147

Анонимен

преди 1 година

Молодец, товарищи! Щом са ядосани западните психопати и родните русомрази - всичко е наред!

146

Анонимен

преди 1 година

Украинските власти. Буожиииии...смили се над тях. У, да беше без бронежилетка и АХ! дори никой не го арестува.

145

Анонимен

преди 1 година

Това беше последното пътуване на Путин преди екскурзията му в Хага с еднопосочен билет.

144

НСТК

преди 1 година

Путин е велик войн укрите са фашисти

143

Анонимен

преди 1 година

Демонстрира смелостта на престъпник избягал от затвора.Наближава обаче времето,когато ще гледа жално зад решетките.

142

Анонимен

преди 1 година

Таджикистан, Узбекистан, всичко е по русский. +++ в Узбекистан ако кажеш че си русннак така ще те подредят че като се погледнеш в огледалото няма да можеш да се познаеш

141

Анонимен

преди 1 година

Путин има два шанса или да свърши като Кадафи пребит от тълпата със забит железен лост в 3aдника или да свърши в затвора в Хага. Какво ще избере зависи от него самия.

140

Яко

преди 1 година

А кат къв посещаваше хамериканеьа Ирак, Авганистан, Косово, Сирия.и т н

139

Анонимен

преди 1 година

Като крадец и убиец

138

До 161

преди 1 година

Искат, искат! Беларус е с него. Армения е с Русия. Азерите също, имат нужда от тях, не си режат пътеките като укрите. Централна Азия също - в Киргистан руският е официален език. Таджикистан, Узбекистан, всичко е по русский. Играят уж с Америка, но не се конфронтират с руснаците.

137

Анонимен

преди 1 година

Обожавам УКРО безсилието. И западните яллови напъъни да въдворят новия световен ред! :) Жалки нагло-сакси!

136

анонимен келеш

преди 1 година

Никой не иска с Вовата и Русия:):):)Всички бивши републики на СССР и всички бивши страни членки на Соц лагера избягаха от Русия с 200 и вече са или се натискат да са в НАТО и ЕС:):):)България,Румъния,Полша,Чехия,Словакия,Албания,Унгария не искат Русия,че и Македония:):):)Даже и нашите тук комунисти,русофили и те изпратиха децата си да живеят и работят в САЩ и Западна Европа,а не при Вовата в Русия:):):)Тва са фактите ребята:):):)Малко сте тук и не сте ни проблем:):)

135

Анонимен

преди 1 година

Толкова нещастия причини този човек на милиони хора...

134

666

преди 1 година

До Анонимен 152. Егати лъжата. Клипа е сега го гледах. Първо е през ноща, второ е в стил ББ от джипката. Путин спира на едно място, което ясно се вижда че е нагласено. Мястото е между каре от блокове където в първите 5-6 минути освен охраната и некъв чичка който се мазни на Путин няма други хора, после изведнъж се появят група статисти. Няма нито един кадър на дневна светлина.

133

Анонимен

преди 1 година

Украинците да си ядат опашката.

132

Анонимен

преди 1 година

до Един Българин - генетично, клетъчно, няма никакво значение колкото и да се пенявиш. Руската империя на новата Ялта ще подари България на Османската империя 2.0, и дори ще се извини че някога и отне тези територии със сила. На никой вече не му пука за този пропаднал народ, молете се Ердоган да се съгласи да ви вземе.

131

до анонимен келеш

преди 1 година

Нормално е дъртите да защитават защото те знаят какво е било, а младите вярват на думите на някого.Там имаше човек с документ който показва какво сума е дал баща му за да се построи този паметник, хората са дарявали и премахването му е потъпкване на паметта на всички тези българи. Най лесни за манипулиране са младите особено в днешни дни, те вярват на Фейсбук, а не на очевидци. Младите македонци са много по зли към българите от другите, те са облъчени от чужди сили.

130

таварищ паПутин

преди 1 година

Чий сега е Мариупол??? Нещо подобно на Крим....А уркитеДАдухат супата!!!

129

Анонимен

преди 1 година

Които са гледали руска ТВ са видяли че Путин посред бял ден управляваше кола и спираше насред булевардите и поздравяваше обикновените хора. То бива да лъжат тия урки ама те задминаха и си ганите у факултето. Сигурно си мислят че никой не гледа руска телевизия щото кабеларките са ги спряли. Да но има интернет и спътникова телевизия и хората виждат истината.

128

Един Българин.

преди 1 година

До 129. Господине, руснаците дори генетично не са ни братя! Руският имерски политически елит ненавижда бъгарите. Ние сме културно историческа заплаха за тях. Да, дали сме им писменост, но те я изкривяват като кирилица, азбука, която е писана от Кирил и Методи, а това не е такка. Братята пишат азбука за Великоморавия, а не за България. Тяхната писменост е неприложима в България. Константин Преслявски и Климент Охрисдки създават тази азбуката, на която пишат руснаците и тази писменост идва от нас.