40

Анонимен

преди 1 година

Дано в Бакхмут има над 10000 урки както казва Пригожин, а не 1500-2000. Дано толкова да са натовските чужденци!

39

Анонимен

преди 1 година

Вели мъж и велик лидер. Историята ще го помни вечно.

38

хаха

преди 1 година

едиственият стандарт който имат в русия се казва Руски Стандарт 20 лв бутилката, така че се изпари с този смешен коментар

37

Анонимен

преди 1 година

На днешната дата през 1944г. върху Враца са изсипани стотици бомби от Американско-англосаксонските военновъздушни сили. Загиват 124 човека, над 250 ранени !ПОКЛОН!

36

Анонимен

преди 1 година

До 51. Знаем е я добрата черта! Путин я има същата! Кадиров я видял отблизо!

35

Анонимен

преди 1 година

Някои може би са забравили, но Зеленски беше избран от украинците защото обещаваше, че ще се разбере с руснаците, ще намери компромиси и ще спре войната. И имаше реалните шансове да го направи, още повече, че самият той е рускоговорящ, снимаше се редовно в руски филми и имаше сериозни връзки в Русия. Само че, след изборите нацистите просто му стъпиха на врата и в момента той е кукла на конци, която нищо не може да решава и няма никаква реална власт. Жал ми е за него, но той сам си избра съдбата

34

Анонимен

преди 1 година

Тоя с лъвското сърце си продаде народа и ги прати на заколение, не виждам големи шансове изобщо да оцелее да види следвоенна Украина не да я управлява.То не че нашите не ни кроят същата капа. Първото гласуване на последния парламент беше да се изпращат оръжия на Украина като "хуманитарна" помощ а последното да си дадат правомощия да могат да изпращат с гласуване воиски отвъд граница ...Очакваме евентуално да подкарат "мирната" мобилизация на "доброволци" и тука.

33

Говедо

преди 1 година

А бе,какъв лидер може да е човек,от когото не зависи нищо?Просто високоговорител за озвучаване решенията на едни хора!

32

Руснаците са гейове

преди 1 година

Заместник-главнокомандващият на Сухопътните войски на Руската федерация генерал-лейтенант Александър Матовников се оказа в епицентъра на бурен секс скандал, след като близките до ЧВК Вагнер телеграм канали ВЧК-ОГПУ и Grey Zone публикуваха в понеделник загадъчно видео, на което висшият офицер прави стриптийз със сладострастни физиономии. В момента Матовников е командващ на руските войски в Беларус... Известен пeдофил. Tова е истинското лице на руския башибозук.

31

Анонимен

преди 1 година

Защо оценяваме Зеленски? Човекът е добър актьор,добър съпруг,оказа се и добър политик.В ситуация като неговата, от 100 човека, 99 дори да се казваха Путин, щяха да се провалят! Сравнявайки територия,икономика и военна мощ,Къде отиде предимството на Путин пред Зеленски! Ако има слаби страни украинеца,то какви са силните на руснака? Единия обикаля целия свят да събере помощ за родината си,другия обикаля бункера и малка част от Русия с брониран влак.За да покаже мощта на руския локомотив. Еех :-)

30

Анонимен

преди 1 година

Както в Крим се чувстват руснаци и никой не иска да е в Украйна. Така е и в много други държави. Истината е много проста. Крим в Русия а, Донецк и Луганск с автономии. Останалото е простотия и вечни воини. България също е отстъпвала територии със смесено население, както е и печелила. Това е световната политика. Русия няма да даде, тези територии. Няма и да иска други. Но за да има мир, ще е без Крим, Донецк и Луганск.

29

Не човек

преди 1 година

Това чудовище на снимката няма нищо общо със човеците! Той е създаден от дявола!! И накрая ще отиде при дявала да гори във адът!! Много скоро укрофашистите ще бъдат преследвани по целия свят за престъпления против човечеството!!! СЛАВА РУСИЯ СЛАВА БРАТСКИ РУСКИ НАРОД БОГ С ТЯХ!!!

28

хаха

преди 1 година

До Анонименми по тая логика Кърджали , ти сам си направи сметката

27

Анонимен

преди 1 година

Какви силни страни може да има един наркоман, престанете да пишете глупости

26

Анонимен

преди 1 година

В изтекъл личен разговор, западните лидери казват на Зеленски, че не може да спечели войната! Честито!

25

Анонимен

преди 1 година

Зеленски нама много силни страни. Има една, но тя е по-скоро пагубна, а тя е че е инат. Зеленски трябва да се примири, че Донецк и Луганск никога няма да са под украинска власт. Просто населението там е друго. За Крим, хип не си го представям. Хора, които вече от векове са с руско съзнание, а от десетилетие към Русия, как си мисли, че ще стане. Ще ги карат насила да бъдат други ли? Не е важна територията, а хората. Все едно в Османската империя да не е имало българи. Няма как Крим в Украйна.

24

Анонимен

преди 1 година

Вагнер не са го пресекли и украинците се опитват да избягат по него.

23

Абе

преди 1 година

Как върви търговията с органи на другарят Зеленски. Май добре.

22

Анонимен

преди 1 година

Укрите сами ще го гръмнат скоро! Това да криеш,съвсем съзнателно колко Украински войници са загинали до сега? Според мен наближават 480 000!

21

Полковник

преди 1 година

Ас сам полковник и сам добар в българският език. Добре са ме научили в военото училиште. Ас знам най добре кой за какво става !