90

Ха ха ха

преди 1 година

До 91. А защо ги платихме ще ми кажеш ли? Та да не ги искаме, че няма кой да ги кара.

89

Анонимен

преди 1 година

Край с държавата България, изтече ни кръвта, полека ще измрат пенсионерите и който става за работа ще се изсели по света. Ще буреняса земята за втори път от Прехода. Лека полека ромите и турците ще се разберат. Има нещо гнило в българския ген.

88

Анонимен

преди 1 година

При Тодор Живков немахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запат.

87

Red hardliner

преди 1 година

Не,не е сбъркал,но не ви оттърва да го признаете това за С.Корея

86

Анонимен

преди 1 година

А Русия по душа не е лоша, и народът и е добър. Французите помнят, немците знаят. И до Америка ще го научат.

85

Бъркаш

преди 1 година

Двете Кореи! :))))

84

Анонимен

преди 1 година

И за кво ми сложи минус ,бе не е ли така?

83

Анонимен

преди 1 година

Ама наистина ли целта в живота ви е да пътувате по света? Вчера се потресоха от репортажа за ареста на ромите. Каква къща само-мечта! Погледнете се българите в какви термитници живеете, бе! Какво ще ви даде Шенген?! Ще ви гледа колко сте хубави? Пълни утрепляци сме, същите като украинците. Някой ще ни даде ЗОБ, ***!

82

Анонимен

преди 1 година

Северна Корея е световна военна и икономическа сила с която САЩ разговарят като с равни. Северна Корея има собствена икономика, ядрена енергетика и технологии, космически технологии, произвеждат собствени автомобили и даже смартфони и таблети. А България е мизерна държавичка на изкуствено дишане от третия свят която освен черноработници и пpocтитyтки за запада друго не произвежда.

81

Анонимен

преди 1 година

Още не е но ако много имате мерак и до там ще се стигне

80

До ха ха ха

преди 1 година

Утре ако дойдат тези самолети, ти ли ще ги караш? Или двамата с Радев?

79

Red hardliner

преди 1 година

Ей голям предател беше тоя Горбачов маа му стара.С предателството си със сигурност няма равен в Световната история

78

Анонимен

преди 1 година

Добре че дойде капитализма да се учим да оцеляваме, защото ЦЕЛ е велика дума, сега имаме цел да изкараме месеца и да се нахраним и да оживеем.

77

Анонимен

преди 1 година

Няма да се учудя, ако се събудим някоя сутрин с новината, че Путин е ударил всички натовски бази в Европа.

76

Анонимен

преди 1 година

Оцеляване велика дума, защото включва в семантиката си думата ЦЕЛ. Целта е основополагаща. Ако целта е да сме част от Шенген, целеполагането е на Шенген, ако целта е развитието на населението на България, целта е България. Цел и средство в двата случая се различават. В Шенген България е средство за постигане на глобализъм. В подобна ситуация, в която България се превръща в административен район, единствената разумна цел е да се напечелил без значение на заобикалящите те.

75

11

преди 1 година

Това е икономическа война,не разбрахте ли, каквото му кажат на Путин това прави човека, Руският Елит не живее в Русия, себе си ли ще нападнат?

74

Анонимен

преди 1 година

До 0бикновен фашизъм - По-скоро до тия, дето му слагат минусите. Обстрелът на болницата в Новоайдар не е измислен, реален е, така че тия минуси......Освен да са поради грешка, както аз сложих минус на 61 До 312, просто стана някак, а исках плюсче да е.

73

Анонимен

преди 1 година

Да разликата е в престъпността

72

Слава Украине!

преди 1 година

Слава на героите! Героите не умират, органите на героите продължават да живеят в телата на богатите европейци! През последната година рязко е намаляло търсенето на човешки органи, изведнъж се появиха много донори.

71

Попова

преди 1 година

Усмихнатия,колкото и да се усмихва няма да стане по приемлив нито за собстъвения си народ,нито за оставащите украинци,нито за всички хора по света - злодей и престъпник ,чудовище и агресор никога не може да стане симпатичен на хората ! Явно си е иабрал ролята да бъде най-жестокия диктатор за всички времена - така " умиротворителната : си роля злодеите на Земята !!!