67

Анонимен

преди 1 година

"Ми много просто техните племенни вождове са ги продавали на белите." - Ако някой откачен баща ти продаде 11 годишната си дъщеря за да ти е жена, а ти я купиш и ... сещаш се ... Нима вината е на бащата, а ти си просот случаен човек, който няма нищо общо? Или си същия ***?

66

Анонимен

преди 1 година

Дано не ни застигне тази чума на п3д3растия и транс хора, защото не знам какво ще правим тогава! Не искам децата ми някой ден да живеят по такъв начин и да ги мисля по цял ден, дали някой психар няма да ги гръмне в училище.

65

Анонимен

преди 1 година

Бедата на Сащ е цветното население. Това ще ги смаже. А тренда едва ли ще се обърне.

64

Анонимен

преди 1 година

Деградацията ,когато се превърне болшинството в консуматори,се чудят на къде да избият.Междудругото във фейсбука на Кристиян Шкварек,има качен клип ,за какво са финансирани от фонд култура нашите хубавци.

63

Анонимен

преди 1 година

П0връща ми се от трансп0дчовеци. Одеве гледах видео как някакъв накъдрен транс зарежда М4-ка. Ми не ми се вижда нормално бе, неолиберали. Кво да направя! Не ми изглежда нормално това и точка!

62

Анонимен

преди 1 година

"Вашингтон е освободил белите в Северна Америка от британско робство това го прави велик" - Не забравай, че Вашингтон не е бл случаен фермер, дето е фанал пушкта. И не, не са били "британски роби".

61

Анонимен

преди 1 година

Не е въпросът в Русия какво става. Въпросът е че Америка ти се сочи за пример. Това е разликата. Русия никой не ти я сочи.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 - Защото бях на 22, учих в чужбина и бях попул доста ... интересни неща. Чесно казано, повечето от нещата, които казавах ми се разминаваха, заради "културните различия". Момичетата се опитваха, да ме научат, че не мога казвам на някого, когото не харесвам, че е faggot. После говорихме за либералните ценности и прочие. Това беше точно, преди "транс" влъната да удари. Сегашните сутденти, 10% плануват,д а си отрежат цnцnте, а във вскеи клас имаш по 3 "мъжкоженски" минимум.

59

Анонимен

преди 1 година

Да си се стрелят там, като им е кеф. Ама може ли да не ни преподават уроци по морал и култура на нас? Мерси

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 Ти като се самопределяш африканските човекоядци, които до ден днешен имат робство си е той проблем Вашингтон е освободил белите в Северна Америка от британско робство това го прави велик. Африканците нямат един такъв да ги освободи от бяло робство само чичо томовци.

57

Анонимен

преди 1 година

Много хора по времето на Вашингтон не са имали роби. Даже бройката на робовладелците е била малка. Примерно нашите ханове също не са имали роби. Просто идеята е отвратителна. Така мисля.

56

Анонимен

преди 1 година

Трансове да си купуват оръжия и да трепят деца по училищата. Ако това е нормално, не знам къде е границата отвъд която р НЕнормалното.

55

Анонимен

преди 1 година

Самите американци са били роби на британците. Някой запита ли се как са взимали робите от Африка? Ми много просто техните племенни вождове са ги продавали на белите. Така, че не ми говорете, колко онеправдани са черните и колко виновни са белите.

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 - Казваш го, все едно е супер лошо. Но поне масоните изискват, да имаш вяро в нещо. Сега имаш такива, които ако ти кажа в какво вярват, ще разбереш защо много неща отиват на зле.

53

Анонимен

преди 1 година

54, що ве? По негово време поне нямаше войни.

52

Анонимен

преди 1 година

Дотук бяха американците. Вероятно ще се бият с мексиканците скоро. Тоест, ще падат още по-надолу.

51

Анонимен

преди 1 година

Когато чух, че са избрали Тръмп, направо ми призля. Не можех да повярвам. Как 63 000 000 са гласували за човек, който лично аз вярвах, че след 90-те се е превърнал в Митьо Пищова? После попътувах малко, срещнах се с хора и разбрах ...

50

Анонимен

преди 1 година

Наркотиците, оръжията, разврата не водят до добри неща. Нека не забравяме кога и как се е разпаднала Римската империя. Поради съшите причини. :)

49

Анонимен

преди 1 година

Вашингтон е бил масонче, робовладелец, който е вкарал в конституцията доста постулати от масонските кодекси. Това между другото е съвсем официална информация, която освен че е достъпна в мрежата, я споменаха във филма за Вашингтон по NG.

48

Анонимен

преди 1 година

Морално пропаднала страна иска да е световен лидер ..чудесно