36

Анонимен

преди 1 година

До 33. А защо те възмущава точно тази война и само тази война? Отговори си на този въпрос.

35

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа, оня 100 годишния Сорос ще такова мамашата на Рашата :)))))))))))))))))))))) Шойгу, въри при шамана да ти окудиса :))))))))))))))))))))) Тука се търкалям от смях...

34

Анонимен

преди 1 година

Така е както казва Шойгу, ама Баба Ванга е казала по времето, когато се е разпадал СССР, че Русия не е хапче да я глътнеш.

33

АнонимеН

преди 1 година

90% ОТ УТРЕПАНИТЕ ПУТИНИСТИ В УКРАЙНА ОТ НАЧАЛОТО НА 2023-ТА СА ЗАТВОРНИЦИ А ОТ ОСТАНАЛИТЕ 10% ОТ ТЯХ НАД 9% НЯМАТ РУСКО ГРАЖДАНСТВО! РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН ВЕЧЕ НЯМА ПОЧТИ НИКАКВА ПОДКРЕПА ОТ СТРАНА НА НАСЕЛЕНИЕТО ВЪВ КОМУНДЕЛИСТАН !

32

Анонимен

преди 1 година

До 26. И кои точно договори не спазва Русия, приятелю? Много е просто така, никакви и край. А Западът спазва ли ги? Меркел сама се похвали, че Минският договор е чиста лъжа от тяхна страна. А Украйна можеше да си върне тези области, но добрият Запад искаше война. А обещанието НАТО да не се разширява на изток? Ааа, извинявай. Това не е записано на хартия. Но и Путин не е давал писмено обещание, че няма да напада Украйна.

31

Анонимен

преди 1 година

Товарищ Шойгу, Запада ли ви накара да нападнете чужда държава?!Не да ви разчлени а да ви ЗАЛИЧИ, мръснни гаддове!!Преди инвазията в Украйна симпатизирах на Русия защото съм израсъл в соца но сега ви ненавиждам, ненормалници!! Изправихте човечеството пред тотално унищожение и разруха. Съсипвате живота на стотици милиони хора а може би и на цялото човечество.Заслужавата УНИЩОЖЕНИЕ !!

30

Зозо

преди 1 година

Шойгу: Мухите ме хапят, хапчетата не помагат.... Столтенберг и Сорос са ми под леглото :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

29

Анонимен

преди 1 година

Дежурните глyпости от фашистите в Кремъл. Трябва да измислят оправдание за предстоящата мобилизация.

28

Аз

преди 1 година

Все повече се убеждавам, че тези хора психически не са добре

27

Анонимен

преди 1 година

Запада прави и ще прави садомазо sex на мамаша Раша.

26

Анонимен

преди 1 година

Разленчи ?

25

Анонимен

преди 1 година

Шойгу, никой не ви е виновен, освен вие самите. Не Западът нападна Украйна. Разчленяването на Русия си е ваша лична заслуга. Колкото до опитите, които са обречени на провал, това вече го слушаме цяла година. Но истината е, че всъщност вашите опити буксуват цяла година. С изключение на областите, които преминаха доброволно във ваши ръце без бой и с продажническа готовност, до момента не сте постигнали никакви успехи в тая ВОЙНА (не специална военна операция за не знам какво си).

24

АнонимеН

преди 1 година

ТОЗИ ЛОШ ЛОШ ЗАПАД И ДОБРАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО КОЯТО НЕ СПАЗВА НИКАКВИ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ!

23

Анонимен

преди 1 година

Кат ядохте баницата запада ама хич не беше лош

22

.!.

преди 1 година

Значи тия както и всеки путинофил хем НЕ знает хем НЕ могат! та я да попитаме рашистан кой нападна Украйна бре!? САЩ ли? вие я нападнахте с цел да заграбите територията на една суверенна държава! същото направихте с Чечня с Грузия с Молдова с Беларус и с Украйна! Но се оказа, че така ви скопиха мечката, при това само с 16 HIMARS комплекса, зе сега тя си е женска мечка и дори не е ясно дали не е нещо друго а не мечка! Няма да ми ревете! каквото сам си направиш цяло село не може да ти направи!

21

Ураааа

преди 1 година

Чичо САМ скопява мечката!

20

Анонимен

преди 1 година

Ааааа боли ви от САЩ нали смешници путинисти. Жалки сте!

19

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, хайде сега пак запада ви е виновен че вие влезнахте в Украйна !Мале мале, наглоста ви няма граници все някой друг виновен

18

Анонимен

преди 1 година

Та това му е " мечта" много преди 80 години! И продължи действията си след Студената война преди 1989 г! Когато СССР падна, НАТО беше длъжно да се Саморазпусне! Не го направи и даже продължи съществуването си! Помогнаха му," новите демокрации" от Вършавският договор! И днес 34 години по късно,Америка чрез " тихата дипломация" успя да стигне,до границите на Русия! Не Русия пред границите на САЩ,а САЩ пред границите на Русия! И питам,прав ли съм? Какво търси днес САЩ в Европа????

17

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Драрю Шойгу, не е само Украина използуваната.България,оивярвайте ми,е доста по-употребена.Защото радикалният нацизъм в Украина е от 2014,но в България американо-турският и в не малка степен гръцки нацизъм стъпиха 7 в оървият ден след проклетия Десети ноември.Да е ясно.Избиха народът ни гадните роми и турци!