243

Анонимен

преди 1 година

пп-дб - партията на инфлацията, парапетите, прокопиев, маджо, ликвидиране на енергетиката, джендър идеологии и американското господство над ЕС..... Герб - партията на мутрите, СИК, чекмеджета, олигарси и схеми плюс нещата изброени по горе ако ще се отразят на джоба им.. Дпс - противоконституционна турска прартия на пеевски обръчите от фирми, и далавери от всякакво естество! За тези ще гласуват 60%, което е 1.5 милиона плocкoзeмци.. Няма такава "държава"

242

Внимавайте

преди 1 година

Вежте в Екрайна като избраха марионетка на САЩ, къде свършиха!! Да не повтаряме тяхната трагична грешка!

241

Гост

преди 1 година

До 234 Жалко, че не познаваш знамената

240

Анонимен

преди 1 година

Преди за Слави, сега над 50 процента за ГЕРБ и ПП. Ами така си иска народа, демокрация е.

239

Ценко Чоков ГЕРБ

преди 1 година

Гласувайте за Влади Горанов и крадците от ГЕРБ. Само те не закачат организираната престъпност и няма хаос. Питайте Ценка Кенезирева.

238

Българин

преди 1 година

Ох, добре поне че сме в ЕС и НАТО и живеем на 2.5 пъти по-висок стандарт на живот от руснаците. Аз съм мното доволен от ЕС и НАТО, нещата са стабилни, всичко се развива добре в ЕС и НАТО.

237

Българофил

преди 1 година

Как да се справим с ромите хуманно - 1. Затвори - там ще работят в строителството и ще правят магистрали и още затвори! 2. Всички незаконни постройки ще бъдат разрушени и всички кабели прекъснати ,ако не се плаща вода и ток! 3. Ще им се взимат децата ако нямат достатъчно добри у- я за гледане! 4. Ще им се взимат децата също при ефективна присъда на един от родителите!. 5. Строги глоби и отнемане на имущество за вандалски прояви! 6. Нон стоп полиция при тях!

236

Анонимен

преди 1 година

На края ще започна да гласувам само за ДПС като наказателен вот

235

Пешо

преди 1 година

Дискриминация на жени ли? Глупости. Отдавна нещата са променени. И аз имам за началници жени. Току - що ми тръснаха графика за април. Доказателство за дискриминация на мъже - за пореден месец съм с по 4 дежурства за месец , докато жените ни са с по 2. Освен това редовно шефката ми тръсва някаква ангария , за която не ми плащат и лев, и това е всеки месец - само защото съм мъж и не съм й приятелка. Да...ви и в журналята. Далече сте от истината за живота, много сте далече

234

Анонимен

преди 1 година

Изборите минаха ли? Всеки ден ни облъчват с резултати.

233

КОКОРЧО fanbase 12

преди 1 година

Ще гласувам за Кокорчо и Божо. Призовавам ви да направите същото. Те са най-малкото зло.

232

Анонимен

преди 1 година

До 234:Нещо си в грешка.Последният път гониха всички с руски знамена за опит за подстрекателство.Ако ти се привиждат българските знамена на руски това си е лично твое извращение.Може да бъркаш самарското с руско.От къде да ти знаем диагнозата?!

231

МВР

преди 1 година

Време е МВР да започнат да оповестяват за кои партии се купуват гласове, за да стане ясно кои партии са най-големите мошенници.

230

Затвор за ГЕРБ

преди 1 година

Гласа на ромите отива за ГЕРБ, Гласа на турците при ДПС, българите като се караме само ,няма пак да спечелим нищо от тези избори! Който ни реши проблема с ромите, той трябва да е първи! Искаме да спазват всичките ни закони! Да се дават помощи само на тези ,който са се самоопределили като роми според НСИ- около 200 000 - другите се писали българи!

229

БЕЗ ШАРЛАТАНИ

преди 1 година

КОПЕЙКИН ИСКА НЕУТРАЛИТЕТ И НЕЗАВИСИМОСТ, А КОЙ ЩЕ НИ ПАЗИ? СЪСЕДИТЕ ГЪРЦИ ИМАТ 200 САМОЛЕТА, ТУРЦИЯ 400, А НИЕ ДЕСЕТИНА ЗА СКРАП, ЗА ТАНКОВЕ, КОРАБИ И ДРОНОВЕ НЕ ГОВОРИМ? И С 16 НОВИ Ф16 ПАК ЩЕ СМЕ ЖАЛКИ ? ЗА ДА СМЕ НЕЗАВИСИМИ ТРЯБВА ДА СМЕ СИЛНИ ВОЕННО И ИКОНОМИЧЕСКИ И С УМНИ ПОЛИТИЦИ НАЧЕЛО.

228

Анонимен

преди 1 година

Искам да ви кажа за една страна.Нея я наричат България.Бизнесът загива,а народа мре.Всеки кой я хване иска да краде.Ако ви харесва оставете я така и нека управляват шарлатани още 100 лета.Но по-добре излезте и на 2-ри гласувайте,за да не стане така заради укри да гладувате!Кажете "НЕ!" на партиите на войната и не си слагате главата в торбата!

227

Анонимен

преди 1 година

А "спринт" ще има ли, гледам хората са се избили да гласуват :))))

226

Анонимен

преди 1 година

Младите, умните, работещите, бъдещето на България гласуват за ПП, другото са руски памперси и ромско помашки партии за ограбване на България.

225

Анонимен

преди 1 година

Май след изборите ще има доста изненадани всякакви лози.

224

Анонимен

преди 1 година

Подръжниците на Възраждане излязоха в София на протест САМО с руски знамена! И ми казвате, че била българска партия? Не, мерси