215

Анонимен

преди 1 година

Македонец = българин с промит мозък. Украинец = руснак с промит мозък.

214

Do 234

преди 1 година

Да, да. Разбрахме и че няма българска азбука, има македонска. Щом великият вожд на Мордостан така казва, значи е така. И ако бункерният дядка реши, че Земята е плоска, вие русоРобите веднага ще ахнете от възторг сколька е мъдър другарят Пу_тя. А ако утре му хрумне, че такава държава България няма, че е била просто една византийска провинция, а нали "Москва е трети Рим", вие ще се умилите от щастие и с радост ще му предадете земята на Левски и Ботев. Слава на Украйна, слава на героите!

213

Шофьор на бус

преди 1 година

Набирам мигранти. За предпочитане украински, че говорят руски и ще се разберем лесно на майчиния им език. Цената подлежи на предоговаряне.

212

Анонимен

преди 1 година

И на хората в Хаваи ( Полинизия) и на инуитите в Аляска и на индианците им и наложин Американски!! Ко не се възмущаваш а??

211

До 235

преди 1 година

И Румъния!

210

Анонимен

преди 1 година

Навремето Куба беше руския предмостик до САЩ.Сега Украйна ще е най-близката до Русия американска база. И никакви атомни заплахи не могат да предотвратят това.

209

Анонимен

преди 1 година

На Москва наистина и липсва нещо подобно! Ей така, за да усети братската любов на украинския народ!

208

Не лъжете!

преди 1 година

Работя с трима украинеца в офиса, а в същото фасилити има и 4-ри чистачки от Одесса. Никой от тях НЕ иска да говори на "майчиния" си език - "русский". Всички говорят много добър английски, но разбират и руский, патаму что, това е бил ВТОРИЯТ ЕЗИК в държават им. Младте обаче НИКОГА няма да говорят на руский. Стига сте писали врели-некипели!

207

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще влезе в ЕС. По-точно в състава на Полша и Унгария.

206

Анонимен

преди 1 година

Как пък не разбрахте бе!? Такава държава наречена Украйна никога не е имало. Населението се състои от приблизително 70/30 руснаци и разни малц инства от съседните държави. През 2014-та май беше, там се извърши държавен преврат и някакви фашизоидни структури се настаниха във властта, започнаха як терор и половината страна възстана. Искаха да настанят НАТО, а Русия има сериозни интереси там. Огромна база - черноморския флот е там.. Ми на Путин просто му писна и взима нещата в свои ръце. Точка

205

Анонимен

преди 1 година

Току-що прочетох в Уикипедия, че Кулеба е кръстил сина си Йехор. Първо реших, че и той е някакъв евреин като Зеленски, но после се сетих, че това е изопаченият вариант на руското име Игор. Самият Кулеба е кръстен Димитрий, но след Майдана си е сменил името на Дмитро. А пък Волдимир по документи си е чист Владимир. Та толкова за "украинския език".

204

Анонимен

преди 1 година

До сега гледах клипове на украинските фашисти от Северодонецк. Направи ми впечатление, че дори помежду си по време на битката си говорят на руски. Явно още не са научили украински.

203

Анонимен

преди 1 година

Никой тук и никъде въобще не отваря дума за един факт - в така наречените окупирани територии 70 % са руснаци. Какво ще си връща по точно Киев? Територия с руско население? Когато я имаше тази територия какво правеше Украйна с руското население? Сега ако си я върне какво ще прави пак с тях? Ако някъде живееха 70 % американци кво щеше да стане с тая държава някой прави ли сметка? Тая мантра Русия е агресор рано или късно като ковида ще излезе на бял свят глупоста й.

202

А бе

преди 1 година

Представете си този блок в Москва! А сега чакам да прочета и човеколюбивите коментари за предположението.

201

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще спре да съществува. Половината ще е руска, половината протекторат на САЩ. Като Косово.

200

Анонимен

преди 1 година

Империята на доброто ***: Сменя насилствено имената на хората. Забранява ползването на език, различен от полското им наречие. Отгледа си неонацисти Азов, а сега ги възхвалява като герои. Изби хиляди от собствения си народ. Затвори българските училища и запали с бензин етнически българи.

199

Анонимен

преди 1 година

Ето каква е истината за възродителния процес на принудителната смяна на имената на който са подложени българите в Украйна. В Украйна сега не може да се казваш Александър ставаш Олександр. Ако се казваш Елена, ставаш Олена. Андрей става Андрий. Владимир става Володимир. Петър става Петро. Михаил става Михайло. Никола, става Микола и никой не те пита. Отиваш да си изваждаш нов документ, защото ти изтича стария и ти сменят името, край. Това в България се наричаше възродителен процес. И тук в България нали си спомняте, че имаше специални декларации, осъждаше се, беше наречен геноцид. В Украйна

198

Анонимен

преди 1 година

Случка от лятото на морето. Случката се развива в басейна на хотела. Деца играят с топка във водата. Топката отскочи и аз им я подавам. Детето ми казва : Спасибо. После се обръща и ме пита : Въй откуда? Аз му казвам : България, ние сме българи. То се чуди милото. Питам го : вие от къде? То отговаря: Украина. Били пристигнали преди няколко месеца с майката. Имало и деца от Молдова и Беларус. Ходил на училище 1 месец в България, разбира езика, но му е трудно да говори на български. Питам : А вие в Украйна, на какъв език говорите? То отговаря : По рускому. Без повече коментари. Засмях се, пожелах

197

Анонимен

преди 1 година

Ама нали Арестович каза, че е украинссото ПВО??

196

Анонимен

преди 1 година

Украинците са руснаци с промито от пропагандата на Зеленски самосъзнание, които мразят руснаците. Същото като македонците, които са си чисти българи и нас ни мразят. Същата история.