160

до 186

преди 1 година

А кой те спира да ходиш пеша или с колело на работа или да вложиш в домашен офис? Имам чисто нов автомобил за над 200к.. Ходя до офиса пеша, ако ми се ходи. Иначе работя от вкъщи. Децата ги водя пеша на детска градина. АМа като ви гледам манталитета сте се родили в коли всичките лигльoвци. Тамън без кола ще спестиш пари. Долу един човек много хубаво е написал как у нас е прекалено евтино да имаш автомобил.

159

Анонимен

преди 1 година

Удрят ни балтията с автомобилите и ни качват насила в градския транспорт, който очевидно не може да замени автомобила. Следва повишение на цената на пътуване с градския транспорт. Примерно задължават ни всички да пътуваме с годишни карти на цена примерно 1460 лева - само по 4 лева на ден, както обичат да казват манипулаторите.

158

Анонимен

преди 1 година

Сега двойно заради влизане в ерозоната. След влизане в ерозоната - цената в число е същата, но в евро... То само това ясно показва какво ни ака ако влезем в еврозоната

157

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 180 : Много просто. Трябва да ги задължат да поставят номера и да излязат от удобната анонимност, с която вършат нарушение след нарушение. Не може едни да плащаме а други да ползват пътя, че и с претенции за още велоалеи и какво ли още не.

156

До 180

преди 1 година

Нищо по-лесно от това да сложим номера на велосипеди и тротинетки.

155

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 180 На 8К купуват кокаин и имат увреждания на очите и мозъка. Виж белгийците и как пребиха Милен.

154

Анонимен

преди 1 година

Ниските доходи водят до по-висока инфлация. Сега с вдигането на тази застраховка, инфлацията още повече ще се увеличи и доходите още ще намалеят, което вторично ще увеличи инфлацията. Лъжат ви, че цените на дребно зависели от търсенето и предлагането

153

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 178 Те карат без номера и как ще ги обложиш.

152

Анонимен

преди 1 година

Редно е. Няма как осморазряден бачкатор с 3к заплата в склада да може да си позволи огромна немска кошница. Това по света никъде го няма. Прекалено евтино е у нас да имаш автомобил. ГО и данък = 0 за хибриди и електрички, а за бачкерите с бракмите яки данъци.

151

Анонимен

преди 1 година

На мен ми пречат тротинетките и велосипедите. За тях трябва данък от 10000 евро на година и застраховка Гражданска отговорност още 10000 евро. Така според някои умници ще се изчистим от велосипеди и тротинетки.

150

мислещ

преди 1 година

явно е дълбокото неразбиране на промяната в закона...някой умнокрасив /Киро, АсАн, Курнелка, Ицо Мравояда и т.н./ е обещал да плащат нашите застрахователи без да питат, без документи за ПТП в чужбина, пък после евентуално някога в необозримо бъдеще да стане ясно имало ли е основание или не за плащане... това ще доведе до колабиране на БГзастрахователите, а не за чудестранните...

149

Анонимен

преди 1 година

Добре е че вместо бг да купуват 10 трошки ще карат само 1. София се напълни с брички и не може да се мине по тротоара.

148

Анонимен

преди 1 година

Всички работят в *името на хората*! Все нагоре всичко, до кога?!

147

спартак

преди 1 година

Чудя се защо не казват че виновни за това положение е Лев инс....Защо ги крият .Ясно е е Алексей Петров си плаща ...но докога неговата компания няма да изплаща обезщетения . Да обявява фалит и толкоз.И без това е откраднал толкова пари от държавата ...Заради такива сме на това положение....Просто вече нямам думи

146

Ром"с

преди 1 година

Нормално е да се вдигане гражданската ,то не може друго да се вдига,а гражданска -не.600 ЛВ и кой може да си плаща да кара,кой не може да ходи с градският и селски транспорт..

145

Анонимен

преди 1 година

Понеже масово хората си карат автомобилите заради някаква икономическа активност, смятате ли как това ще се отрази на страната? Спирала надолу стил високи цени - спад на пазара - още по-високи цени - още спад - фалити - семейство Флинтстоун?

144

Анонимен

преди 1 година

До Нямам думи 167 : Благодаря за съвета. Има и добри хора, и тях ги ценя.

143

Анонимен

преди 1 година

До Абееее 165 : Излизам редовно. Поне два пъти годишно. Като ти харесва Европата толкова - какво още правиш тук? Ходи, там по дърветата растат обелени луканки, а парите ги раздават още на границата - който влезе по куфарче.

142

Нямам думи

преди 1 година

Бъди над нещата. Не съм бил най-големият зубър, но си гледах ученето и си отнасях подигравките, че носех очила, отделно имам проблеми и със слуха, и за това съм отнасял подигравки. Криво ми беше, но съм се застъпвал за себе си, и избледняха лошите чувства. Не се оставяй на тоя негативизъм, че пропуснеш да забележиш добрите хора.

141

Анонимен

преди 1 година

До 159 : Кой по дяволите е Ставински и защо трябва да ме интересува? Моят нов джип е по-хубав от неговия.