53

Динко

преди 15 години

Не съм гледал предаванията и, позната ми е по лице иначе, жалко - млад човек. Господ да я прости!

52

...

преди 15 години

Малко са хората като нея,които наистина работеха с любов... гадно е да чуеш за загубата на толкова лъчезарен и усмихнат човек :(.. Почивай в мир!

51

преди 15 години

Лека й пръст!

50

g

преди 15 години

ot kakvo e po4inala

49

Пешо

преди 15 години

Много ми стана тъжно :( Има много запомнящ се глас, добротата й е изписана на лицето!

48

Таня

преди 15 години

Хора-а-а-а.... Става дума за Човек, починал Човек, живял за миг и отишъл в безкрая. Какво е това бездушие...... Почивай в мир, Дани! Познавах те само от телевизионните репортажи, дано летиш на някоя звезда и се радваш на красотата на Вселената....

47

ива

преди 15 години

злобата и тъпотията ти са безпределни; как живееш така, мразейки хората ??????

46

Kpacu

преди 15 години

Всичките лъжци от БТВ дано умрът. Това е най-платената телевизия в БГ ефир, тези хора не заслужават да живеят.

45

Ivan

преди 15 години

Гледайте си работата и не се месете в чуждото. Особено в смъртта. Умряла е - какво повече?

44

преди 15 години

До оная или онзи, дето е пресаташе на Джордж Майкъл със сърцеръздирателни глупости, че има HIV. Ти пък откъде знаеш това - от сигурните български източници? Защото никъде другаде извън България не е официално потвърдено, само ние тук си го говорим и "знаем". Намери ли официална информация на английски по случая?... Прости хора сме, само гледаме да търсим зрелища, вместо да четем и работим, за да си стегнем държавата.

43

данчо

преди 15 години

Лицемерни коментари, лицемерна държава, пълна със сеирджии! Всеки втори пита от какво е починала жената, почват догадки и теории. Всеки го тресе любопитство от какво е починала! Сигурен съм, че са много малко хората, постнали тук, които откровено да кажат просто "почивай в мир", защото така трябва и е редно. Но не, нали трябва да вървят клюки и сеира да е пълен. Гади ми се от вас!!!Почивай в мир, Даниела! Ти винаги ще бъдеш в сърцата на близките си!

42

stefan

преди 15 години

PO4IVAI V MIR ! :(

41

Asdor

преди 15 години

Lulz

40

От Свиленград

преди 15 години

Моите съболезнования!В такъв момент,сякаш думите изчезват от устата ти и онемяваш...Сбогом Дани....Беше един прекрасен журналист,пред който аз се прекланям! Жива,искренна,търсеща доброто,неподкупна и борбена до края.Това е причината поради която си отиде...Раздаваше всичко от себе си до трошица,а такива хора не са полезни за себе си.Дано бъдеш оценена достойно...Почивай в мир Дани!!!!!

39

добрева

преди 15 години

Бог да я прости......

38

Анонимен

преди 15 години

В случая не е важно дали е починала от рак или нещо друго.Но в съобщението на сайта на bTV се казва че е помагала на онкоболни включително при проблеми с липсващи лекарства за тях. Които много често струват много пари. Замислете се само колко други хора са починали или ще починат в бъдеще заради липса на лекарства. И не само онкоболни. Това е проблем на цялото ни здравеопазване. Ето на това трябва да се дава повече гласност.

37

преди 15 години

Жалко е като си отиват млади хора ... А тя беше и добър човек и журналист .... Мир на праха и ...

36

daniela

преди 15 години

лека и пръст, съжалявам за загубата на близките и.

35

преди 15 години

Наистина много тъжно да си отиват толкова млади хора. Почивай в мир

34

депресиран

преди 15 години

Почивай в мир.Sic transit gloria mundi.За съжаление на тази територия,наречена България става все по трудно да се живее достойно.Парадокса е че не малък принос за това има корпорацията бтв,въпреки многото стойностни хора работещи inside.