44

Анонимен

преди 1 година

Просто трябва да разкараме големите супермаркети и пазарът ще се оправи. И без това няма никаква полза от тях, освен, че пазаруваш всичко от едно място, но това не е кой знае каква полза, в сравнение с вредата, която нанасят със завишените цени. Айде мерси, ама вече са излишни.

43

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ХОРА ХОДЕТЕ И СИ ПАЗАРУВАЙТЕ ВЪВ ФИРМЕНИТЕ МАГАЗИНИ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ ИМАТ ТАКИВА НЕ ВЪВ ВЕРИГИТЕ ТАМ ВСИЧКО Е СПЕКУЛА С ПРОМОЦИЯ И ЩЕ ВИДИТЕ ПРОМЯНА

42

Анонимен

преди 1 година

Управляващите водят една статистика колкото да отбият номера че са свършили нещо и до там.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 - "Е как 8 лв, от какво е този кашкавал" Не четете внимателно ,това е за 400г не за килограм :))))

40

Анонимен

преди 1 година

Купувайте от производителя бе, другаре. Кой трябва да ви смени памперса пак.

39

Анонимен

преди 1 година

Докога ще ги търпим?Толкова ли сме заспали?

38

Ощетен

преди 1 година

Явно в България в дадени сектори големи пари се изкарват на гърба на потребителя. Така е, защото има много посреднически частни фирми, шефовете на които прибират по 5-цифрени заплати на месец. Затова няма да им излизат сметките и затова цената от производителя скача двойно.При все че се направиха отстъпки за ток, газът поевтиня, горивата също, "зимата" доколкото я имаше беше жалка! А тия вдигат още и още?! На всички вече е ясно, че нещо не е наред!!!

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 -"Как се подържа магазин, склад, работници?" И поради това ,100% надценка ,казваш е нормално ?

36

Анонимен

преди 1 година

ДОКАТО НЕ ИЗГОНИМ ФТАМЦИТЕ , НЯМА ДА СЕ УСПОКОЯТ ЦЕНИТЕ!

35

Кой

преди 1 година

*** кой ви кара да пазарува в тези вериги????? В кварталния магазин сиренето е 13лв от една година насам. Кашкавал Рожен е 22лв от една година насам. Е краставиците в моемнта са 6.50, но никой не ме кара да ги взимам. Като не ви харесва Кауфланд защо се редите още преди да отвори сутрин????? Ама на прИмоция да ви лъжат искате.

34

Излиза, че 1 кг.

преди 1 година

се доставя на цена от 20 лв., а се продава за 40. Ама те докато наблюдават, изсветляват, приемат наредби, кашкавалът ще стане 80 лв. и после евентуално ще го върнат на 40 при същата доставна цена. И пак ще кажат, че са упражнили контрол и са намалили цените.

33

Анонимен

преди 1 година

ФТМАК? ИМПИЙЧМЪНТ!

32

недоволство

преди 1 година

Някой беше изгонил търговците от храма идва време да си ги пребере на небето.

31

Анонимен

преди 1 година

Всички лъжат! Никой не смее да каже истината защо цените се покачват. Кажете си господа политици. Признайте си истината - че селското стопанство е унищожено! Стига сте крили. Стига сте се правили че не виждате за какво става въпрос. Изкарайте реалните данни които показват обема на млечните продукти в търговската мрежа, обема на произведеното млято в България и обема на вноса. Също кажете какво е качеството на продуктите. Кажете какво всъщност си купуват хората за 16 лв. кг. и дали е от мляко.

30

Кус кус

преди 1 година

Установявам, че има гъбари. За 8 лв кашкавал има в Русия, където има мляко.

29

Анонимен

преди 1 година

Е как 8 лв, от какво е този кашкавал, само млякото е повече от 8 лв. То дори производствената е над тази.

28

Анонимен

преди 1 година

В българските магазини е по скъпо от чуждите.В Кауфланд се пазарува най изгодно заради промоциите.А иначе трябва да има съд и затвор за спекулантите.Ако може и публичен бой с тояги.

27

Анонимен

преди 1 година

Е, добре де, сега Кирчо и Кокорчо като ги няма кой увеличава кашкавала ?

26

Анонимен

преди 1 година

А 122 мм снаряди от Сопот и Костенец за Украйна ква цена достигна ? А наще гаубици Гвоздика ? Когато нито куршум не даваха ПП , БСП и ДБ ? Ние съвсем без армия останахме заради САЩ . Първо си нарязахме ракетите . После и миг 29 срещу чертежи . А сега и гаубиците ги даваме на интересите на САЩ които са ни обявили визи ??? Като как с защитен националния интерес ?

25

Анонимен

преди 1 година

ЕВРОДУПЕТАТИТЕ ДАПОСТАВЯТ ВЪПРОСА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА НА КОЛЕГИТЕ СИ ОТ ГЕРМАНИЯ И АВСТРИЯ!!! КРАДЦИ!