6

Анонимен

преди 1 година

Украйна да обяви военна операция в границите на измислената руска федерация, завлядяла толкова много народи и техните земи. Време е за великото освобождение на народите. Всеки народ трябва да управлява сам себе си и земуте му да бъдат свободни.

5

Анонимен

преди 1 година

Руските войски удариха местата за съсредоточаване на ВСУ в Запселие, Кондратовка и Сосновка,Сумска област.В района на Харков руските части атакуват вражески позиции в Огурцово,Старица и Стрелечя.В Старобелско направление ВС на РФ бяха поразиха струпвания на зомби нацита и бронирана техника на украински формирования в Торски, Невски, Стелмаховка и Синковка.В Бахмутско(Артемовско)направление руските ракетни сили и артилерия атакуваха местата за съсредоточаване на ВСУ в Бахмут, Соледар, Верхнекаменски и Веселое.

4

Анонимен

преди 1 година

На юг от Бахмут, щурмови действия от страната на Опитное. Опит за пробив в източните покрайнини на града. Близо до Соледар, атака в района на Бахмутски и Яковлевка.Настъпление на руските войски при Луганск Белогоровка. На север, в района на Краснопоповка и Площанка, се водят насрещни боеве.На север руските войски атакуват в посока Стелмаховка.

3

Анонимен

преди 1 година

В запорожското направление украинската армия нанесе ракетен удар по Токмак.Там има военно летище на руските въздушно-космически сили.На Донецкия фронт руската армия отново атакува в района на Новомихайловка. Продължава щурмът на укрепения район на ВСУ в Маринка.На север от Горловка,атака в посока Дружба на участък от местната магистрала.

2

Анонимен

преди 1 година

С терориста Путин е свършено, и той го знае. Остават му няколко месеца.

1

Анонимен

преди 1 година

ВСУ извършиха няколко неуспешни атаки в посока Спорни и Берестовое, като загубиха повече от 50 зомбита,три бронирани машини и два пикапа. Продължават и боевете за Водяное, Первомайское и Невелское.Руската армия отблъсна всички атаки на ВСУ срещу позициите им в района на Николски ДНР. С подкрепата на артилерия зомби нацитата бяха изтласкани на първоначалните си позиции с големи загуби в числен състав и техника.