148

Анонимен

преди 1 година

Аха работодалети се разписаха с минуси за тях трябва да има мъни мъни яко пари на тях не им пука кога и къде какво се чества ! Е това ни е разликата от останалия свят !

147

Тротинетко

преди 1 година

Е КАК 4ЮЛИ РАЗБИРА СЕ

146

Нормални

преди 1 година

Холивуд ни е освободил свободия

145

Анонимен

преди 1 година

Предлагам края на гражданската война в САЩ да е национален празник там, нищо, че без 1776 и 4 юли нямаше да има САЩ.

144

Анонимен

преди 1 година

И като гледам работодателите го честват празника на пълен работен ден !Още малко и си заминаваме като държава

143

Наблюдател

преди 1 година

Този въпрос въобще не стои на дневен ред.

142

Анонимен

преди 1 година

Много стана салабоумен и късоглед този народ е за това и намаляваме и четете си бръщолевенето на иво инджев и там си коментирайте !

141

Калеко Алеко

преди 1 година

Денят на Съединението на Източна Румелия с Княжество България трябва да е националният ни празник - един чисто български акт станал въпреки съпротивата на великите сили, включително и на рассия. Руско турската освободителна война е била една от многото войни които Руската империя е водила с Османската, за да наложи руските имперски интереси, а България е била малка прашинка в руския имперски мегаломански план, даже Левски ни е предупредил, че този който ни "освободи", може да не ни пороби отново

140

Анонимен

преди 1 година

Все нещо не сме направили, както хората. Само конспирации, секти, протести и отричане на всичко. В днешно време на бялото черно да се казва е модерно. Много лесно се заблуждават и управляват не добре запознатите с детайли.

139

Анонимен

преди 1 година

митове смях ,абе на *** ли ни правите ?

138

reset

преди 1 година

пиете ли? да, по празници, -кога са празниците? когато има за пиене! -националния празник е тогава значи!

137

Анонимен

преди 1 година

От гледна точка на англосаксонски свят, основаване на втората българска държава е грешка, Чърчил е мислел на оправи тази грешка след втората световна война и да бъдем Гърция не България, но не му се получава защото попадаме под руско влияние а не под англосаксонско влияние.

136

Анонимен

преди 1 година

Навръх националния ни празник, цял ден ни облъчват с пропаганда за смяна на датата. Меко казано съм отвратен. Що за медии сте вие бе? Чии медии сте? Как не ви е срам бе продажни душици!

135

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 137 А да носиш фес и 5 пъти на ден да се молиш на Аллах не щеш ли?

134

нов внос

преди 1 година

я по една мотика и да ходите да копате насъщния, че много се разфилософствахте

133

Анонимен

преди 1 година

От сумати време нямаме правителство и бъдещето е неясно, не взели да ровят коя дата за национален празник. Важното е България да пребъде, че нещо май никой управник не мисли за това. А историята, добра или лоша не се заличава и е част от миналото ни. Да помислим за бъдещето, а не да се взираме и недоволстваме от миналото.

132

Анонимен

преди 1 година

това са въпроси които вълнуват само некъпаните сектанти

131

дам

преди 1 година

3-ти март е в миналото. За национален празник трябва да приемем 4-ти юли, защото по този начин категорично ще покажем евроатлантическата ни принадлежност. И вместо зимата на студа на Шипка, да го празнуваме с луд купон в Слънчев бряг в разгара на лятото. Самарското знаме да се замени с дъгата. Вместо топовни изстрели, да стреляме с моет и дом периньон. Да се лее шампанско и разнообразна любов. Ето това би бил истински празник, а не като днешния путинофилски такъв.

130

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се отнема гражданството и да се експулират от страната тези които говорят против българските празници. Като не им харесват да заминават в друга държава където ги няма тези празници.

129

Гласът на Северозапа

преди 1 година

и двете дати са спорни защото:1/ ние не знаем какво точко се се случило по време на фалшивия 19-ти век и по време на войната 1877-1878г.2/ историята на Кирил и Методи е потресаващо невъзможна, т,е, фалшива.Следователно историята и свързаните с нея науки трябва най-после да публикуват истинската история на българия и да опреелят истинските ни празници!