61

Анонимен

преди 1 година

Нема зор. Никой не ви кара насила. В ЕС си е екстра и без вас.

60

Алооууу,

преди 1 година

До Тоя , дето ни набутва нова, "Путинова" история! Учениците на Кирил и Методий са приети и са им създадени условия да работят от княз Борис! И това е в българската столица. ..Преслав! Надали Борис ги е посрещнал в Охрид , и им е разрешил да си пишат азбука! И стига сте се кланяли на една доказан Лъжец и военно-престъпник! Жалки сте!

59

Анонимен

преди 1 година

Време е за Специална военна операция на България в Македония. Аз макар и запасняк на възраст, ще се запиша доброволец за нея. Специалността ми в казармата навремето бе Мерач на ПК 7.62..демек картечар.

58

Малко за историята

преди 1 година

До Анонимен 41: За да има окупирани територии на Македония трябва преди това да е имало държава Македония. А такава държава до обявяването на независимост от Югославия през 1991г. не е имало. Чети историята.

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Македония е била в бг когато е направена азбуката. Така че Македония е бг.

56

Анонимен

преди 1 година

ПпДб и Герб ще се коалират, за да ни натикат във войната.

55

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

И къде е тая Българска диктовка бе,фекалоид с гръцко-женско мицковско фамилно име? Майка България е управлявана от такива като теб-османски nлъхъ смотан!Ром nършивъ !Русия ще ти разкаже играта османска,uдuoтъ анадоло-етиопо-гречески!Да живее Българо-Руската Антиромска Държава! На табора,който отива към небето у носоглътката без смазочни течности! Клизма за теб,варварино ромски!

54

Анонимен

преди 1 година

"Азбуката "Кирилица" е създадена в Охридската книжовна школа. ОХРИДСКАТА!! В град Охрид, Македония! Не в София, Пловдив или Варна, а в Охрид!! Кирилицата е създадена в Македония!"----------------Греда. Създадена е в Преславската книжовна школа.

53

абдекирал

преди 1 година

Мицко е пртав.Ние сме племе от което нищо не става.Преди 10.11.1989г бяхме горделив народ.Единни и сплотени.Имахме силна армия.Имаше патриоти и хора готови да дадат живота си за Родината.Нацията беше силна,помагахме си.Сега сме НИЩО.

52

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми на муро, че има или нема да има промени у македонската конституция.

51

до минета 65

преди 1 година

Създадена е в Охрид, които скоро пак ще е Български.

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 Георги Димитров пише македонци само албане роми и турци и власи и помаци които не са бг но Тито връща Босилеград и Димитровград които са с бг население а РСМ става федерация с бг.

49

Анонимен

преди 1 година

Тези македонски *** плачат за второ , окончателно и постоянно ВЕТО за ЕС ! Освен това плачат и за специална военна операция !

48

Анонимен

преди 1 година

Азбуката "Кирилица" е създадена в Охридската книжовна школа. ОХРИДСКАТА!! В град Охрид, Македония! Не в София, Пловдив или Варна, а в Охрид!! Кирилицата е създадена в Македония! И дори Руския президент го призна това. А Русия е най-голямата държава в света използваща Македонската азбука..Кирилицата!

47

Българин

преди 1 година

Денацификация до последния македонски нацист! Нов народен съд за просто Киро!

46

Анонимен

преди 1 година

Прави са пишещите по-долу.... Пълен игнор и абстрахиране от плитките им провокацийки! Да си стоят в злобата си и да опяват като обран поп в ъгъла на Европа...С тях и без тях все тая!!! Да се ревизират всички раздадени БГ паспорти на макета - ако има пропуски в документацията незабавно да се отнемат!!!

45

Анонимен

преди 1 година

"Върнете Пиринска Македония на Македония!"-------------------Ще я имате цялата когато ви влеем в състава на българската държава.

44

Анонимен

преди 1 година

Александър Македонски,вашият носител на името на държавата ви е от Пела,Гърция.Точка.В Пиринско са 100% българи,въпреки усилиятя ня Тито и Гошо Димитровски да ги дебългаризират.Като малък съм слушал възрастни жители на Разлог,как са ги карали насила да се пишат в пашпортите макета.Хубаво,че това е ремахнато.

43

Нема българи

преди 1 година

.....НА БАЛКАНИТЕ ИМА САМО МАКЕДОНЦИ АЛБАНЦИ И ГЪРЦИ!

42

Анонимен

преди 1 година

2017 г. до 2023 г. стана и няма ес и така до 2117 х/