74

500кв в Бояна

преди 1 година

ВЕРОЯТНО ВИЕ НЕ МЕ РАЗБИРАТЕ. СТАРИЯТ ЗАВЕТ Е И ЗА ХРИСТИЯНИ, И ЗА ЕВРЕИ. ДА, ТАМ ПИШЕ ТОВА, КОЕТО ЦИТИРАТЕ ЗА МЪЖКО И ЖЕНСКО. НИЕ, ХРИСТИЯНИТЕ, ОБАЧЕ, ПРИЕМАМЕ НОВИЯ ЗАВЕТ ЗА КОРЕКЦИЯ НА СТАРИЯ. В НЕГО ПИШЕ ОТ ИМЕТО НА ХРИСТОС-КАЗАНО Е...., ОБАЧЕ АЗ ВИ КАЗВАМ... И ЕДНО ОТ НЕЩАТА Е:КОЙТО НЕ Е ГРЕШИЛ, ПРЪВ ДА ХВЪРЛИ КАМЪК (ПО ГРЕШНИЦАТА) КГБ ДА ЧЕТЕ БИБЛИЯТА ПО-ВНИМАТЕЛНО.

73

стига бе

преди 1 година

Точно папата и католическата църква нямат право да осъждат . Защото в името на тях колко народ е бил избит. Като започнем от кръстоносните походи, минем през инквизицията и стигнем до Новият свят. Че той утре ще каже, че и любовта на подопечните му с малки момчета е нормално и Бог не е против.

72

Анонимен

преди 1 година

Папата отбеляза....че влечението към същия пол не е грях, но хомосексуалните действия са"////Да, само където според учението на древните Свети Отци, мислите и желанията трябва да са чисти, за да не ни отдалечават от Бога. А, влечението към същият пол е не чисто желание и мисъл.

71

Дядо Николай

преди 1 година

По логиката на ватиканското кюре Господ е създал и серийните убийци, педофилите, фашистите, канибалите, следователно те са Божии деца и може да си практикуват хобито на воля! За Сатаната и неговите козни - нито дума!

70

Анонимен

преди 1 година

До 500кв в Бояна 89. Ами не прелюбодействай.

69

Библията казва

преди 1 година

"13. Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях". -Трета книга Моисеева Левит, глава 20, стих 13.

68

Ястреб Османлията

преди 1 година

Ще ставам католик!

67

мдаа

преди 1 година

Руският патриарх бил от КТБ, но зачита нормалното християнско семейство, между мъж и жена, а не някакви лгбтджендъри.

66

500кв в Бояна

преди 1 година

Това за мъжкото и женското е в Стария завет. Новият казва чрез Христос - НЕКА ТОЗИ, КОЙТО НЕ Е ГРЕШИЛ, ПРЪВ ДА ХВЪРЛИ КАМЪК. Впрочем, всички видове прелюбодеяния са грях, в това число и хетеросексуалната изневяра. Хайде, хвърляйте камъни по обратните.

65

стъкмистика

преди 1 година

Папа Франциск, в gaza си цвете закичи, за да не смърди.

64

Анонимен

преди 1 година

"Папа Франциск обяви ... защото Бог обича и придружава хората с влечение към същия пол" - Бог е създал всичко и Бог обича всичко. Но това не означава, че трябва да толерираме фашизма, убийствата, извращенията защото всичко е създадено от Неговата воля. Бог е дал на човека избор, а задачата на човека е направи правилния избор.

63

до 80

преди 1 година

Не лъжи ! Грях е . Никъде в Библията не го пише това . Това вероятно е цитат от версията на Библията издадена от КГБ в сибирската империйка .

62

Ватикана=Новия Содом

преди 1 година

Папата май е забравил какво е направил Бог с мъжеложците от Содом и Гомор.

61

Анонимен

преди 1 година

А дали пък не са деца на дявола?

60

500кв в Бояна

преди 1 година

АЗ ПЪК НЯМАМ НИКАКВА ТЪРПИМОСТ КЪМ РУСНАЦИТЕ И ОСОБЕНО КЪМ БЕЗСРАМНИТЕ РУСКИНИ.

59

Анонимен

преди 1 година

"13. Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях". Това е в Библията, какво казва католицизма по въпроса?

58

Анонимен

преди 1 година

До по-долу: Това че ти не вярваш в Бог, не означава, че го няма. Ако си атеист, това е твой избор, но не се опитвай да обясниш света чрез собствената си ограниченост. А, да, това че другарят Путин също е безбожник, не оправдава собственото ти скудоумие.

57

Анонимен

преди 1 година

Щом ги има, значи са такива. Има и вируси, и болести, и войни, и всичко което го има си има своето предназначение. Само че в Русия не ги промотират на ниво държавна политика.

56

Анонимен

преди 1 година

От все сърце си признавам, че нямам никаква търпимост към обратни, извънземни и всякакви изпушили мозъци дето си мислят , че са нещо друго ама не и човек.

55

Анонимен

преди 1 година

Анатема