50

преди 15 години

Наркомания дома Не....

49

pinochet

преди 15 години

Имат пари от Амфетамино от Дупница и оръжие! Те винаги са били мафиотска организация!

48

преди 15 години

Държавата затъва а вижте го тоя!!!

47

Петко

преди 15 години

това комунизите не са като хората - ЕК ги плюе, те викат че дъжд вали!Спряха парите заради кражби, а тия демонстрират че могат и още,Интересно как ще обяснят откъде имат пари за хепънинги, при положение, че уж само членски внос събират от бабичките? Май пак разни кръгове са ударили по едно рамо, а после тоя с очилцата ще разправя, че нямало корупция.

46

В.Н

преди 15 години

Явно ми липсва чувство за ирония и сарказъм. Но ти се опитваш да пилотираш вместо да четеш. Само не разбрах репортаж ли е това или новина , и защо му е нужен сарказъм на автора. Явно не всеки разбира иронията и зарказма, което прави материяла абсолутно неизползваем, ако идеята на автора е да внушава, а не да информира. Но се радвам, че поне на теб ти е подействал саркастично и иронично което е в моя полза. Благодаря, че помагаш на четателите да разберат греховността на събитието. Но за да подчертаеш иронията и сарказма трябва да имаш подкрепата от очевадната действителност която да неуспорима за всеки четател. За съжаление това не е така .. знаеш ли на българина колко години му трябваха да разбере творчеството на Алеко Константинов .. е още на са го разбрали !

45

Joro

преди 15 години

Tezi sa ludi!Maiko mila!Boje pazi BG!

44

pinochet

преди 15 години

Хитлер и Сталин са били пурви приятели. Първо след края на първата световна война когата на Германия е било забранено да разработва оръжия-познайте къде са си изпитвали новите танкове тайно. В Русия! След това Рибентроп отива да си подпишат договор за ненападение и най вече да си разделат Полша и го правят! За това Сталин е дори изненадан как Хитлер го напада. Както се забрани и заклейми Фашизма в цял свят така и трябва да се забрани Комунизма и социализма-като нечовешки идеологии!

43

ll

преди 15 години

Три пъти по 400 грама по 50 хиляди, това е сериозно количество тор за гората. Ето къде е ползата от сбирката, за друга не се сещам.

42

bokluk

преди 15 години

TVA AKO NE E IZVRATENO NA FONA NA HILIADITE POZORNI GREHKI E SUBRAL GRIPOVETE DA IM PRAVI KUPON CURVUL

41

DevilishSoul

преди 15 години

36,"А когато ви молим да публикувате изявления от опозиционните партии ревете, че ви заплашват с насилие."Я Пак???? Я Я Раздуй!

40

x-men

преди 15 години

доста си зле... материала е пропит - не, удавен, от ирония и сарказъм, ама то вярно, че този висш пилотаж не е за всеки. а за Бузлуджа мога само да кажа - егати кошмара

39

преди 15 години

TOQ NARED LI E

38

pinochet

преди 15 години

Фашистите са НАционал- социалисти! Комунизма и Фашизма са двете страни на една монета!

37

лустрация

преди 15 години

" И вземете направете разлика м/у комунист и социалист. Комунистът е крайно ляв. Все едно да казвате, че ОДС и Атака са едно и също нещо."Димитър Станишев е бил отявлен комунист, Сергей Димитриевич му е син и се забавлява щастливо в компанията на сталинистчетата. Къде тогава виждаш разликата между БКП и БСП? В космоса ли е отлетяла? БСП са престъпници!

36

jeko

преди 15 години

Ужас...вчера към 5-6-7 вечерта беше пълно с някакви бабички из цяла софия, натрупали се по спирките..и как само се превземаха и си говориха..лелее ужас. Няма ли кой да финансира една младежка партия, чиите най-стари членове да са максимум на 30г. Тогава съм сигурен, че младите хора като мен ще отидат да гласуват. Сега и да гласуваме - няма за какво - 5 партии и само се сменят коя да е в управлението и да си напълни гушата за следващите 4 години, когато няма да са урпавляващи. Едни и същи стари муцуни, разни чичковци на по 50 - е как да се оправим. Възпитани в друг строй, със стари виждания за всичко, въобще със друг вид мислене. Трябват свежи, нови идеи. И тоя хари потър-станишев какви ги говори че ще увеличат над-планово пенсиите и ще продължат политика в подкрепа на младите хора и младите семейства..те нищо не са направили до сега - само се приемат разпоредби за увеличение на семестриалните такси (2006-та като кандидатствах аз 1 семестър в СУ, информатика беше 142лв, сега е 152, не е кой знае какво, но тези, кандидатствали 2007, 2008 и нагоре плащат по 305!). Общежитията и те намаляват, за разлика от увеличаващият се брой студенти. Цените на наеми, на имоти също растат. А държавата с какво подпомага младите семейства..май дава някаква мизерна сума от 1-2К лв. и това е. Работодателите навсякъде търсят млади хора, но с 2-3г. опит в областта - е как да стане. Доста неща трябва да се променят, но едва ли скоро ще станем свидетели на това.

35

В.Н

преди 15 години

Къде отиде безпристрастността на съвременния журналист?? С тази безразборна употреба на възхваляващи епитети ги превърнахте и в герои. 2 дни ни карате да се пеним по форумите със повтарящи се статии за едно и също събитие и ако това не е пропаганда. А когато ви молим да публикувате изявления от опозиционните партии ревете, че ви заплашват с насилие. Безпринципни, страхливи и продажни медии. И най жалкото "От екипа на Днес.бг" е посчен като автор на статията.. чудно ми е кой партиец не спял цяла нощ да я пише по поръчение на редактора???

34

Нечервен

преди 15 години

Комунист - индивид, който живее в ла**а, но твърди, че около него мирише на рози.

33

преди 15 години

Тази кака с коментар 25 ме разби. как няма да стоите кротко като така ви е заповядано бе жена? Такива като тебе заблуждават малките идиотчета колко било хубаво "едно време". Имало работа за всички, всичко било евтино и други подобни. АД си беще "едно време" и аз го помня. Не искам убийци като Сталин и Ленин да бъдат споменавани с добро. Когато вие комитата си празнувах те на Бузлуджа хората протестираха. Вземете си турците, помаците, дъртаците и *** и оставета нас БЪЛГАРИТЕ да работим за БЪЛГАРИЯ.

32

преди 15 години

Като си шматка ,гласувай ...

31

dd

преди 15 години

11.- споко бре- та ти си пълен идийот.... те седесарите като гледам размитат за теб... с хляб и сол ще те посрещнат...баси *** като този........баси чудесиите......ей ама някои сърфират в интернет зада си разходят диагнозите...луд народ- мизерна държава- крадливо правителство и *** пишманкомуняги..щото истинските комунисти се делят от такива ашладисани като теб