87

Анонимен

преди 1 година

Президентът на народа Путин, трябва да е сред народа, както Зеленски! А той се крие в мазето, все едно има война!

86

Анонимен

преди 1 година

Според астроложката Алена, на която се приписва близост до Бойко Борисов, Путин е с хороскоп, който казва, че всичко, с което се захванел, ще бъде успешно.

85

Анонимен

преди 1 година

Защо трябва да спорите с тея твърдоглави объркани русофили? Няма да ги превъзпитате! Главите са им пълнени 45 години с пропаганда и не са се усетили, вие искате да ги поумните за година! И без туй са хора без никаква роля в този живот! Пък и скоро няма да ги има! Викайте слава героям и не ги бройте за хора!

84

Анонимен

преди 1 година

Днес в украйна празнуват годишнина от рождението на извършителя на волинското клане ....не е майтап на тая дата е роден

83

Някой до Не е важно

преди 1 година

Нищо няма да пише в историята ще е прескочено. То такъв срам кой нормален ще напише или ще може да опише. Освен платени историци, но ще е толкова различна навсякъде, че сами ще се засрамят как да обясняват що е това 21 век и какво нещо е живяло хахаха.....

82

toti

преди 1 година

Историята ще помни,че времето на Хитлер не е отминало и нищо не е забравено и спящия агресор винаги може да се събуди и както лудите не са свършили така и някой ПОБЪРКА ДЪРЖАВЕН РЪКОВОДИТЕЛ може да пренапише нова история ,,за спящата красавица и звяра''!!!

81

Така е

преди 1 година

Остава въпросът е кога ще загуби. Докато загуби Русия, може него да го няма.

80

Анонимен

преди 1 година

Путин не може да загуби войната ако няма такава, има специална военна операция и журналистите които пишете небивалици се запитайте защо Украйна не обявява война на Русия.

79

До 95

преди 1 година

Правиш ли разлика между Нигерия и Индия?

78

Реалист

преди 1 година

До Анонимен 91: Цял Свят е много пресилено, меко казано. Но хората почват да негодуват срещу потока милиарди към Украйна и почти нищо за местото население и това предсказва спиране на войната. Украйна ще се прости с Донбас ще или неще. От "много" акъл.

77

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Русия, но точно Англия започва много да наподобява Нигерия.В истинска държава като Англия има място за всички а в България - само за потомствените шумкарчета!:))))))))))

76

Не е важно

преди 1 година

кой ще спечели! Важно е, какво ще пише после в историята!?

75

Анонимен

преди 1 година

Ще поживеем и ще видим, казала Мечката..и продължила да си бърка с клечката:))))))))))))))))))

74

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Русия, но точно Англия започва много да наподобява Нигерия.

73

Анонимен

преди 1 година

На война със Запорожец не се ходи! Путин в момента го проумява! Все едно да се състезават Лада с Ферари!

72

Анонимен

преди 1 година

Ще поживеем и ще видим, казала Мечката.

71

Анонимен

преди 1 година

Путин няма никакъв шанс.В момента оръжейната индустрия на цял свят( без Иран и С.Корея) работи и бълва оръжие срещу него.Руската промишленост е силно затормозена от санкцийте и от липса на качествен персонал след мобилизацията и бягството на образованите.С пияни колхозници няма развитие на военна индустрия.

70

ZV

преди 1 година

Шоигу друго каза ама алкото отдавна кукувица му е свила гнездо на главата. Добре му дойде да се друса с Наркото ,ама скоро ще има повод пак да се налива от мъка като виснат Зеления на некоя крива круша.

69

много ме накефи

преди 1 година

един коментар на друга статия - русия е Нигерия, но със сняг. Ха-ха-ха! Може и обратно Нигерия е русия но без сняг!!!

68

Анонимен

преди 1 година

Какъв кpетенoид Кой го слуша този? Неговите мантри са едни и същи. Вижте му само изражението, преди такива ги прибираха в специални клиники, сега се разхождат свободно, а в Англия даже си ги избират за политици. Няма нищо чудно в това което се случва около нас с такива като този..Но не е правен от шумкар в землянка което е тотално предимство!