46

Анонимен

преди 1 година

Имотен олигарх не е елит, а спекулант. Човек на риска и на авантюрата. Забелязвате ли, че *** запад си мислеха, че като спрат парите на стотина свръхбогаташи с руско потекло, държавата Русия ще рухне? Защото ТЕХНИТЕ държави се държат на крупните корпорации. Вижда се и оюе повече ще става явно, САЩ започнаха да ги изсмукват като с вакуум. Също прави впечатления, че тези руски богаташи нящо нямат свършване, новите санкции са пак и персонални...

45

Анонимен

преди 1 година

То друг начин да се отърват от тях, няма. За този незнам,но за предния се оказа, че заедно с Рогозин (бившия директор на Руската космическа агенция) са крали и със задните си части. След началото на конфликта излезна, че са изстрелвали сателити, но само на хартия, а всички пари са били прибирани. Сега Рогозин е на фронта, пък професора даде фира.

44

...

преди 1 година

ми когато имаше дна доказала се диктатура като рашистан! и когато на власт е един доказъл се диктатор като путин! Ми така става при диктатурите! даже и в БГ беше така преди 1989г За по известен пример е журналиста Георги Марков, който диктатора Тодор Живков уби с така наречения български отровен чадър! И ромел така го самоубиват по времето на хитлер! И въобще ...! Та това не е новина някаква! при диктатурите е така!

43

Анонимен

преди 1 година

Ами поне имат начин да ги отстраняват, олигарсите де! А как е в България?

42

олигарх == крадец

преди 1 година

олигарх по дефиниция е намен крадец на запада.

41

Христо Христов

преди 1 година

Има възмездие. Нещастието е, че се случва в чужбина, а не у нас.

40

Просто е!

преди 1 година

До А,Русия е: "защо руските олигарси все са по френската Ривиера" - защото са олигарси - крадци на запада. те не са руснаци. В Русия НИКОЙ не жали за тях!

39

ЦРУ чисти свидетели

преди 1 година

Освен отстраняване на извършителите се покрива поръчителя. И така парите на крадците се открадват от най-големия крадец - запада.

38

Асан

преди 1 година

Тиквата нема ли стълби у централата на Гроб у НДК :)))

37

Анонимен

преди 1 година

айде даден е тон тролчетата на заплата за сутрешно изпразване

36

А,Русия е

преди 1 година

Прекрасна,но защо руските олигарси все са по френската Ривиера?

35

Анонимен

преди 1 година

абе от години такива хора като се почне от гочето марков та до скрипалите все ги трепят руснаци и винаги службите знаят всичко ама не са направили нищо - аа по точно направили са каквото треби и после започват да го преписват на руснаците - така е от времето на кенеди - след речта му в която каза че не може да иска америка да управлява цял свят като е 6% от населението- е и руснаците пратиха д аго убият ха-ха-ха- сега соропитеците да ръгат минуси да пишат опорките дето са им дадени

34

Hasan

преди 1 година

Няма мистерия, просто са невнимателни

33

Лаврентий Берия

преди 1 година

До На ви България - вземай мерки бърже - шапка от алуминиево фолио ще свърши работа. И за всеки случай - китка имел.

32

Анонимен

преди 1 година

До синаГешев ги вкара малко в ареста некои удобни за СИК олигарси, но след месеци ги освободи :))) То при нас требва некакво чудо да стане, че да осъдят голема риба и да влезе у пандизо :))))

31

expert

преди 1 година

Трябва да отбележим, че събитието е станало на френската Ривиера!!!!!! Много е вероятно да е инсценирано и изобщо да няма реална смърт на олигарха , а просто рестарт на живота му с освобождаване от дългове и спокойствие от спецслужбите!

30

ЦРУ чисти свидетели

преди 1 година

Веднъж предател - завинаги педател. Затова западните господари се страхуват от това което знаят олигарсите.

29

Анонимен

преди 1 година

Та вие очаквайте ли нещо друго?Дават им кинтите,а те започват да хапят ,ръката която ги е хранила.

28

Лаврентий Берия

преди 1 година

Стават такива работи! Колко му е? Ривиерата - несигурно място, спънеш се и паднеш с фатален край! Затова и Путин не ходи по такива места.

27

сина

преди 1 година

То ако може и българските олигарси да падат по стълбите, народа ще се радва! Това не са лоши новини, особено ако не са работили за страната си, а против нея!