8

Анонимен

преди 1 година

Тази Тайра я представят за медик, но на практика е била изтезаващ лекар, при изтезанията на невинни граждани и руски военно пленници. По професия е фелдшер и един от най-фанатичните фашисти в Украйна. Достоен наследник на SS и доктор Менгеле. Разменена е като военно пленник. Още щом се върна в Украйна, продължи по същия начин. Трябва да си изключително за дръстен или безсъвестен, за да и дадеш думата за интервю по наша телевизия, пък и да я прославяш, сякаш не е кърваво чудовище.

7

Анонимен

преди 1 година

Ако Съветския Съюз на Путин беше на страната на обективността нямаше да има подобни античовешки закони в Русия затова че си казал че не си съгласен с каквото не ти се нрави! Лъжите на съветското джудже са явни и лесно откриваеми, единствените които ми вярват са българските потомствени шумкаря но вече и от тях има отдръпващи се елементи!

6

Анонимен

преди 1 година

Сатанинството е само да мислиш за твоето и твоят гъзз и културата на егоцентризъм, егоизъм.

5

Анонимен

преди 1 година

Самото заглавие на статията е достатъчно - " За 8 години видях ужасни неща ...." - А войната или какво искате го наричайте е само от една ( 1 ) година !

4

Анонимен

преди 1 година

Тази Тайра е украинска фашстка, която лично е убила и изтезавала стотици хора. Само един пример - когато се вижда, че Мариупол пада, тя влиза в дома на едно семейство, лично убима майката и бащата и казва на децата, да я наричат Мамо иначе ще им избоде очите. После ги товари в личната кола на семейството и тръгва с тях с колата, преоблечена в цивилни дрехи и преструвайки се на бежанка. Обаче я разпознават, арестуват. Но я размениха с военно пленници. И хоп - "Ангелите на Тайра". Срамя нямате!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Това нещо май има и адамова ябълка.

2

Анонимен

преди 1 година

Ако беше ходила в Сирия, Египет, Ирак, Виетнам, Япония, Корея, Камбоджа щеше да види много по страшни и ужасяващи неща..

1

Анонимен

преди 1 година

Помните ли, когато журналистиката показваше обективно и двете страни, като търсеше и множестов различни точки? И аз не се сещам :)