185

Анонимен

преди 1 година

С Украйна русите настъпиха мотиката. Трябваше да пробват за заробят някой по-слаб противник, като Грузия например или Молдова. И без това са окупирали вече част от държавите им. Украйна се оказа прекалено голяма хапка а тях.

184

Я

преди 1 година

Ботоксовия, бункерен гном си е обикновен средноразряден криминал. И като говорене и като маниери, за ценности е просто смешно да говорим. Това е гарнирано с огромна доза подполковнишки серсемогьотферентлък и орромна доза комлексарство породено от ниския ръст и усещането за поражението в студената война. С Радев са като две капки вода.Не е странно че са идоли на недокланата червена номенклатура и нас.

183

Анонимен

преди 1 година

"80% от пушечното месо руснаците го запълват от другите етноси (татари, чеченци, башкири, чуваши и тн.) ще им изиграе лоша шега и тези народи в един момент ще разберат че без руснаците ще им е по-добре и ще искат независимост" - да, ама тази тактика я прилагат от векове включая и гладомор за да прочистват етнически държавата и електората. Колкото повече прочиства малцинствата толкова повече си качва рейтинга. Руснаците са не по-малко расисти от укрите.

182

Анонимен

преди 1 година

Ето затова им викат Бензиностанция с ракети, в ума им само оръжия , ракети, бомби, самолети и танкове. А хората развиават Хайтек технологии, изкуствен интелект и тям подобни само раша назад във вековете тегли. Светът няма необходимост от такава държава агресор и завоевател на чужди земи , че и крадец на зърно дори!

181

О хо хо

преди 1 година

Най- агресивните и военолюбиви народи, поробители над други, с колонии по целия свят до преди 20-30 години , искали Мир????? Вие вярвате ли го това???

180

ха-ха-ха

преди 1 година

До до неразбрал:-Дженди ,вземи се ограмоти и виж какво се случва на фронта ,вместо да гледаш новините в нашите платени медии.Паника е обзела укропитеците и техните господари от мижавото НАТО.Въпрос на време е на руснаците да им писне и да затрият и Европа и ФАЩ за минути!Дано гламавите евроджендита и алчните кравари се усетят на време ,иначе лошо.А ти веднага можеш да тръгнеш към Укрия за деня на победата , ако ти стиска.Ама не ти стиска ,нали дженди?

179

В.

преди 1 година

Трите правила:Говори Истината, не се опитвай да гадаеш чужди мисли (питай), не приемай всичко лично (хората си имат и други проблеми).

178

Анонимен

преди 1 година

Това че 80% от пушечното месо руснаците го запълват от другите етноси (татари, чеченци, башкири, чуваши и тн.) ще им изиграе лоша шега и тези народи в един момент ще разберат че без руснаците ще им е по-добре и ще искат независимост.

177

Я

преди 1 година

Ето това е агресивната, воистваща, имперска Рашка. Винаги е била такава, но в Путлерово време, криминалното говорене, затворническия сленг, мутренското перчене проникна и върхушката на властта. Затова нашите комуно-мутри, новозабогатяли бандити си ги харесват. Харесват си и Радев шефа на серсемите. И паРашка и задунайската гибернийка винаги е било пълно с проЗтаци, но сега са проЗтаци с пари

176

Анонимен

преди 1 година

Руската Империя се разпадна и загуби територии, СССР се разпадна, сега няма да е никакъв прецедент, като се разпадне РФ и се отделят още народи.

175

До неразбрал

преди 1 година

"...Наистина ли има толкова заблудени джендита,които да си мислят че най-великата ядрена сила в Света може да загуби войната в прокраварска Оссрайна?..."...колко да е велика тая ядрена сила, колкото е велика и непобедимата путинска армия, която тръгна да превзема Киев за 3 дни, а вече 1 година стои навряна в окопите на Луганск и Донецк и попълва загубите си със затворници, колкото е безаналгов и руския скрап задръстил пътищата на Украйна, велика като бензиновата руска икономика и руската рубла..

174

Да

преди 1 година

Путин е пич и точка.

173

хи-хи-хи

преди 1 година

Значи:Когато долните укри избиват руснаци си траем.Когато същите фашаги взривяват градове в източна Уссрайна пак си траем.А когато Русия им потърси сметка за зверствата-рИвем до небесата.Е ,няма как да повярвам че евреина Зельо и бандата разбойници около него не си търсеха белята.

172

Дановски

преди 1 година

"Дадоха им ЦЯЛА източна Европа в НАТО, не им стига! Искат на ИЗТОК, на ИЗТОК тия нагло-сакси!" --------------------------------------------------------------- Президентът Путин поведе Русия на борба с Хегемона и неговите васални слуги. РФ застана начело на цяла плеяда източни народи. На източните народи им омръзна да имат само задължения, а правата /правилата/ да ги установява и да се разпорежда с тях Хегемонът. Борбата на Путин е за правата на източните народи. Изтокът иска равни права.

171

Приятел

преди 1 година

Нека всички укрофили напуснат страната ни!Незабавно!Единствения умен ,верен и мъдър подход е НЕУТРАЛИТЕТ.Моля безполовите натовци и техните господари от Кравария да освободят родните ни земи.Задължително да вземат със себе си и вонящите навлеци-бандеровци от курортите ни.Хубаво ще бъде да платят и сметките на тези пияни влечуги ,че вече над половин милиард сме вътре.А много бедни и достойни българи имат нужда от тези пари.

170

Анонимен

преди 1 година

Малкият човек ракета

169

Хора

преди 1 година

Англия е страна агресор и терорист.Ирак,Либия,Сирия. Взривяването на СП 1 и 2 и още десетки престъпления.

168

Факт

преди 1 година

А защо не го е направил,сега нямаше да има война.

167

В.

преди 1 година

Предната Кримска война завършва с поражение за Русия, но тя печели Крим. Тогава също е било световна войнав друг мащаб.

166

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами като не можа да пороби и денацифицира Украйна, путин заплашва светът че му е попречил, попречил е на варварсокото нападение над суверенна европейска държава, на разрушените и обезлюдени градове и села, на геноцида над украинските граждани, на грабежите, вандализма и военните престъпления, да не забравяме че кремълските терористи дори не обявиха война на Украйна, а я нападнаха вероломно под предлог че извършват "Специална военна операция"...кремълският цинизъм, наглост и безочие нямат граници