585

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ 695 - Ти скоро и от себе си ще се отречеш бе! Доскоро се гордееше с дядо "активен борец" и тати милиционер?! Вуйчо военен? Сега вече не "симпатизираш" на комунистите - май съвсем се оплете.

584

Радослав

преди 1 година

До атакопедала: акато отричаш престъпленията му какво е бе? Или като се опитваш да реабилитираш национални предатели? Като защитаваш поробител какво е? Като защитаваш така пламенно паметника на съветският ти робовладелец какво е бе? С камък да спорехме, до сега щеше да е разбрал!

583

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Alex 690 - Браво! Оформил си "мисъл"! Аха и да проговориш! Търпение му е майката. Скоро и мозъчна гънка ще ти се оформи. Не се отказвай!

582

АнонимеН

преди 1 година

КУЛАТА НА ЗЛОТО ПРИКЛЮЧИ!!!!!!!

581

Радослав

преди 1 година

До атакопедала: драго сифилистично отроче на национален предател: комунистическият режим е обявен за престъпен от Народното Събрание, от Европа, от целият свят!По най много избити мирни граждани на първо място е Мао Дзе Дун, на второ е Сталин, на трето е Виетконг и неговият вожд! Какво има да говорим повече?Подкрепяш адски изчадия, *** които са клали, избивали, изгаряли, смазвали цели народи!Престъпният комунистически режим му отне 70+ години да си признае за престъпленията в Катинската гора!

580

Анонимен

преди 1 година

Искат демонтиране на паметника на съветската армия ,за да има площад за гей-парада..

579

Роумингар

преди 1 година

"... банда маргинали от Варна ..." Дано да го предават по интернет директно. Или поне да обявят предварително часа и датата че да фана самолета и да дойда да гледам на място. Копейкина мършичка с пяна на устата от безсилие и бяс не трябва да се изпуска. Пък ако може и кубинки да ритат тиквите на *** мъpшички... ехей! Не бяха ритани по времено на ковида... сега поне...

578

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ Фактите ти ги давам, само че ти твърдиш, че са измислица. Но това не е чудно. Лавров имаше същата наглост да твърди, че не са нападали Украйна. На тоя етап не е важно какво ти "признаваш" за факти, защото е ясно, че си представяш, че ако не признаваш, значи няма, а това, че вече достатъчно ясно демонстрира, че нещата, които по-рано твърдеше, - че не си бил русофил, че не си защитавал комунистическите режими, и т.н. са пълен смях. Разбит си по отношение на логика, факти и източници.

577

Анонимен

преди 1 година

Ако ще го местят да сложат в градинката при руското посолство дето е алеята на героите на Украйна, все пак паметника е в чест на украинския фронт.

576

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ Какво става, изпадна в паника, че не можеш да си защитава тезите, и започна да вкарваш все повече и все по-общи приказки за различни неща ли? Обясни ми, какъв е интереса на комунистическия режим да разкрива престъпленията на "асвабадителите" на българска територия, слушам.

575

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ За писмото има ДОКАЗАТЕЛСТВО, че съществува. За написаното от теб още чакаме доказателства за извършителите. И ВМРО-ДПМНЕ горя български знамена, а македонския външен министър директно каза, че руснаците финансират такива прояви, та е любопитно откъде ти е информацията. Дай да видим. Писмото е налично и може да бъде прочетено от всеки, който се интересува.

574

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ Кои са извършителите на тези престъпления другарю? Я дай информациите за тях.

573

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "за това измислено писмо" Обаче вече ти беше обяснено защо твърдението ти, че е "измислено" няма смисъл, другарю. По същия начин е "измислен" всеки факт, който става известен след време, само защото този, който е имал информацията, е можел да я крие.

572

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ - кои "мирни" граждани - тея дето Путин засели след като анексира Крим ли? Защо нямаше дразги между руснаци и украинци преди 2014 година, а? Пробутвай си матрьошките и пелмените другаде! Гарантира ли Русия на Украйна "териториална цялост" срещу ядрените и оръжия - а?

571

Радослав

преди 1 година

До атакопедала: дааа и за Чернобил не знаехте, затова пихте вода от запасите, че и изкарахте хората на манифестация под дъжда, хубаво да ги облъчи. И за колко други отрови, престъпления и какво ли не още не знаехте или си ги измислиха вашите пребоядисани роднини? А нали знаеш, че СДС-рите са най чистокръвните ваши роднини!

570

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

До АТАКИСТ "украинските фашисти ... избиваха мирни руски граждани" Това го каза миналата седмица човека мокасинка - цял свят му се смя.

569

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ - вие колко години писахте, че българина никога не бил воювал срещу Русия? А шмиргел? Колко години ви беше "срам" да поменете жертвите от "Света Неделя"? Та ще учиш дрегите кой "прекроявал" историята. Твоите предшественици начело с Гошо Тарабата продадоха ли костите на Гоце Делчев, мурзилко? Докато се "братушкахте" продадохте ли българите в Западните покрайнини? Димитър Благоев ви го каза - русофилията неизменно води до национално предателство!

568

Чокумба

преди 1 година

Няма място за паметници които разединяват нацията.И без това сме малко а и да се раздЕлиме. Така ли ?Само паметници на Левски, Ботев и Раковски, всички да сме единни и да си оправим курумпираната и окрадена държава. Най лесно е де се разделиме ...Стига толкова САЩ- мащ, Русия - мосия. Писна ми бе.Руснаците да си продават нефта и да не се обаждат а американците да инвестират в напредничави предприятия тука и всички да се ТРУДИМ а не да ТРОЛИМ.Казах !

567

Радослав

преди 1 година

До атакопедала: сега последно знаел си за това писмо преди 1989 преди краварите както твърдиш или просто не ти изнася да е истина?И никъде в учебниците не се отрича баташкото клане! Но да, виж пишат се лъжи като освобождение 1944, че референдум е имало 1947, а не гласуване под дулата на автомати и танкове, че през цоца България е просперираща, че не е фалирала и какви ли не още лъжи и глупости.Та драги чифтокопитен, последно кое е лъжа след 1989 или нещо за което ти си знаел преди това, но крил?

566

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Alex - честно, бате - само ти си разбираш "хумора". Що не се откажеш? Не те бива - приеми го!