27

+++++++

преди 15 години

Предложи на правителството на първото заседание,да признае независимостта на ЮО и Абхазия,както го направи с Косово....Айде да те видим,колко си мъж.....

26

преди 15 години

Дядо Иван си помете задния двор, а запада излапа пушилека. САЩ май си бяха въобразили ,че са единственната супер сила на Земята. И от къде толкова самочувствие след като толкова време не могат да се справят в Ирак и Афганистан.

25

бай ху

преди 15 години

а де? що? нали и аз това казвам - аман от двойни стандарти. да не съм казал, че Западът е честен и почтен? просто новината тук е за Русия.

24

преди 15 години

Когато САЩ и ЕС признали независимостта на Косово това беше политика на САЩ. А сега, Осетия и Абхазия нямат ли право на нещо по-така? Това е право на самоопределение и дава возможност на мир и живот!

23

Sopa

преди 15 години

Стига си мерихте ***, моля!!! Гледайте си живота, до колкото можете- другото си е проблем, който ще се разреши! Обичайте България и милейте за нея!!!

22

Hristo

преди 15 години

Стига сте плюли по Русия защото ако решът тая зима ще изпукаме от студ не само ние ами и цяла Европа!

21

преди 15 години

до като големите си мерят членовете, ние само се навеждаме и се караме кой да ни го сложи

20

преди 15 години

Сега американските бушмени и подлогата им Наакшвили се чудят какво да правят :-)Нека това да им е за урок заради Косово!"Президент России Дмитрий Медведев поручил МИД РФ установить дипломатические отношения с Абхазией и Южной Осетией. Российское внешнеполитическое ведомство в ближайшее время начнет подготовку договоров о дружбе, сотрудничестве и взаимопомощи с двумя республиками, сообщает РИА Новости. 26 августа 2008 года Россия официально признала независимость Южной Осетии и Абхазии.Также стало известно, что части российской армии останутся на территории республик для поддержания мира по просьбе президентов Абхазии и Южной Осетии. Как долго российские военные будут дислоцированы в Абхазии и Южной Осетии, не уточняется. "

19

Анонимен

преди 15 години

Англия що не признае Северна Ирландия или си избива комплекси??? Защо Франция не признае Корсика????????? Дали САЩ ,Англия,Франция не прилагат двойни стандарти , или е правилно само това което те кажат?,както навремето за нас бе правилно това което каже СССР ?Като се мери да се мери с един аршин иначе си е чиста демагогия.

18

Anonimen

преди 15 години

Отговарям ти с въпрос. С какво тогава Русия е по-добра от Щатите?

17

и кой пичьели?

преди 15 години

не можеш да правиш сравнение между американската политика в Косово и руската в Грузия.съвсем различни са нещата.за американците това е на другия край на света, за руснаците е на границата. в единия случай се слага бомба в задния двор на Ес, а в другия печелят една педя земя.

16

преди 15 години

Далеч си от истината братче.Русия въобще не започва да губи надмощие,напротив става по-силна.Като доказателство помисли защо западна европа не реагира толкова остро както американците и гледат да спазват добрия тон-защото Русия държи половин европа с ресурсите си.Така,че не говори глупости.И друго-за разлика от американците които изпробват най-новите си оръжия в Сърбия,Ирак и Авганистан поне аз не съм чул в Грузия да е използван нов вид оръжие.

15

и кой пичьели?

преди 15 години

тия са пълни аматьори! единственото, което ги държи прави, че имат залежи от петрол и газ, та могат да си позволят да харчат пари за неефективност. но и това е до време!

14

преди 15 години

"Такава могъща страна да си избива комплексите на гърба на нещастния малък грузински народ"А по-хубаво ли е една още по-могъща държава да избива комплекси с показване на мускули на Сърбия примерно?

13

преди 15 години

Браво на Медведев, а САЩ и НАТО къде са тръгнали да се перчат с корабите си в Черно Море - и да лъжат че доставят хуманитарна помощ. Той си го каза американския генерал - 69 г. сме се пазили от война с Русия и това няма да се промени и сега.

12

преди 15 години

Браво на братушките! Абхазия и Южна Осетия заслужават. Евала на руснаците. А относно НАТО и ЕС - те могат само да си лаят. Русия на бива да се съобразява със скапаното НАТО.

11

simlim

преди 15 години

Русия е много комплексирана напоследък. Мисли единствено за това,че започва да губи надмощие в света и това я боли. Първа е,когато и където има интрига и повод за война,защото друго не й остана,поне да демонстрира и изпробва новите си оръжия.

10

uk

преди 15 години

А това не е ли вече косовския синдром? Да видим сега другите как ще откажат да ги признят...Те си го казаха руснаците преди няколко месеця...не знам защо се правят на изненадане...Интересно наще *** как ще реагират...или пак ще има лиз близ на големия брат за океана...

9

преди 15 години

Ами те руснаците казаха още при признаването на Косово,че ще признаят Абхазия и Южна Осетия за независими така,че не виждам защо някои толкова много се учудват.И руснаците ако питате мен са много прави тъй като ситуацията е мого близка до тази в Косово.

8

Анонимен

преди 15 години

А не друго си е НАТО ето даже вече и Афганистан не го ще , защото пак взели че убили деветдесетина души. Когато признаха Косово бе ясно какво ще последва ,независимо кой какви основания има за независимост.