255

Анонимен

преди 1 година

Така нареченият римски папа няма нищо общо с християнството той е подставено лице на ЦРУ и е прикрит сатанист. ето това са демократичните ценности, които така настървено защитават извратеняците у нас в парламента, в президентството и в правителството

254

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 283. Естествено, до сега към украйна са изпращане предимно руски оръжия от бившите соц.държави, но вече привършиха. Започва прехвърляне на новото натовско въоръжение, но и то ще свърши.

253

Анонимен

преди 1 година

фашизмът е видимото проявление на нещо по-страшно нарича се сатанизъм! неслучайно в третия райх всички фашисти на ръководни (СС) постове са били сатанисти отричащи всичко човешко (и божествено) и прекланящи се пред мрака. и в наше време за да бъде приет някой в украински фашистки батальон, условието е той първо да подпише декларация, че се отрича от християнството после следва участието му в сатанински ритуали, убийствa и т.н. неслучайно американската църква на дявола наричаща се храмът на сатаната изрази пълната си подкрепа на укрофашистите.

252

До 274

преди 1 година

Войната е за защита на тези руски територии от агресора НАТО!! Не Русия е отишла на границата със САЩ или Германия да слага тежко или ядрено оръжие и прави враждемни военни бази!! А обратното! От позицията на Русия, Нато се разширява агресивно и застрашава сигурноста на Русия!! Запада открито обявява, разпадането на Русия за своя цел от 2014 година!!

251

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.

250

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

249

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

248

Ха ха ха

преди 1 година

До 276. Киев е руски град. Одеса също. Факт неоспорим.

247

Shshshshsh

преди 1 година

14 танка =14 ракети. Не разбирам веселия вой на троловете тук.

246

Анонимен

преди 1 година

До Косвени новиниКаква демилитаризация, обясни ми, след като Украйна е "получила" много повече оръжия от русия, отколкото от която и да е друга страна? Именно русия е най-големият "дарител" за украинската армия.

245

Ха ха ха

преди 1 година

Поражението на укрите в Соледар е факт. Следва Бахмут и след него Харков. Казах!

244

Анонимен

преди 1 година

Руските витязи отработиха струпванията на зомбинацита на ВСУ в Кондратовка, Сумска област, както и в Старица, Волчанск, Бударки, Стрелеча и Чугуновка в Харковска област. В Старобелско направление ВС на РФ атакуваха позиции на зомбита в Двуречная, Синковка, Крахмален, Новоселовски, Макеевка и Невски. На Бахмутското направление на фронта руските ракетни войски и артилерия поразиха цели в Бахмут, Веселое, Дружба, Кирово и западно от Спорное. В Донецко направление ВС на РФ отработиха цели в Авдеевка, Красногоровка, Георгиевка, Маринка и Водяни.

243

Анонимен

преди 1 година

WarGonzo:Освен това оркестрантите се опитват да напреднат в източните покрайнини на самия Бахмут. На север атакуват в района на Парасковеевка. Те щурмуват и позициите на ВСУ, които се опитват да задържат западните покрайнини на Соледар. Руските войски настъпват към Раздоловка. Те отново нападнаха и спорни. В Луганско направление ВС на РФ се опитаха да настъпят в района на Краснопоповка. На север артилерийски удари по позициите на ВСУ в Двуречни.

242

Берлин

преди 1 година

От Бундесвер съобщиха днес, че Украйна харчи за един ден толкова амениции, колкото Германия произвежда за една година!!!

241

Анонимен

преди 1 година

WarGonzo: В посока Запорожие украинската армия нанесе ракетен удар по Бердянск. На Донецкия фронт продължават сухопътните боеве в град Маринка. Руските войски атакуват. Проведоха и настъпателни действия срещу укрепения район на ВСУ в Красногоровка. Традиционни атаки в посока Невелское, Первомайский, Водяной и откъм Опитное. Артилерийски удар по укрепения район на ВСУ в Авдиевка. Също опит за настъпление към Каменка. На юг от Бахмут ЧВК "Вагнер" проведе щурмови операции в района на Клещеевка. Украинската армия държи отбраната в този район.

240

do 273

преди 1 година

Руската територаи е зад Белгород, Ростов, Краснодар и т.н. много добре знаете къде си има граница, та чак до Япония и Аляска. Малко ли им е това, та са зинали още да завземат? То ако ви слушам вас, сте готови да дадете на турците каквото беше тогава Османската империя.

239

Анонимен

преди 1 година

До 270. И от къде да се изтеглят руснаците, като те са си на руска територия.

238

Анонимен

преди 1 година

Жалка работа!

237

Русофил

преди 1 година

Защо украинците позволяват на Запада така да се гаври с тях?? Чак на нас ресофилите ни става жал!!

236

до 260

преди 1 година

И кой руски град са "освобождавли" украинците? Русофилите, трябва да ви се набива в тuквитe - руснаците, изтеглят ли се в границите на русия, войната свършва в същия ден.