179

Ники

преди 1 година

То това предсказание тоя компютър го направи още през 1973 когато е създаден. Сега ли се сетихте да пишете статията.MIT computer

178

Обективно

преди 1 година

ВСЯКА МАШИНА РАБОТИ СПОРЕД ВЛОЖЕНАТА В НЕЯ ИНФОРМАЦИЯ - ВЯРНА ИЛИ ПЪК НЕ СЪВКЕМ.

177

НЕ

преди 1 година

ВМЕСТО ДА НАМАЛЯВА СПОРЕД ПРОГНОЗАТА- ' ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ УВЕЛИЧАВА! 8МЛД ВЕЧЕ!

176

Juls

преди 1 година

Карл Шваб е брачед на Боб Гейтс и Ивон Мъск: 😀

175

Анонимен

преди 1 година

Сички ки умрем.

174

Анонимен

преди 1 година

Няма ден, в който да не ни облъчат с някоя пропагандна статия на зелената секта.

173

Анонимен

преди 1 година

Явно става въпрос, че няма да има условия за живот заради замърсената планета, те коментират за китайци... Кой където го сърби...

172

Ами да

преди 1 година

И без суперкомпютър се вижда накъде върви Света! Природните катаклизми не спират! Войните създадени от човека не спират! Преселението на народите не спира! Унищожаването на природата от човека не спира! Изваждат се от земята природни ресурси и се трупат ***, които унищожават Флората и Фауната! Е, още и още! Какво искаме! Блага и охолен живот, а какво даваме?

171

До факт

преди 1 година

Да, *** и някои едноклетъчни ще оцелеят, факт.

170

Факт

преди 1 година

Края на цивилизация не е край на живот!!!

169

Георги

преди 1 година

Колкото и да не ни се иска и да подскачаме не забравяйте, че не сме по-различни от стадото овце на господарите. Всичко ще свърши по Гергьовден!

168

Анонимен

преди 1 година

А " суперкомпютъра " не е ли чувал думата СВЕТЛИНА и всичко,производно на Нея ??Май не е....Животът на сатанистите приключва, наистина ,дори се учудвам, че тази машинка е отмерила още толкова много време 😴Айде , " суперкомпютрите" да отидат там ,от където са дошли - в умовете на " умните " , а Мъдрите да си се радваме на Живота , пък ако ще и утре да се разцепи Земята ! Поздрави на всички " суперкомпютри " ..Леле какво невежество ...

167

Божи телефонист

преди 1 година

Ъ, смехория;))) Кво да кажа за себе си, след като без да създавам сложнио машинарии и да троша пари ви казах, че "нема фючър"! Ей, в тоа форум съм го каал поне иляду пате;))) Затва ората навремето са имали пророци и не са им били нужни суперкомпютри;)))

166

ПроСоТо

преди 1 година

АЗ лично още преди двадесетина години пресметнах,въз основа на текстове от Писанията,че "Свършекът на света" трябва да настъпи през 2056-та година..Много по-късно случайно научих,че и Нютон е посочил такава година ..Сега и Суперкомпютъра..?!.-...ТРИ съвпадения !..Възможно ли е да са съвсем случайни ?

165

Анонимен

преди 1 година

Повечето коментиращи не са чели статията, която коментират. В нея раждаемостта не е посочена, ставава дума за климатични заплахи и технологични недомислици.

164

ЧОВЕК ОТ БЪДЕЩЕТО

преди 1 година

Какъв край на света? Глупости на търкалета. 2100-тотната година вече ще има летящи коли, въздушни магистрали, телепортация, изкуствените интелекти ще извършват 80% от човешкия труд.

163

Анонимен

преди 1 година

тази стания е толкова маниполативна и неграмотно написана че няма накъде. Автора нека да каже какво е познал този компютър. Вземете пишете доказани неща не създавайте внушения

162

Да бе

преди 1 година

До 192. И мен веднъж ме викнаха на синдикален митинг, пък се оказа, че Пл. Димитров искал да подкрепяме нещо на БСП-то, ама без да се намесва името на БСП. Избягах презглава. И оттогава не им вярвам на синдикатите.

161

Диана

преди 1 година

До ловец Машините могат да управляват само по законите, внесени в тях от човека....

160

ловец

преди 1 година

в матрицата отдавна го предрекоха че машините ще управляват, а не Путин, Тръмп и подобни