79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 Телеграм е пълен с клипове заснети от украински дронове и там се вижда с какво отиват на бой руските солдати. Придвижват се пеш и се крият в окопи над които постоянно кръжат малки дронове и ръсят гранати и мини директно в окопите. Особено жестоки убийства на нещастни руснаци има ежедневно в телеграмканала ДОХЛАЯ РУСНЯ. Толкова безсмислено загиват руснаците че понякога не мога да догледам клиповете до край.

78

славянин

преди 1 година

Не разбрах колко още ще трябва да чакаме края на Путин и на Русия, според обещанията на атлантиците трябваше да е преди година още след първия пакет адски санкции, а днес вече са десет пакета!

77

Анонимен

преди 1 година

Радваме се ,че сме отново на страната на доброто и се борим с капитализма и империализма на Русия. Капитализма на Русия го борим със санкции, империализмът го борим на фронта. Всичко за фронта, всичко за победата.

76

Адолф Путлер

преди 1 година

АлкашитеКакто се радваха така започнаха да им замръзват усмивките. Минават на купонна система, ще спят в общежитие до завода, три смени без почивен ден, многобройни мобилизации и затваряне на границата. Хахаха, няма по-негодно племе отАлкашите. Но сами си го заслужиха като предадоха всичките си права и свободи в ръцете на един диктатор.

75

Киртиков

преди 1 година

Таваришите разбират само от едно - бой по тиквата, а пък родните ватняци освен да цъкат минуси, нямат други аргументи. Друзя в рубли ли ви плащат или все пак си искате хонорарите в евро?

74

Анонимен

преди 1 година

САЩ, Германия и Великобритания ще направят същото. Произвеждат 155 мм снаряди като кренвирши.

73

Анонимен

преди 1 година

Първият германски танк Леопард е бил заловен край Артемовск, управляван бил от полски наемници...

72

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

А като ви казвах да си продавате имотите по Масква ме взехте за луд.

71

Христо Христов

преди 1 година

Естествено, че ще санкционира мошениците! Всяко нормално общество ще иска да го направи това. Само неграмотните и некадърни ЕС про'с'таци траят когато издевателстват над тях. Той Борисов ВИ го каза: "защото го ЗАСЛУЖАВАТЕ да ВИ МАЧКАТ". Факт.

70

Космонавт

преди 1 година

До 54 Путин е ученик на Шваб и винаги пръв въвежда компонентите на НСР. Русофилите дори не знаят какво е това Путин, мислят си, че е човек. Дарагие рашафили, Путин е титла, не е човек.

69

Анонимен

преди 1 година

Нашият Велик Европейски социалистически съюз и Непобедимата натовска армия ще победи империалистическа и капиталистическа Русия.

68

Анонимен

преди 1 година

Имали са военен комунизъм преди повече от век, сега ще имат военен путинизъм!

67

Анонимен

преди 1 година

До Красьо майтапа Има и още по-голям специалист от Сидеров. Костя Копейкин е по-добър.

66

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Днес е свален поредния Су-34 над Донецк. Двамата пилоти са загинали и се очаква да има доста жертви и на земята защото самолета е паднал в жилищен квартал.

65

Национализация 2.0

преди 1 година

Западът конфискува частна собственост за над 300млрд. Най-крупното престъпление срещу частната собственост в световната история. Изме*тта либерална дори не разбира, че основната им оТпорка срещу режима на комунистите днес е повторен, но в гигантски мащаби. И реват за демокрацията... Демокрацията, която е робовладелчески строй и концлагер... Чалголиберали , под дъното сте. И капка кръв на загиналите за Свободата на България не струвате...

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63. Брейййй...ти откъде знаеш с каква техника разполага Русия ?

63

до 59 от славянин

преди 1 година

Атлантиците трябва да се радват, че Русия се управлява от Путин, а не от Сталин, защото във втория случай отдавна щяха да са под формата на радиоактивна пепел! Путин е прекалено мек и хуманен с тях и те отлично го знаят!

62

Анонимен

преди 1 година

Империалистическа и капиталистическа Русия въвежда военно положение.

61

Анонимен

преди 1 година

Нещата с военната техника в Русия са много зле. На практика пушечно месо има а техника няма. Единствената техника с която хвърлят в боя мобилизираните 40-50 годишни позастарели солдати е калашник и лопата. Прави впечатление че пленените руснаци от украинците са на доста преклонна възраст.

60

Красьо майтапа

преди 1 година

Само един човек може да помогне на путин и русия защото знае как се прави от *** боя и това е наш Воленчо Сидероглу.