36

Анонимен

преди 1 година

Ало комунистите, не харесвате Христо Грозев, защото e американски агент ... ето на снимката вашия човек и виден путинист, Киркоров, срам за България, него харесвате ли го ?

35

Анонимен

преди 1 година

Киндер сюрприз е Зеля,нищо не става от него.Забавлявах се искрено с ролята му.

34

До тролеите по-долу:

преди 1 година

Хич не ме интересува с кого си ляга Киркоров! Оказа се, че има характер и не остана длъжен на зеления шут, припомни му какъв е в действителност, преди да се полакоми за американските пари и да стане нацист!

33

от Братята ви Галеви

преди 1 година

"Камбаната вече бие" за нашите глупци-евроатлантици, клечащи посайтовете и пишещи мръсотии срещу Русия, защото само месеци гиделят от мобилизация /първата вълна ще е за мъже до 35 години/ изаминаването им за . . .Украйна !Там ще ви се разкаже играта, писдосiй !!!

32

Анонимен

преди 1 година

Адмирации,някой трябваше да му го каже в лицето,на този треторазряден никому неизвестен актьор.Освен да пудри нослето и да съсипва Украйна ,нищо не му се отдава.

31

Анонимен

преди 1 година

Ало комунистите, не харесвате Христо Грозев, защото бил американски агент ... ето го на снимката вашия човек и виден путинист, Киркоров, срам за България, него харесвате ли го ?

30

Анонимен

преди 1 година

Това Instagram не беше ли омразната американска социална мрежа принадлежаща на фейсбук? Защо русниците, които толкова мразят запада я използват все още?

29

pepe

преди 1 година

До Българка : Ти пък кога се върна от паша, кога успя да пишеш в интернет.

28

Дада

преди 1 година

Някой може ли да ми каже една единствена песен на тоя треторазряден руски тра-вестит изявяващ се като певец

27

Васко

преди 1 година

В Русия или си с тях или ти се случва нещастие! Милионите минават през КГБ! Проблема е ,че в БГ също съществува разновидност на Руската!

26

Дедо

преди 1 година

*** е ,че в руския филм Брат, в една от сцените се подиграват на Киркоров че се облича като жена и после иронично и с презрение,казват че е българин.

25

До Анонимен 25

преди 1 година

О, Филя Киркорова се изявява като мъж? По-скоро той получава отзад.......но не плесници.Все такива са им "мъжете" на Русия 70 годишния дядка, който си бие ботокс, за да има бебешко лице, носи токчета и така му композират снимките, че другите да са по-ниски от него. Ислямиста Кадиров с кубинките Прада и Филипчо, който с всяка следваща година все повече се разхубавява. Сигурно ползва козметиците на Путин

24

Анонимен

преди 1 година

Киркоров е един нискоразряден певец, слуга на Кремъл.

23

Анонимен

преди 1 година

Подкрепа за нашия събародник Киркоров! Долу фашистката киевска хунта!

22

АнонимеН

преди 1 година

КИРКОРОВ: АЗИС МИ ОТКРАДНА ВИЗИЯТА ! ЗАЙЧЕ МОЕ ЗЕЛЕНИНСКО ОСТАВИ ЖЕНАТА И ЕЛЯ ПРИ МЕНЯ

21

Да

преди 1 година

Много готин отговор .

20

Анонимен

преди 1 година

От санкцийте на Русия, от войната в Украйна от инфлацията в Европа която се превръща, в рецесия сметка имат само САЩ

19

за сорос будь готов!

преди 1 година

До Joho Освен да се прочете трябва и да се преведе!Представям си как се е гърчила от отвращение,че трябва да превежда от руски!Иначе е интересно как си представя това чудо "хрисолова"!ха-ха-ха

18

Анонимен

преди 1 година

Антри джендърите русофили с мъка на сърцето се налага да подкрпеят Филя, чиято ориентация е ясна на всички. Има едеин много готин запис как отива на някаво светско събитие с кабриолет с мъж, облечени като младоженци съпровождани ор полуголи мъже с рози в ръцете. Като се преставиха като съпрузи. Пък уж в Русия имало закон срещу гей пропагандата. Има, но тъй като Филя се грижи за войничетата на фронта, а може би и за Путин въпреки че за него се знае, че предпочита Шойгу, на не го му се прощава

17

Анонимен

преди 1 година

Публикацията на Киркоров е придружена от видеоклип към песента "Просто подари", където една от ролите е изиграна от самия Зе-клоун. На фона звучат думите на песента: "Ще предизвикам целия свят на война" и в следващия момент бъдещият укро-прецедент получава плесник зад врата от Киркоров.