7

Money for nothing

преди 1 година

В условия на санкции, за какво им са евраци или долари? Но все пак, в някакъв момент ще си потърсят изкрадените стотици милиарди или съответни компенсации, репарации или нещо друго. Вариантът с червените копчета не изгоден на никого.

6

До 3

преди 1 година

Все пак сме в пъти по-добре от БВП на глава от населението спрямо голташка Русия. А махнем ли нефтената им икономика, те са някъде около Сомалия откъм GDP per capita. Иначе щом ти харесва в голташка Русия действай- 140$ е медианната заплата извън големия град. Ама береш малините на запад за годишна заплата колкото на нашенски ИТ спец за 2 седмици, нали нагъл бедняко?

5

Анонимен

преди 1 година

Не знаят обаче да се обадят. Смях. Русия има повече пари от преди но ги е страх да го кажат.

4

Анонимен

преди 1 година

Разбираемо е защо обикновенният европеец трябва да бъде облъчван с подобни статии почти ежедневно, имайки предвид състоянието и негативните перспективи за западноверопейските икономики и техните подчинени режими, но поне да имаше някакъв комичен елемент - например, статиите за свършилите ракети или за лопатите са наистина забавни за четене.

3

Анонимен

преди 1 година

Аре стига с тая плоча бре - не се ли изтърка вече?!?! Една година ги фалирате рашките пък те още не са разбрали. Я кажете що сме последни по БВП в ЕС, кажете що четвърта година поред сме най бързо топящата се нация вЦЯЛ СВЯТ и това е по доклади на ООН, кажете що от почти 9млн се стопихме на 6млн с ромите?!?! Не ме интересуват рашките - кажете ми що е скъпо олиото и къде са самолетите!!!

2

Анонимен

преди 1 година

хахахах Англо-саксонците пак ще чакат като 1917-*** с вилици и ножове да грабнат парче от пая... има да чакат, да чакат...

1

Някой си

преди 1 година

Много плювня, никакви реално базирани аргументи. Времето ще си покаже