308

Анонимен

преди 1 година

До До 340. Ти си чокорокофъш. Има и дефиниция - това са такива като тебе.

307

Анонимен

преди 1 година

До До 340. Въобще не може да има "дефиниция" на нещо измислено. По-точно и самата "дефиниция" също е напълно измислена. Но ти си я ползУвай на никого не пречиш.

306

До 340

преди 1 година

Има има само, че първо се научи да четеш! :)))))))))))))))))))))))) Па после се научи да четеш с разбиране! Па тогава пак ше ти обяснявам кое как! :))))))))))

305

Анонимен

преди 1 година

До 335 То първо погледни себе си.Щото аз си знам,какъв съм ,ама и за теб се знае щото си просто един злобен просяк дошъл от някъде си.И понеже си такъв единственото ,което умееш да правиш е да си такъв.

304

До Боби

преди 1 година

:)))))))))) ще си купя Тойота Land cruiser! Или някаква друга подобна марка! Виж какви мощни и издръцливи марки прави тойота!

303

Анонимен

преди 1 година

До до анонимен. Все пак в крайна сметка може би става въпрос за бизнес ? И без друго много оръжие е произведено.

302

Анонимен

преди 1 година

До До 333. Няма такава "дефиниция" бе образ.

301

до анонимен

преди 1 година

""""Абе щом един Бахмут не могат да превземат толкова месеци вече, не ми ги хвалете рашистите"""" ---- ----- Мнозина си задават въпроса - Защо Русия не унищожава потоците доставки на западни оръжия в портовете, на летищата на гарите и отговор.... - Няма!!! Защо Русия води позициона война? Отговор - Няма! Защо Путин не заменя некомпетентните висши воени чинове в Генералния Щаб? Отговор - Няма! Въпроите към Путин и Шойгу са много! Отговори - Няма!!!

300

Анонимен

преди 1 година

До 325 Е къде са западните развити бе или няма такива.Та даже и трябвало и ремонт на някой да се прави,а руските дори и старите Т-62 извадени от склада тръгнаха без проблем.

299

Анонимен

преди 1 година

Британското разузнаване разправя, че на руснаците всичко им било свършило и вече мятат само камъняк с требушети, но и камъните са на привършване.

298

Боби

преди 1 година

До Чугунолеяр Ако си в Тайгата или Сибир и трябва да живееш и работиш дай боже да имаш и собствен бизнес какво ще си вземеш ЛАДА, УАЗ или Мерцедес и БМВ - Руските са правени да се карат по целината без пътища. Поправят се с чук, Май на та и Флексо Жена. А ако чипа или ламбда сондата на "мерчо" излезе от строя машината спира и пищи за сервиз на 8000км от там... Да не говорим какво става с прехвалените немски мотори като им сложиш руска солярка... или бензин с реално октаново число 82 с добавки :)

297

До 333

преди 1 година

Че то няма нужда да се казва какъв си! То си е очеизвадно! :))))))))))))))))))))) но пак ти казвам виж прочети дефиницията за путинофил и ще рабереш точно какъв си! :))))))))))))))

296

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 333. Зарязвай го не му обръщай внимание. Той е май единствения умнокрасив тролинген пишещ безброй коментари и имитиращ масовка

295

Анонимен

преди 1 година

До 330 Ей хохъл я се разкарай и не ми казвай,какъв съм.

294

Анонимен

преди 1 година

Били видели неколко БТ-5 от 1936 година. А даже се говори че са видели първия въобще произведен танк Марк 1 от 1916 година

293

Анонимен

преди 1 година

До 326 Ми я кажи зелето какъв военен опит има.

292

До 320

преди 1 година

Значи ти си путинофил! А путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! Така, че само един путинофил може да каже, че истината е глупост! Но какво да се прави!? Виж, прочети дефиницията за путинофил, по-горе и ще разбереш, че наистина си жалък! :))))))))))))))

291

Qwerty

преди 1 година

И Путин ако се качи в някой от тях ще е още по-добре... Че и той е пътник като тях...

290

Анонимен

преди 1 година

До чугонолеар ,ама колите не са танкове ей това трябва да го разбереш.

289

Purko

преди 1 година

Присмял се хърбел на щърбел. Ние си купихме 70 годишни изтребители и още ме сме им видели очите