто най вероятно няма да им стигнат парите до де я изчистят от проблеми.Просто трябва да приемат факта че поне един двигател ще се взриви на старт и да сложат балистични щитове или на двигател или на секция двигатели.

46

Анонимен

преди 1 година

В космоса като цяло има много ресурси платината се сформира в космоса Ане на земята златото не е важно а платината и много други редки метали са по лесно достъпни там

45

до 59

преди 1 година

Ами недей разсъждава ами чети. Тази ракета няма нищо общо със Сатурн 5. Да не говорим, че по време на Аполо бюджета на НАСА беше 4% от държавния, в момента е 0.4%. Също така това беше фикс идея в която беше впрегнато всичко за да бият Руснаците. А пък дали вярваш, че са кацнали не интересува никой :) дори Китайците ви го потвърдиха скоро да не говорим, че няма държава с комсическа програма която да няма сателит около Луната фотографиращ повърхността :) ама ти понеже "разсъждаваш" без да четеш..