10

преди 15 години

софиянци, на следващите избори гласувайте пак за Софиянски или за Бойко Борисов. ама после да не се оплаквате че комунистите са виновни. на софиянци все комунистите са им виновни, а Софиянски и Бойко Борисов са най-добрите че се усмихват и дават интервюта по ТВ без да вършат никаква работа да решат проблемите и си чешат оная работа

9

и

преди 15 години

Точно казано от Михаил. Има и софианци ***, но повечето са си селяни. Аз работя в Софарма, най-голямата фармацевтична фирма за лекарства. Какво да ви кажа, 90 % са си долни селяни. В отдела, който се състои от повече от 50 души, ако има 5има раждани в София ще е постижение. Затова колкото и да мразя Тошо по негово време селяни в София не са могли да си намерят работа и е нямало никакви задръствания и такива истории. Пък и турчулята не са смеели да гъкнат, сега са във властта. За какво говорим. А как да караме внимателно, като всеки те задминава и псува, че си с 50. Българинът си остава най-простото същество. От РАК, МЕРАК и *** няма оправия. Хайде със здраве :)

8

Гаврил Хлътев

преди 15 години

Кой е този гъзар на снимката дето показва скъсаните си на хората Да вземе да си купи някакви джапанки та да му гледаме петите

7

Ради

преди 15 години

Евала за статията !!! само едно си забравил, но може би защото не ти се е налагало... НЯКОЙ НЯКОГА ОПИТВАЛ ЛИ СЕ Е ДА МИНЕ ПРЕЗ ЦЕНТРАЛНИТЕ СОФИЙСКИ ТРОТОАРИ С ДЕТСКА КОЛИЧКА ?

6

преди 15 години

Страхотна статия. Поздравления. И аз искам нещата да се променят, защото могат да се променят, но няма воля. И велоалей да се направят като във всички европейски столици. Но... кога ли ще се случи всичко това. Дано е по-скоро.

5

преди 15 години

аргументите за "гражданите" и "селяните" просто не вървят тука. дори и тези с адресна регистрация в столицата имат роднини и приятели в провинцията. и какво ако трябва да се срещнат с тях или да говорят с тях по телефона, да не би да им отказват с "извинявай, ама аз имам регистрация в София, а ти нямаш. не ми се обаждай повече и не искам да те виждам". смях

4

Михаил

преди 15 години

"А ти днес пресече ли правилно? Даде ли път на пешеходец? Спази ли ограничението? Ако сме направили поне едно нещо от тези три неща браво на нас. Има надежда."Аз - да. Но не живея в София. :)София има нужда най-вече от едно твърдо правило - гражданството. Половината от "гражданите" в София са пришълци, които дори не са променили адресната си регистрация, ползват, цапат, нарушават... и данъци не плащат. Тъжно ми става, когато някой приятел се засили с цървулите към София, сякаш там ще намери своето призвание, и ще живее като цар. Намират... мизерия. Проблема си го правят хората. Колко по-хубаво би било всеки да си направи сметка къде и как би живял по-добре.

3

mmm

преди 15 години

pozdravleniya ivanov!strahotna statiya!

2

Дядо Мраз

преди 15 години

Днес карах само с 55-60 км/ч в града, като се има в предвид, че това е единственото ограничение, което не спазвам!

1

преди 15 години

който иска да паркира на улица, да си плаща такса на час. на тротоар е забранено да се паркира. има и платени паркинги. който иска да си паркира всекиден, може да инвестира в гараж. има голям избор, но няма власт да наложи правилата и тяхното спазване. градският транспорт е изключително скъп и не върши никаква работа. ако намалят драстично цените на градския и вкарат повече рейсове или повече метро линии, задръстванията ще намалеят драстично.