27

Анонимен

преди 1 година

30 ти ако имаше малко мозък нямаше да се напъваш по цял ден с коментарчетаа щеше да знаеш че кракна е руска и в момента се доиграва поредната загуба на янките. Вече даже не ти спускат да сваляш Асад. Обама се отказа и няма опорки в тая посока, що така мистър 21 век?

26

Анонимен

преди 1 година

Тях, руснаците, все някой ги заплашва. Параноя ги гони.

25

Хемус

преди 1 година

Според евро-атлантическите философи,чакаме вече една година Русия да фалира,a то се оказа,че икономиката и си бичи здраво,просто минава през посредници!

24

Космонавт

преди 1 година

Благодарение на украинците всички разбраха колко е "велика" болшевишката армия. Есттествено, руснаците пак не се усетиха какво се случи - САЩ ги победиха още преди една година, тоова което наблюдаваме са предсмътните гърчове на Мордор.

23

Анонимен

преди 1 година

Русия разработи най ново земтръс оръжие

22

Анонимен

преди 1 година

22 щото Бахмут се казва Артемовск. Ти даже не знаеш кой къде пращаш смотльо. Те руснаците ей така вземат неслужили натовци.

21

Анонимен

преди 1 година

Това си е конкуренция а не опит да ги унищожат . САЩ са обиколили Русия и Китай с обрач от колонии Русия и Китай до някъде защото са неконкурентни . Като почнеш от Норвегия Прибалтика Полша Украйна България и свършиш до Тайван Южна Корея и Япония . Естествено колониите ще бъдат смазани и по малките ще изчезнат като народи . Тези които не са клекнали на запада а са в този пояс увеличават населението си като например средна Азия а поробените ще изчезнат това е въпрос на време .

20

Ксилофонов

преди 1 година

Вечесе чуват гласове от блатата че на русия не и трябват новозавзетите територии а бай китаец им предлага да се изтеглят изцяло от украйна. Кремълския джуджак се спече, руските пропагандони ривът , само за родните ватняци все още всичко въврви по план.

19

Анонимен

преди 1 година

Това е положението ! Няма руски ресурс аванта, съответно надника от козяк пада ! В резултат - крокодилски сълзи и прайд паради !

18

Анонимен

преди 1 година

Американците ги е страх и няма да нападнат директно,те ще другите колонии за тази работа...ето сега е Украйна,като се свършат хората там следващите са Полша,след Прибалтийските републики и т.н.

17

Анонимен

преди 1 година

съгласен с н.6 - примативизъм и хитлеристка риторика, тва вече сме го гледали, тва ли е "учил" в германия анент 007! боли го некой за россия, абсоютни "перки", като кимито ...

16

Хюго Капет

преди 1 година

До Гиб Мелсън А ти като толкова обичаш руснаци, що не идеш в Бахмут да подпомогнеш руските си братя?

15

Анонимен

преди 1 година

Чакаме третополовите експерти

14

САЩ и Запада

преди 1 година

3 пъти спасяваха руснаците от гладна смъ'рт и тотална мизерия в последните 100 години, но промоцията вече свърши. Скоро рашките ще ядат само цвекло и шумата от дърветата.

13

Декретов

преди 1 година

Американците като видяха какво се случи на украинците, страшно се уплашиха и не мисля че вече мислят за нападение. Особено като видяха че на Иванушка не му пука че ще го убият на фронта и тръгва в лобовая атака срещу мини оръдия и танкове само с ръждив автомат в ръка.

12

999

преди 1 година

Сащ ще нападне Русия точно НИКОГА. Те са по икономическото завоюване, не по военното.

11

Старата песен.

преди 1 година

само това слушаме. Мрън, мрън, ядрени оръжия. Мрън, мрън, ядрени оръжия.

10

FCKPTN

преди 1 година

"Според статията на Фазлетдинов САЩ губят своето лидерство в света и оттам идва "агресията" им спрямо Русия "основен виновник за загубата на американското световно господство"."Аахахахахаххаха така не съм се смял от години

9

Германец

преди 1 година

Нека позная - безаналогови военни операции? Чебурашки-клоуни :)

8

Анонимен

преди 1 година

Боли ги САЩ със БВП 20+ трилиона за Русия с няма и 2. Тия са пълни смешници.