104

Анонимен

преди 1 година

За съжаление имат "обратен" ефект. Искаме консервативен християнски запад.

103

Анонимен

преди 1 година

Още по-скоро, през януари, Business Insider публикува статия, разглеждаща всяка борсова операция, направена от Пол Пелоси, съпругът на Нанси Пелоси, направена от 2021 г. насам. Благодарение на прозорливите инвестиции на г-н Пелоси, в момента семейството има общо богатство, възлизащо на 46.1 милиона долара. Доста впечатляващо, особено предвид факта, че Нанси Пелоси печели малко над 200 000 долара годишно.

102

Анонимен

преди 1 година

Повече от 50% от тези сенатори, отбелязва изданието, са в конгресни комисии, които потенциално им дават поглед върху компании, чиито дялове те обявяват за продаване или купуване. Освен това, обезпокояващ брой от 44 измежду 50 членове на Конгреса са купували или продавали ценни книжа в компани, за които са имали някакво знание или влияние.

101

Анонимен

преди 1 година

През септември миналата година The New York Times публикува проясняващ материал за мътния свят на търговията в Конгреса. В разстояние на две години, между 2019 и 2021, 183 сенатори или представители, според материала, са тръгували акции или други финансови активи лично или чрез посредничеството на близък член на семействата си.

100

каибоец от техас

преди 1 година

само чисти червени другари в тез списъци сме турили, щот са класов враг

99

упс

преди 1 година

Пълзяща корупция: От Конгреса до митниците, има нещо гнило в американската държава. През 2014 г. изследователи от Принстън и Нордуетсърн публикуваха забележителни документи, отговарящи на следните въпроси: Кой управлява? Кой е на власт в действителност? До каква степен гражданите на САЩ са суверен или са дълбоко безсилни? Откритията им обрисуваха мрачна картина за широкото мнозинство от американските граждани. Накратко, Съединените щати съвсем малко се различават от олигархия.

98

Анонимен

преди 1 година

Aйge нeмa нyжga...

97

Анонимен

преди 1 година

Какво толкова обсъждат Магнитски не мога да разбера ! Обществена тайна е какво правят Пеевски ( имаше седмици протести като се опитаха да го назначат за шеф на ДАНС) ,Р.Овч, Черепа и Влади Горанов. Проблема е как така САЩ имат достатъчно информация за да ги сложат в забранителен списък , а тук прокуратурата дори не е започнала разследване ( да не говорим да го завърши с присъди)

96

До Странджата

преди 1 година

България ще се оправи когато се убие и последния проамерикански лапнипишковец, като теб, *** гну.сен

95

Анонимен

преди 1 година

Хора стягайте се и отидете да гласувате срещу ПП и ДБ, че вземат ли властта лошо ни се пише. САЩ се готви за война и му трябва пушечно месо. Ние сме следващите.

94

Анонимен

преди 1 година

Жал ми е за българите и България - хватката на англо-саксите е евтаназия. Част от популацията дори се радва на измамното щастие и светлина , които предлага! Уви -неспасяемо е вече......

93

Анонимен

преди 1 година

САЩ да спрат да се месят в България, аман вече. Така и руснаците не са се месили навремето.

92

Анонимен

преди 1 година

С глас се смея!

91

Анонимен

преди 1 година

Хахахха в коментарите русопуделите газ пикаят. Голям кеф. Дано има още много санкции.

90

Анонимен

преди 1 година

Каде бе европа когато горанов е распределял милиони

89

Бай Чеп

преди 1 година

"...Джеймс ОБрайън - ръководител на Службата за координация на санкциите в администрацията на президента Джо Байдън". Питам само, ако дойде и ръководителят на Служба "Чистота" към Белия дом, и той ли ще се среща с Президента на РБ и ще ни нарежда какво да правим?

88

Анонимен

преди 1 година

до 108 Вчера Мустафа беше президента но не той да и връчва протестна нота , а тя му връчи нота и му дърпа ушите да внимава какво говори и бързо да закрви ядрената ни енергетика

87

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха!ФАЩ искали "независима и безпристрастна" следствена служба!От кого независима,бе робовладелци!Че ако беше такава,отдавна да бяха опандизени тулупа и харвардските мУшеници,заедно с бандите им наречени "партии"!Това състезание по грандиозно лицемерие се вихри с невиждана сила,ама няма никакъв ефект!

86

До 106

преди 1 година

В кой друг списък, на Сретен Йошич ли?

85

сина

преди 1 година

Потривам доволно ръчички в Банкя. Иде моя ден в който пак ще крадем! Идат комисионни, идат 22 милиарда от колегата немец, колегата французин и колегата италианец. Пак ще ги naebem с 200! Винаги ще е така, щото народа е изпростял, изкуфял, зомбиран и пак ще ме избере. Пак ще си крадем с шиши, каскета ще ни пази, а ние ще си крадем, а парите - в Катар с правителствения самолет, докато връща фурмите. Пилето ще ми даде още кюлчета, ще чокам пак Мата Хари, скоро! До скоро, аз съм Бойко.