46

Анонимен

преди 1 година

Няма как една корумпирана държава да възстанови армията си след 5 г. Всичките неуспехи на руската армия са резултат на безхаберието и корупцията, тръгнали още от съветското време. В тази армия всеки краде - генералите за имоти в Средиземноморието, офицерите за апартаменти по Черноморието, а старшините за да нахранят и облекат децата си. За войниците каквото остане след кражбите - консерви от 2015 г., автомати и танкове от ВСВ и най-вече голи обещания за кинти и бяла Лада за родата ако погинат.

45

Мнение

преди 1 година

Смитам, че и слез 99 години мисленето на рушнака няма как да се промени, поради което всички етнически руснаци не трябва да бъдат допускани извън пределите на просия (!..), в Африка, Латинска Америка, ... Европа, в това число и в България за срок от 999 години. Те ще трябва да ходят на море в района на Магадан, да се къпят в реките Об, Лена ..! Всички руски бабички живеещи в България задължително да носят табели: Категорично сме против политиката на *** и просия! Това е наш последен избор да ж

44

Анонимен

преди 1 година

Войната не е свършила, сега са 5 години, в края на войната може да са 20.

43

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Ще си купят факт и ще им ги сотавят по-бързо, ще им излязат по-евтино от ф16 кошшница70.

42

Московские новости

преди 1 година

До Сата НАТОЛичи си, че много ги разбираш нещата. Сигурно си много умен. Разкажи сега за геополитиката, черните дупки и тънкостите във футбола.

41

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХА, че от какво да се възстановява Русия си изпразво огромния военен арсенал да прибави новия с новите оръжия. Руските сили направиха за смях цялото НАТО със съветското си оръжие и изпразниха Натовските складове. По точно сащ имат недостиг на ракети за HIMERS и старяди за 155мм. американска гаубица М777. В момента руските въоръжени сили са в своя апогей за какво възстановяване говорите не знам. В момента Русия воюва с над 30 държави с 20% от военната си мощ пак пинане на простотии от ДНЕС.

40

Анонимен

преди 1 година

До Хан Аспарух Въобще не са глупави укърските политици, те изпълняват заповедите от вън и то добре унищожиха държавата си, целта е постигната даже са много можещи.

39

Чаво

преди 1 година

Искам да живея в Чавова държава.

38

Хан Аспарух

преди 1 година

Все съм си мислил, че българските политици са най-глупави в света. Ала тази година разбрах - украинските са по голяма класа в това направление. Така че очаквам през 2023 нашите да направят нещо за да отнемат първенството на украинците.

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 Те си ги плащат бе ботт, а сега иранците ще си купят Су35 и няма да ги чакат 100 години като ние за 50 годишните краварски антики.

36

Анонимен

преди 1 година

Още помня как Укрия не си плащаше газът спряха го руснаците и ние страдахме заради тях, ако зависеше от мен 1 стотинка нямаше да дам на укрите не милиарди под форл=мата на оръжия, хрантутене по хотели, здравни грижи и т.н. и т.н.

35

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама пък догодина бившата нацистка Укриана няма да я има...А колкото до редовните въоръжени сили на РФ и тяхното възстановяване до 5 г. - укронацистите и техните помагачи и вдъхновители да не берат грижа за това... при всички случаи и това е запланувано...и те прекрасно го знаят как ще стане :)

34

Анонимен

преди 1 година

До 38-Затова ли се молят на Иран за дроневе и Северна Корея за снаряди и ракети? Русофилията е настина неизлечимо.

33

Анонимен

преди 1 година

До 41 Ми те и не просят като едни други наркоманизирани бездомници па и глупавте им кравви с чъветата им трябва да хрантутим.

32

до 38

преди 1 година

Че кво да просят? Те си го изпросиха вече. Минаха отвъд точката, от която няма завръщане.

31

Анонимен

преди 1 година

До Хахаха Всичко е до хората. В Ирак хората са си мюсулмани. Не разбират от демокрация и не я искат. А Украйна са от нашите. Хората го искат. Така че само почакай още година-две. Русия заминава на .....

30

Анонимен

преди 1 година

Путин съсипа предостатъчно Укрия! И то със стари танкове и оръжие от времето на СССР! Основното оръжие на Русия,си е притежание,на Руската Редовна Армия!-:) И не си мислете,че Путин е останал без оръжие!-:) Запада ви напълни главите с всякаква пропаганда!-:))

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34. На тебе от разузнаването ли ти ги снасят секретните данни или просто си плямпало ?

28

Анонимен

преди 1 година

До Слава Русия-Хлапе, модерните им оръжия са ... да ги преброим - 32 танка Армата, 6 от тях са с повредена трансмиционна система, не работают. И 16 СУ-57, само 12 в момента летят. Останалото са дрънканици за русофилите да им вярват. По бройката на тази ултрасупердупер модерна техника можеш да разбереш, че са произведени само за парада на Красньй полощаде. На бойното поле се вижда какво и колко го може и не може ушанкаллията.

27

Анонимен

преди 1 година

До дедо Груйо. Пази си верата, но не искай да се потвърди или не на практика.