174

Анонимен

преди 1 година

Началото на края за Америка .От страна на неограничените възможности ,еталон за свобода и демокрация ,нео-либералните сатанисти я превърнаха тази страна в една диктатура и клоака пълна с наркомани,бездомници ,черни,латиноси ,травестити и всякакви още у т р е п к и .Това е края на САЩ в този му вид.Скоро ще има гражданска война ,защото обществото е силно разделени ои поляризирано.Ще се разпаднат на консервативни и либерални отделни щати

173

Какво доживях

преди 1 година

В Русия започват войни,в САЩ арестуват опозицията.Всеки ден двете империи все повече си заприличват.

172

Истинското зло

преди 1 година

А Байдън кога? Хилъри? Обама? Клинтън? Буш? Все компрометирани личности!

171

Свобода

преди 1 година

Всички,които се имат за американофили и одобряват преследването на Байдън срещу опозиционен лидер,да емигрират в Русия.Там ще гледат този филм всеки ден.

170

Анонимен

преди 1 година

България в съюзник с фашистка шайка. Точно както Хитлер обсеби Европа, днес сме свидетели как Финландия беше принудена да влезе в НАТО и ще се превърне в пушечно месо. Това е "свободата". Свободно избираш да станеш жертвен агнец. Плюя на тая свобода...

169

Анонимен

преди 1 година

До 210Голям срам за Америка .Дори Клинтън само го изгониха заради сексуално насилие в Белия Дом))))))Дори Моника Люински не твърди, че е имало сексуално насилие, а Клинтън беше раследван защото ИЗЛЪГА, че нямало нищо между него и Люински.

168

Режима Байдън е факт

преди 1 година

Не мога да повярвам какви кухари управляват в момента САЩ .Случката днес е прецедент в американската история и никога няма да бъде заличена.Утре всяка държава ще арестува опозицията с измислени причини,щом в САЩ го правят.

167

Анонимен

преди 1 година

Сега умните и красивите ще направят ли протест пред американското посолство? Ще заливат ли с червена боя??? Репресията си е репресия, няма значение нацията, държавата и политическото положение... Продажници сте!

166

Г557дт

преди 1 година

А Борисов кога?

165

Гиб Мелсън

преди 1 година

Навални беше осъден за измама. Сега са изготвили същите обвинения и за американския Навални. Наистина тези политици нямат никаква фантазия. Карат по шаблон.

164

Анонимен

преди 1 година

До 219Клошарите в Лос Анджелис се радват на либералното отношение към тях и им отреден голяма зона на пребиваване в центъра на града. Ако излязат извън този периметър, без уважителна причана биват връщани в него.

163

Натовеца

преди 1 година

Политическите репресии се върнаха ведно с фашизма !

162

Голям гаф

преди 1 година

Русия празнува! Тъпана Байдън се опитва да арестува Тръмп и сега няма право да пита какво става с Навални!!!

161

Гиб Мелсън

преди 1 година

Това е американския Навални. Гросефф да не се мота а да плаща на екипа и да пътува към килията на американския Навални. И ще чакаме разкрития и след това Оскар за Гросефф..

160

Анонимен

преди 1 година

Уверено вървят към диктатурата тия!

159

Анонимен

преди 1 година

Мислех, че Америка е страната на демокрацията!

158

ОБИКНОВЕН ЧОВЕК

преди 1 година

СВОБОДА ЗА ТРЪМП! СВОБОДА ЗА НАВАЛНИ!

157

Анонимен

преди 1 година

201 ти си малоумно промито кретенче и дори не осъзнаваш че клинтън е с юридическо образование и степен "доктор по право" и излъга под клетва в съда като американски президент. За това трябваше не само да го импийчнат а да му отнемат и фалшивата докторска степен и да го осъдят вече не като президент за подвеждане на съда укриване на доказателства и много други неща. Рогатата му жена също за имейлите и не само!

156

Републиканец

преди 1 година

Борбата срещу християнските ценности се води отдавна - за това говори един от бащите основатели на американската нация - и президент на сащ - джеймс мадисьнТой заедно с Джон Джей и Александър Хамилтън, като представители от страна на федералистите се смятат за бащи на Американската Конституция.В една своя реч пред конгреса той казва - има сили скрити там някаде тъмни сили които опитват да опорочат всичко вьв което вярвамеНо аз вярвам , че бог е с нас и ще ни преведе през тъмнината

155

Цирк

преди 1 година

Голям срам за Америка .Дори Клинтън само го изгониха заради сексуално насилие в Белия Дом. С този процес Байдън дари най-голямата победа на Путин за тази година И направи САЩ да изглеждат като бананова република от третия свят.