8

Анонимен

преди 1 година

На тоя няма да му оставя и детедо ми да гледа, камо ли цяла АМЕРИКА ! Американците нека си зададъв въпрос може ли , да ги докара до гражданска това КУКУ

7

Анонимен

преди 1 година

Абе той ги нарича иранци, ама бунтовете в Иран продължават и нещата стават по-зле за властта там.

6

Анонимен

преди 1 година

важното е че германия, люлката на ЕС, вчера нарече наш посланик и българия част от руската федерация. все пак не грешат. мястото ни е на изток, на топло между русия и турция

5

сина

преди 1 година

Евала дедка, машалаааа. . . всички знаем, че войната е между сащ и Русия, войната е предизвикана от сащ, че Русия брани независимостта и оцеляването си, ясно е че сащ финансират войната, пращат оръжия, войници, обучават урките .. . Нищо добро не ни чака, след като сащ се намесят !

4

Анонимен

преди 1 година

За тех са всякакви, що да не са иранци.......хахахаха :))) Байдън като е видел зеленото джудже и си е казал - той е иранец :))) Къде е САЩ, къде е далече Украйна, ко ги бърка янките, знаем, че не са силни по История :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Бисерите и издънките на това дементирало посмешище,трябва да бъдат събрани и документирани а после показвани на идните поколения,да са наясно в какъв свят сме живели и кой"управлявал"една от великите държави в света!

2

Анонимен

преди 1 година

Ей ся панелният шкебак с драгливото БМВ, анцуга и пърцуцата в пластмасови бутилки фунционално неграмотен бачкатор ще дойде да се подиграва, няма страшно. Ама на него, като се подиграваме, че е бедняк, защото е неграмотен, се сърди.

1

Хммм

преди 1 година

Краварите са си набелязали къде ще е следващата цветна революция.