140

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 183 Представяш ли си когато руските олигарси започнат да предупреждават срещу задаващото се, за какво става дума?

139

Анонимен

преди 1 година

Ей , какво нещо е бездарната пропаганда ! До преди 2 часа, този и подобните му ги наричахте "руски олигарси", врагове на демокрацията и какво ли още не , сега обърнахте плочата и този от олигарх стана : "виден бизнес лидер" ! Ето ви го целия цитат от статията:-".... Коментарите на Дерипаска са едни от най-откровените от страна на виден бизнес лидер,....."

138

Запомни

преди 1 година

Русия е велика и Непобедима.

137

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 174 В тази хватка Русия и Китай държат Африка,защото САЩ и Европа имат не само за собственото си изхранване,а и голям процент от производството върви за износ.Дори ние,една малка въшлива държава,сме на едно от челните места в зърнопроизводството и земеделието.Животновъдството леко запада именно поради вноса на евтини китайски меса.Не се залъгвайте,че икономиката на България не струва.За населението,което имаме,като сложим пенсионери,деца и кафевите българи,икономиката си е топ.

136

Любопитен

преди 1 година

До Анонимен 172 Фантазиите помагат ли ви в ежедневието, иили само докато драскате тук?

135

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 168 Ако имаме население колкото Китай,да!Значи сме с по силна икономика.А и аз коментирам БВП на глава от населението.Като цяло това определя силата на икономиката.Мисля,че не му е тук мястото да се кометират тия неща.На всички стана ясно за какво говорим.Поне на тия,които са отворили една проста книга на тема икономика де.Китай не са първа икономика в световен план.Първа икономика са САЩ.Китайската икономика въпреки голямото население е с около 25% по-слаба от тази на САЩ.

134

Предвид източника

преди 1 година

А може и да не се окаже празна

133

Анонимен

преди 1 година

Дедовия за путинска русия. Целивт свят ви показа един голям и тлъст среден пръст. И тях ли ще "освобождавате"

132

Анонимен

преди 1 година

"Блумбърг": Русия и Китай държат в мъртва хватка осигуряването на световните храни.

131

Какво говори тоз

преди 1 година

Да внимава с високите етажи.

130

Анонимен

преди 1 година

Логичен и трезвен поглед върху икономическата ситуация, не като Кремъл и путинистите с тяхната тактика на щраус - заравяме главата в земята и се правим че всичките проблеми са измислица.

129

Анонимен

преди 1 година

До 155 Е не знам какво гледаш,ама Китай е първата икономика в света и това,че гледаш БВП на човек като стойност нищо не означава,а се гледа колко е БВП на държавата.Щото Китай може и евтино да произвежда,ама един милиард като произвеждат се прави количество.За това и Русия преди войната е член Г-8 .И като гледаш тоя показател по БВП на човек ще излезе,че България има по-голяма икономика от Китай.

128

Анонимен

преди 1 година

Само с доставка на оръжия няма да стане, трябва и пушечно месо, иначе скоро Путин ще прилапа цяла Украйна.

127

Анонимен

преди 1 година

Bloomberg: Русия продава нефт много по-скъпо от "ценовия таван". Изданието пише, че след въвеждането на "ценовия таван" Русия е продавала петрол средно за $74 за барел. Китай купувал руския петрол още по-скъпо - средно по $82 за барел.

126

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме да призоваваме Русия да се съгласи с удължаване и евентуално разширяване на инициативата за зърнени храни, каза говорителят на Държавния департамент Нед Прайс.

125

Анонимен

преди 1 година

До 133. Кой разнася войни из планетата, приятелю? Я помисли добре, ако си способен на това? Колкото до производствата, всичко, което си изброил е ширпотреб. Русия произвежда много по-сериозни неща, но интелектът ти не стига до там. Но за нас с теб е много по-важно какво произвеждаме ние. За това мислил ли си, преди да започнеш да се фукаш с чуждото производство?

124

БайАмед

преди 1 година

Ако САЩ и Европа спрат да пазарят "шикарни" стоки от Китай,гарантирам,че населението им ще се свие наполовина буквално за 2-3 месеца.В Китай хората още работят срещу храна.Там не можеш да спреш да работиш,защото ако спреш да работиш умираш от глад.Не,не оставаш на улицата и не ти взимат къщата,а направо се гътваш.Китай бълва стоки поради една проста причина.Ако днес всеки китаец забие по един пирон,пак ще направят сграда.И няма как друго да е,но това е лъжливо чувство.Китайското положениеекрехко

123

Анонимен

преди 1 година

Епа като нема жито за леп, яжте червеи и скакалци.

122

Рачев

преди 1 година

Путин натиснат до стената ще стреля,запомнете го ,ядрена война ке има

121

ало ало

преди 1 година

бре! да не се наложи да събираме помощи за окъсалата русия! оръжието го дадохме на укрите, на руснаците ще дадем прашки и ямурлуци!