34

Анонимен

преди 1 година

До 35Дано си прав! То БКПто е разделено на про съветски и американски лагер (Киро и Асен са от американския лагер) но в корена пак е БКП! Аз определено съм на страната на про американското БКП но никога няма да забравя че е БКП.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 - нещо си се объркал. БКП чезне ден след ден става по-малка.и в деня в който съвсем изчезне, тогава може би България ще благоденства. Изпратихме оръжие за Украйна, нали? БКП мре.

32

Анонимен

преди 1 година

Кирил и Асен са вредни за България. - Защо пък да са вредни?..Всяко БКП е вредно за България, Киро и Асен не са единствените!

31

Анонимен

преди 1 година

Другарки и другари, България всичката политика е базирана на БКП основа! Няма Герб, БСП, ДПС, ПП, ДБ, *** и която и да е партия, всичките са с корен от БКП!

30

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Пъпъ и принципи смех голем кои принципи рашковите ли или комикионерските газови или саботажите на инфраструктурата или назначаването на любовници кумове лели и още и още

29

Случаен минувач

преди 1 година

Той 26 е представител на неинтелигентния ни народ. Който е готов за гласува за шарлатани. Имам чувството, че те си плащат на социолозите, за са ги изкарват с 15% подкрепа. По мое мнение би трябвало след определението на Радев подкрепата им да падне под 4%.

28

НАРОДЪТ

преди 1 година

РЕЗИЛЪТ ЗА БГ Е ОГРОМЕН - РУСНАЦИ И ХАМАЗ СТОЯТ ЗАД ТИЯ. ИЗПРАЛИ 94 МЛРД ЛВ!!! УЖАС! ПОЗОР !!!!МАЙКАТА НА ТРЕНЧЕВ ИМА 30 МОДНИ МАГАЗИНА САМО В СОФИЯ. МНОГО ГОЛЯМА ПЕРАЧНИЦА!

27

Анонимен

преди 1 година

До До 26, чак пък да са вредни? ПП си отстояват принципите. Нали сме една държава. Всеки работи за България и прави това което според него е най-доброто за боагоденствието на родината ни. Или си на друго мнение?

26

Анонимен

преди 1 година

Ако БКПто не са си близки кои други ще бъдат?!?!?!? Ама народа нали е много издигнат умствено та ще го връткат докато не поумнее!

25

До 26

преди 1 година

Само напълно сляп може да твърди, че пп са полезни за БГ. Тотал щета!

24

Анонимен

преди 1 година

Кирил и Асен са вредни за България. - Защо пък да са вредни?

23

Случаен минувач

преди 1 година

Кирил и Асен са вредни за България. Нахвърлиха се като хищни хиени на държавната хазна и започнаха да пръскат пари наляво и надясно. Докараха ни инфлация, по-голяма от тази в ЕС, само за 8 месеца. Ако бяха управлявали 4 години, щяхме да стигнем до държавата на Жан Виденов. Това щяха да направят този kypвap и този пасивен *** т. Така че браво на Слави, че ни спаси от управлението им!

22

Анонимен

преди 1 година

От доста време се чудя, Слави дали е в съзнание и с всичкия си? Имам усещането че от известно време сценаристите му го използват само за името Слави. Дефакто нито концерти прави, нито дава интервюта на живо, човек си казва - крият го - сигурно защото състоянието му не е за показване. (дрогата не прощава) Сега съм склонен да вярвам че Тошко и сие движат партията му и пишат нелепи песни. Едно си могат сценаристчетата - да оплюват хората - това и правят. План за управление нямат. Жалко за Слави

21

О хо хо

преди 1 година

РАЗСЛЕДВАНЕТО Е ЗА РУСКА ВРЪЗКА!!! МАХНА СЕ РАШКОВ И ТРЪГНАХА НЕЩАТА!!! ХА ХА ХА ХА! БИВШИТЕ КОМУНИСТИ = НАЙ ВЪРЛИ КАПИТАЛИСТИ!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Това че държавате е " абсурдна " НЕ е " чувство " Славчо а самата РЕАЛНОСТ , но ти съвсем не си невинно "херувимче" което няма участие в създаването на този абсурд , но както обичате всички да се кичите с позитивизъм , ще ти кажа нещо позитивно - Сега идва ред на закона на джунглата и глутницата след като е свьршила мръвката - Весело САМОИЗЯЖДАНЕ !! Ние обикновенните с удоволствие ще Ви наслаждаваме как ще си гризете гърлата за оцеляване !!!

19

Анонимен

преди 1 година

ПП не му позволиха на Славчо до сложи Пацо за министър-председател. От тогава им е бесен.

18

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

А ЗА ФИНАНСИРАНИТЕ ПРОЕКТИ НА АКАДЕМИКЪТ ДЕТО ГО БУТАХА ОТПРЕД ПЪПЪ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ БЕЛИТЕ НУЛЕВАЦИ

17

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

КАКВО СТАНА ПЛАТЕНИТЕ ГЛЪТНАХТЕ СИ ГРАМАТИКАТА ЛИ ТОВА СА РАЗСЛЕДВАЩИ ОТ САЩ КАКВОТО И ДА ЛЪЖЕТЕ ЧЕРЕПИ НЕ ВЪРВИ

16

Еее

преди 1 година

Тези разкрития не са на Слави, а на разследващите от Мвр БЕЗ РАШКОВ!!! ХА ХА ХА ХА! БРАВО НА АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ! СКОРО И КАКА РУЖА ШЕ СЕ ПОЯВИ!

15

Kukuii

преди 1 година

Славчо, защо не осмиваш пеевски и доганя? А да забравих, генерални спонсори са.