16

Алчност

преди 1 година

Осигурен, включително и с допълнително здравно. Плащаш си, а застрахователите ти възстановяват само част от сумата . Било скъпо и обръщат внимание на сумата договорена с НЗОК. А в Токуда цените до небесата.

15

Милева

преди 1 година

Срамно и недостойно е за едно " Добър ден " да се плащат толкова пари - не се ли наядо ха тия лекари,че постоянно качват цените?! А като отидеш на лекар резултатът не винаги е добър ?! Вярно е,че от тях много зависи в живота ни,но чак пък толкова ?!

14

Пешо

преди 1 година

Има краставици и 1-2лв в момента!В бутика за будали може и за 20лв???

13

Мед сестра

преди 1 година

Платното за хернията струва 200лв, режат 1/10 от него и ти го слагат,взимат ти 200лв, а останалата част се реже за други пациент и така по веригата.

12

Анонимен

преди 1 година

Много социално слаби има, за тия от гетата става въпрос. Тяхното здравеопазване се поема от тези, които внасят за здравно осигуряване. Системата е такава - солидарна.

11

Пешо

преди 1 година

Пълно с некадърници ревящи за пари,преписали чужди книги!Не остана нищо читаво в България!)!!

10

Анонимен

преди 1 година

До ЛекарКой за квот ама там е работата че лекарите са все по - некадърни а пък самочувствието им до небесата. да не говорим че здравеопазването в България е кръгла нула просто се толерира алчността. А няма гаранция че дори и да си платиш ще имаш шанса да оцелееш. Защото няма грижа няма отношение само гледат да те одерат и да пратят да пасеш. (да умреш) Така стана с майка ми. Дано да имам късмет и да не ми се налага да ползвам тези "услуги"

9

Анонимен

преди 1 година

При операция на херния пациента си плаща платното,което струва около 2000 лв.,но това платно не отива цялото,остава от него.Защо? Защо пациента трябва да плаща цялото платно,при положение,че останалото се слага на друг пациент,а и той плаща за цяло!??? Къде отиват тези пари?-Е,ние знаем,че това е поредния грабеж от болните...Никой ли не се сеща да провери това? НЗОК,????

8

Анонимен

преди 1 година

Краставици 8 лева килото!

7

Анонимен

преди 1 година

Един квадрат бетон - 2000 евро!

6

само да кажа

преди 1 година

по интересното е как осигурен човек с високи здравни осигуровки пак си заплаща всичко отделно си заплаща съвестно осигуровките и като му се наложи да ходи на лекар отново плаща изключително скъпо!!!думите на лекарите абе има осигуровки...ама нали знаеш...жалка история

5

Анонимен

преди 1 година

Плащаме 8% от заплатите си за здравеопазване но трябва да доплащаме ... ще речеш, че по веригата има едни, дето точат парички, а псоле имаш други, които не допринасят с нищо за общата сметка, но се възпозлват от системата.

4

Инжинер

преди 1 година

Като знам какъв инжинер съм *** е страх да отида на лекар????)!)))

3

Пешо

преди 1 година

5 стотинки не давам на тези ЕКСПЕРТИ!?!!!

2

Всичко е мафия

преди 1 година

Чудесно ставката на заплащане да стане над сто лева на ден и да се открият още хиляди работни веста

1

Лекар

преди 1 година

Койт за кво е учил