372

До 410

преди 1 година

Защото те сме демокрация наистина! А колония на САЩ! Няма истинска демокрация без суверенитет и свобода!

371

сериозно ли бе

преди 1 година

е кога успяхте да питате населението на България по този въпрос ?!

370

Младенов Ив.

преди 1 година

Ако демокрацията беше най-хубавата система, България за 33 години демокрация трябваше да цъфти, а ние се върнахме в годините след Първата световна война!

369

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм се клел на вярност към евроатлантическа България, още по малко към Укрия.Изтрий си задникЪТ със съветската ти клетва!:)))))))))))))))

368

До 401

преди 1 година

Така е! А защо и на световно ниво да няма демокрация?! Защо да има хегемония и световна диктатера на САЩ? Неса бъде многополюсен модел а не диктатура на САЩ чрез санкции и войни! Това е истинската демокрация!

367

Анонимен

преди 1 година

руснаците винаги ще бъдат осигурени, нахранени и на топлоИзобщо не им е топло на руснаците, топъл им е само задникЪТ!:))))))))))))))

366

Пл.В.Бак.

преди 1 година

От нас се желае само солидарност. Няма безплатни обяди. Живяхме много години в мир. Дошло е време за отплата. Непобедими сме само на наша територия. Никой не иска пушечно месо от нас. За тези, срещу които не е стреляно с автоматична стрелба, упражнявайте се с шансовия инструмент.

365

Анонимен

преди 1 година

Който е гласувал за партиите на войната да ходи да умира в Уккрайна, аз съм за Възраждане, които са против. Егати наглостта хем не си избрал Кирчо и Боко хем ти да ходиш да умираш, а ония избрали ги не.

364

Ром"с

преди 1 година

Ако пък обхванат малко и от България,а не само в София да "питата",то мисля,че % ще е над 75% ,но сой изследванията са като статистиката.

363

Анонимен

преди 1 година

- Ти кой си, какво правиш тук? - Аз ръководя героичната борба на целия свят срещу руските оppkи. - Да, лоши, много лоши са тези руски оppkи. Но не им остана дълго. Тяхната армия бяга. Икономиката им е в упадък. Просто трябва да натиснете. В кой град сме? - Това е столицата на Украйна. - A, да, столицата. И времето е хубаво и сладолед има. Ще ти дам половин милиард, само ги натисни. Знаеш ли, аз там имам избори и трябва да ги спечеля.

362

Офицер

преди 1 година

До Сержант Марш на фронта! Кво ми правиш на компа?

361

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм се клел на вярност към евроатлантическа България, още по малко към Укрия.

360

Демократ

преди 1 година

Демокрацията е най-убавата система, но русофилите и пречат да пробие у нас, пречат и бе, пречат и, и затва не може да дръпне.

359

Анонимен

преди 1 година

Виждам, че все още има трезвомислещи и преценяващи правилно българи а не евроатлантически клавиатурни войни и хлапаци, бълващи *** опорки на който досега им до оръжие е някой геймърски шутър...На война момчета, се умира-да ви светна...И то се умира веднъж....Там не започваш отначало и това не е игра! Осъзнайте се малко чия черга искате да подпалите...своята собствена и то за чужда кауза и някой усвоен грант!!!

358

Анонимен

преди 1 година

Европа винаги е била гладна, бедна и мизерна. Известни са така наречените "Тъмни времена". След това идва Възраждането - Ренесанса, идва с Географските открития. Тогава Европа създава изключително ефективен модел базиран на ограбване на други страни и непрекъснат приток на евтини енергии и ресурси. Днес този модел окончателно умря, днес отново отново идват "тъмните времена" за Европа.

357

Анонимен

преди 1 година

Чрез коалиция ГЕРБ ПП ДБ от Козяк ще искат да ни вкарат директно във войната.Нужно е ново пушечно месо,че украинското свършва!Хора,опичайте си много акъла и не гласувайте за никоя от тези колониални партии

356

Сержант

преди 1 година

Сега се сетете, защо демокрацията не може да пробие у нас, и защо все са ни виновни НАТО и ЕС.

355

само Възраждане

преди 1 година

и долу еуроатлантческите подложки

354

Емилчо

преди 1 година

До Емил А теб направо на гилотината!

353

Вън

преди 1 година

украинските фашисти! Тези са били по-жестоки от хитлеристите!