28

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска да пасе животни цял ден на къра. Никой не иска да рине изпражненията... Или ще плащате на този който го прави... Или няма да ядете... Освен това с тези изисквания на ЕС е невъзможно да де гледат животни.

27

Лудост

преди 1 година

Лошо ли живееше Европа с евтината Руска газ и петрол?!

26

Националсоциалист

преди 1 година

И всичко това благодарение на комунистически еврейски Рашистан

25

Бай Илийчо

преди 1 година

Голем глад жа падне в ЕС ! Аъъ! На ви авропейски ценностти !

24

Pen

преди 1 година

Това е само началото :) И много други неща ще станат лукс !А доколкото разбирам от заглавието , при нас няма проблем , само тези в Европа имат. :)))

23

ОБРУ ЛЕНА

преди 1 година

НА МЕН НЕ МИ Е СКЪПО, С14 000 ЛВ. ЗАПЛАТА ЗАРАДИ НЯКАКЪВ СИ ПАРАПЕТ. МОЯ ДЕ.

22

Хора

преди 1 година

И защо,защото Европа подкрепя фашистка Украйна и наложи незаконни санкции на Русия,не си заслужава...

21

Анонимен

преди 1 година

Да ядат пасти

20

Анонимен

преди 1 година

ТАКА СЕ НАПРАВИ ПРОМЯНАТА - С ТЪРКАНЕ НА ТАЛОНИ. ЧЕРЕПА ГИ ЗАРИБИ А ПЕНСИОНИРАНИЯ ПИЛОТ ГИ ВЪОДУШЕВИ С ЮМРУКА, ЧАЛГАРИТЕ ИМ ПЯХА ПРОСТОТИИ, БАБИКЯН ГИ ОБЛЪЧВАШЕ ЦЯЛА ГОДИНА ОТ ПЛОЩАДА, ДЕСАНТЧИКА НА МАДЖО ПОСОЧИ ВИНОВНИКА ЗА ВСИЧКО - ГЕШЕВ И ЗА ЦЕЛТА БЯХА НЕОБХОДИМИ ПЕТДЕСЕТИНА ШАРЛАТАНИ И ГРУПАТА НА НИНОВА! И СТАНА ПП - ПЪЛНА ПОМИИЯ!

19

Анонимен

преди 1 година

Тези същите се имат за клуба на богатите.

18

Трак

преди 1 година

В Бг истинското краве сирене започва от 18 лв за кг а кашкавала от краве мляко 23 лв за кг . За овчето биволското и козето няма и да говорим . Яйцата почват от 53 ст бройката.. ама СРЗ е около 1100 лв . Тотален геноцид благодарение на ГЕРБ ДПС

17

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Сиренето,кашкавала и изобщо всички млечни продукти са изключително...вредни за вашия...организъм. Консумация,колкото да...опитате. Това го каза доктор Емилова,преди...малко по една телевизия.Като се *** в предвид,че на нашия...пазар,повечето от асортимента са...ментета,даже не стават и за...опитване.

16

Бай Илийчо

преди 1 година

Бравос ! Сега кът дживотновъд ша продаам още по скъпо! Баре още два апартаментта жа купа ! Мислете му гражданята дека сте се на купило от магазиня !

15

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите много нагли взехте да ставате. Още малко и да не вярваме на очите си. Съдраха ни кожите. Не пиша от България.

14

до 13

преди 1 година

Ядем го, миличък. В момента смея да твърдя, че живея около 20 пъти по-богато от средния руснак. А ти- айде давай в Русия. Кой те спира? Ще си работиш на воля за 200лв. на месец.

13

Хаха...

преди 1 година

НАПРАВЕТЕ СИТКЗС---та да има откъде да крадете мляко и сиренце...!

12

Анонимен

преди 1 година

Те са били винаги лукс за функционално неграмотния бачкер. У нас дялът на подобни е над троен спрямо средното за ЕС. Въпрос на избор дали ще се квалифицираш и ще се развиеш в посока на нещо доходоносно (било то бизнес, Б2Б, консултантски начин на работа, фрийланс или трудов договор) или не.

11

А КАШКАВАЛА?

преди 1 година

сигурно е поевтинял...........

10

Анонимен

преди 1 година

ЕС е поел ангажимент да ликвидира държането на кокошки носачки в клетки до 2027 г. и сега масово се затварят тези птицекомбинати. Поел е и амгажимент за драстично намаляване на едрия кравите, защото изхвърляли много метан. Че изхвърлят много метан е вярно, но и от взривените тръби на Северен поток излезе огромно количество газ, а в ЕС не гъкнаха. Тъй че !. Не се надявайте да става по-евтино; 2.Упрвлявашите да вземат спешни мерки за самозадоволяване в рамките на нашата страна с храни...

9

Анонимен

преди 1 година

Млякото го изкупуваха на левче сега на 1.3 от фермерите ,на какво отгоре качиха цената със 100 и повече процента или щото палмовото масло поскъпна