45

промоция ли

преди 1 година

повечето пъти тези промоции се състоят в това че се препакетират и се слага нов срок на годност . що се отнася до пилетата на грил там нещата са страшни - първо охладени , после замразени , като не могат да се продадат ( говорим за срок на годност ) отиват на грила , сухи и безвкусни но 13лв.

44

Шегобиец

преди 1 година

Половината ли? Когато в Лидл правят седмица на нещо си, това нещо си никога го няма. Или може би го има за някакъв кратък период в понеделник сутрин? Хиляди дръвчета изсечени, за да ми бутат хиляди листовки с реклами в пощенската кутия. И за какво? Като това дето го рекламират дори не се продава?

43

Анонимен

преди 1 година

В магазините за техника, пише кое го има на рафта, в склаа на магазина или в склад в града. По магазиите не можело ... много була стоката. Тя е много, но оперира по-същия начин - като продадеш нещо, то се отчита в една база от данни и това е. Ама тогава, няма да отидеш в магазина, нали? А после и магазините за техника се изучиха и... взеха да не кават, колко борйки имат от промоционните си стоки ;)

42

Демократ красив

преди 1 година

Свърши ми тоалетната хартия, а в бакалията отсреща не приемат криптовалута. Какво да правя?

41

пияница мистик

преди 1 година

Давам един безплатен съвет и на омразните ми дрогаре комунисти и на демократите като мен. Никога, ама НИКОГА не купувайте от Фантастико чрез приложението на GLOVO. Сметката ми беше над 100 лева, обаче 3 продукта ми липсваха, а мандарините дето поръчах бяха изгнили, но наместени по средата на мрежата, че да не се виждат. Само предупреждавам

40

До 27

преди 1 година

Ти също!!!!!!

39

Програмис богат умен

преди 1 година

Това, че е скъпо и нелоялно са руски опорки. Всичко е перфектно и доста евтино. Само бедняците и cкапaняците реват.

38

Анонимен

преди 1 година

И БЕЗ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ СМЕ СИ ЗЛЕ

37

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик - Нямаш си и на идея, каква мръсотия е по високите етажи,когаато говорим за магаазини, доставчиц, складове и прочие. Иам пзоант, който продаваше кашкавал на голяма верига за 7 лева и беше на нула. За да има поне 5% печлаба от цялта продукция, се налагааше, да продава вместо обичайните си 8.5-9 лева, на 11-12 на дребните търговци. Просот, зщаото големите магазини, сделакта беше "или ще вземем това евтино, наред с други работи, или няма да работим заедно".

36

Анонимен

преди 1 година

ЕВРЕИТЕ В ДЕЙСТВИЕ

35

До 22

преди 1 година

Гарантирано ще сменят етикетите или ще ви направят кюфтета и кебапчета за топлата витрина или ще я продадат евтино на някой ресторант за същата цел.

34

Анонимен

преди 1 година

"Черен петък" в хранителен магазин - пуснали най-якия пармезан от 60 лева на 12 лева килото. Естествено, нарязали две клеца по килграм, дето продавачката ги е скътала за сватанака и шурея. Иначе опашшките по 200 човека.

33

до 17

преди 1 година

Билла изобщо не е по-различна. 2-3 пъти се е случвало да отида в четвъртък преди обяд (когато започва седмичната промоция) и ми е мъчно като гледам пенсионери да се взират разочаровано във вече опразнените рафтове. Дори попитах служителките къде са обявените продукти, те се хилят "Аа, изкупИха ги вече", и това не се случва в оживен магазин. България... вече за нищо не става, това е.

32

Анонимен

преди 1 година

До хахаха - Всичките са един дол дренки. А промоционалните се случва и да свършват. Помниш ли, как сложиха по 6 броя макс на клиент, когаато имаше зо с олиото? Знаеш ли зщао - защото идват, понякгоа дреби търгвци, много често от махалата, понякога ресторанти и цели фамилии и взиамт не по 1-2, ами по 400 бройки. Винаги имаш 5-10 парчета. И след два дена пак идват.

31

Анонимен

преди 1 година

Никога не купувам стоки на промоция,но винаги гледам етикета,че често там срока на годност е до утре.

30

Анонимен

преди 1 година

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

29

Анонимен

преди 1 година

Около 20% от намалените артикули във физически търговски обект за хранителни стоки липсват още в момента на отваряне на магазина. Не били докарани.

28

хахаха

преди 1 година

Гледам пишете за Лидъл, ама Т-Маркет са недостижими в това отношение.При тях винаги липсват промоционалните стоки.Макар че то е много спорно дали това нещо Т-Маркет може да се сложи в графата магазини.

27

Анонимен

преди 1 година

Хората предпочитат да "спестят" 20 лева, като дадът 30 за нещо, отколкото да го купят за 25, без "промоция".

26

иии те така

преди 1 година

целта е да те накарат да влезнеш и ако не обърнеш внимание си плащаш на нормална цена заблуден че си взел нещо на промоция .