92

Анонимен

преди 1 година

до 96 Те от половин година ви дават краварите и Нато самолети и танкове и ракети и седите на едно място, кравар! Що така? А Путин си взе Донбас за което И беше влязал в Украйна. Не иска повече, но наркомана ако упорства накрая цяла Украйна ще си вземе, кравар!

91

Купувай

преди 1 година

народе тъ паш ките лилипутски писаници. Всичко ще бъде изгорено и който е запазил страничка ще бъде милионер! Вся гняз советская!!!

90

Анонимен

преди 1 година

На това му се казва простотия. Ама, то целият свят го е подкарал на опростачване, та не е за чудене.

89

Анонимен

преди 1 година

До 94 И как ги сметна тези проценти. Особено когато над 6 милиона украинци избягаха главно от тази част на Украйна. Нормално е когато избягат толкова хора от страх за живота си да останат само руснаци.

88

Анонимен

преди 1 година

Ето под такава просташка статия могат да се преброят простите хора. Да отричаш руската култура, то трябва да си...не знам какъв. Рядко ми липсват думи да си изразя емоциите, но в случая определено липсват. Не мога да опиша колко са бедни онези, които не ценят и познават руската култура. Особено са презрени онези, които даже се опитват да я унищожат и да я направят недостъпна за не така ограничените като тях.

87

Зе

преди 1 година

Само речите на Зеленски, които наскоро издадоха, са достойни за украинските библиотеки. Младите украински майки ще ги четат на децата си и ще им обясняват защо нямат бащи.

86

да

преди 1 година

да, напомня ми, също и тоя измислен украински език, както е измислена и украйна...абе, изчанчена работа! каква история имат украинците - никаква, такова племе не е имало никога във вековете, там е било у-крайнината на русия, оттам и населението са у-крайненци!

85

Гитлер

преди 1 година

ги гореше книгите! И евреите!

84

Анонимен

преди 1 година

1 г по-късно пак слушаме руските платени драскачи как Зеленски скоро си заминавал. Как Украйна ще бъде превзета. Пък за 1 г руснаците държат 10% чужда територия. И то при положение,че украинската армия няма авиация. Скоро като почнат и самолети да им дават съвсем ще обърнат войната. Те и затворниците на Вагнер все някога ще свършат

83

Бе поне

преди 1 година

Нали не споделате Петър Волгин, нали знаете че говори така защото е руснак?

82

Анонимен

преди 1 година

до 89 В Донбас 90% са руснаци, кравар! А войниците са там на референдума, защото е военно положение, а не да казват кой за кого да гласува, кравар!

81

Анонимен

преди 1 година

Да се отрекат всички руски теореми и физични закони като фалшиви .

80

Зе

преди 1 година

Пушкин - враг номер 1 на киевска селищна система. След като му събориха паметниците, ще му изгорят и стихотворенията.

79

Анонимен

преди 1 година

"Предсмъртните конвулсии на един Дзиленски наркоман"! Тази книга трябва да остане в библиотеките в Украйна само!

78

Анонимен

преди 1 година

До 79 В ДОНБАС, ЛУГАНСК и в цяла Източна Украйна хората спокойно четат и разговарят на украински език...Е видяхме добрите руснаци в тези райони. На "референдума" 5-6 военни с калашници съпровождаха една лелка с урна и тропаше от врата на врата да карат хората да пуснат "правилната" бюлетина. Направо много хубаво си живеят хората там. Както българите живеят в Македнония. Страх ги е да си кажат какви са.

77

Анонимен

преди 1 година

Нещо да ви напомня за нацизма.

76

Анонимен

преди 1 година

Ко зя ци те се опитват да защитят изгарянето на книги. Пълно духовно, умствено и културно падение.

75

Наркомана

преди 1 година

Грето мааа, ние само ги изтеглихме от библиотеките. Не сме ги горили маааа! Спокойно! Вярвай ми!

74

Анонимен

преди 1 година

Самуил е македонец според логиката на един или няколко *** ,както и гоце делчев щото са родени на територия зовяща се северна македония

73

Рей Бредбъри

преди 1 година

Когато писах "451 градуса по фаренхайт" мислехте, че е фантастика. Ама не е - доживяхте го. Може да залагате кой ще е следващия роман или филм в които ще заживеем (освен тези на колегата Емил Зола - там вече доста хора живеят). Все пак в романа съм дал рецепта как да постъпват хората за да спасят книгите си. Успех!