46

Анонимен

преди 1 година

Време е за Изражданe, просто нема как. Ние високоинтелигентните последователи на Копeйкин ще оправим държавата!

45

Анонимен

преди 1 година

Негласуващите са ми ясни. Бедни аутсайдери до живот- нямало за кого да гласуват роби (95% от картинката). Айде оборете ме. Идвате с доходи, образование, квалификация и казвате. Аз гласувам абсолютно винаги, както и всички около мен. Интелектуален кръг заможни приятели сме. Програмисти, архитекти, лекари, зъболекари, дизайнери и така нататък. Заможни, млади, образовани. Нямам нито един приятел да не гласува. Просто нямам. Няма да казвам за кого гласуваме, но е пределно ясно.

44

Край

преди 1 година

Мажоритарни избори означава народа да си избира представителите един по един поименно. И да си избере Азис значи го е искал неговия район. С партиино-листовата система по която се гласува сега народа НИЩО не избира освен някаква абревиатура /бсп дпс ЦСКА левски/. Каква *** от партиини блюдолизци е написана вътре и я получаваш за законодател - никой не знае. Е народа вече отказа да ви участва в мръсното хорце дето го играете 30г. Кога ли ще ви и бие.

43

Българин

преди 1 година

Ние българите сме най-чесния и най-добрия народ, но от никъде не ни идват свесни политици и ние страдаме несправедливо невинни, защото светът е несправедлив. На нас българите требе да ни дойде един справедлив свят в който ние да си живеем добре и чесни и почтени политици да ни осигуряват материално богатство да живеем като материално богати хора и да се наслаждаваме на живота.

42

Анонимен

преди 1 година

То пък за какво ни е правителство? И без това правим само каквото ни наредят от Запада.

41

Радослав

преди 1 година

За кой да гласуваш? Във всички листи на всяка партия са някакви парашутисти спуснати от централата, индивиди които не знаят родният ти град къде на картата е, никога не са стъпвали там и идея си нямат какво точно трябва да представляват и какво точно да защитават! Да избираш някаква си зълва или чичо по партийна линия които се чудят как да го/я набутат в парламента? И като избереш някой той отива и гласува каквото партията нареди, без значение дали е в ущърб на града който уж представлява

40

Анонимен

преди 1 година

До гласувайте И най-вече да не се върнат на власт"младите и красивите",защото няма издържим втори техен удар.Магазините вече са като музей-влизаш,гледаш и излизаш

39

Радослав

преди 1 година

За кой да гласуваш? Във всички листо на всяка партия са някакви парашутисти спуснати от централата, индивиди които не знаят родният ти град къде на картата е, никога не са стъпвали там и идея си нямат какво точно трябва да представляват и какво точно да защитават! Да избираш някаква си зълва или чичо по партийна линия които се чудят как да го/я набутат в парламента? И като избереш някой той отива и гласува каквото партията нареди, без значение дали е в ущърб на града който уж представлява!

38

гласувайте

преди 1 година

И да не забравим и специалитета на ГЕРБ - купените гласове в махалите, подправените и фалшиви бюлетини и протоколи, не точното им и удобно за тях отчитане и преброяване и т.н. все доказани във времето неща

37

гласувайте

преди 1 година

От не гласуването печели само Хартиената коалиция. Те си имат твърд електорат. На БСП - възрастни хора и хора по селата, които още живеят в миналото. На ДПС - онези "българи", които не пишат, не четат, а даже и не говорят български, част от които идват в България само с рейсовете за изборния туризъм. На ГЕРБ - зависимите от хранилката бизнесмени, които задължават техните работници, раздутата и не особено полезна администрация, не много интелигентните и късопаметни хора, които харесват корупцията

36

Анонимен

преди 1 година

Да се гласува е много тежко марално престъпление

35

Анонимен

преди 1 година

Докато свинското със зеле е за тях а за нас само зелето,е е така. Не може едните да вземат по 10 бона и нагоре а другите да мизерстват с 800лв.

34

G.I. Joe

преди 1 година

Руската пета колона е много активна в изфабрикуването на скандали може да нямаш сестра но те напишат, че имаш и че е на околовръсното даже после доказвай че нямаш. Долни *** са.

33

Анонимен

преди 1 година

Армията на негласуващите ИСКАТ да бъде изметена цялата съществуваща бандитска партийна система и да поемат нещата в свои ръце -ПРЯКО ГЛАСУВАНЕ ПО ОБЩИНИ ,ЗА ОБЩИНСКО И ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ,СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОДПИСАН ДОГОВОР С КАНДИДАТА,С КЛАУЗИ ЗА САНКЦИИ ПРИ НЕИЗПЪЛНЕНИЕ,БЕЗ КАКЪВТО И ДА Е СЪДЕБЕН ПРОЦЕС!!!Останалото е все същото шикалкавне до безкрай и кражби и харизване на националните интереси до умопобъркване!!!Досега всички "политици" се изнизваха на инструктаж в Козяк,а сега и кметовте!!!

32

Анонимен

преди 1 година

армията на мрънкачите. Не гласуват, но после гръмогласно се оплакват от всичко.

31

българин

преди 1 година

Всички ги пробвахме и не стават.Остана само Възраждане,ако и те не стават направо да закриваме

30

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Който не гласува на тези избори,избира...героя в песента за Магнитски.. Идете и пуснете бюлетината,не си търсете...оправдание,това е ваше право и...задължение. Винаги трябва да го използвате,независимо какво ви...съветват политическите...врачки,които са...повлияни от други интереси..

29

Анонимен

преди 1 година

От години не ходя да гласувам. Но този път ще ида да пусна бюлетина за Възраждане.

28

Анонимен

преди 1 година

Всички сме за Възраждане само те ще ни оттърват от империалистическия еврейски съюз. Видяхме за 33 години как ни унищожиха като народ и държава същият този съмз.

27

Анонимен

преди 1 година

Знам, че е невъзможно, но е крайно време никой да не гласува та белким народните "любимци" разберат колко са противни на хората.