148

Неутрален

преди 1 година

Да,политиката е преди всичко егоизъм и сметкаджийство,а не благотворителна дейност и социално подпомагане.България е длъжна да се грижи за българските граждани и данъкоплатци,а след това за другите,а не обратното.Щом искаха война,получиха си я.Сега нека си сърбят попарата.А евроантлантиците спокойно могат да си дадат всички пари,или недвижимо имущество на укрите,дори още повече ,направо с полските,хърватските и румънските доброволци директно на фронта в Донбас.

147

Азюлайкит

преди 1 година

Войната няма да свърши през пролетта, а след 5-10-20 год., когато се изпълнят предварително заявените от Путин цели на "СВО" - денацификация, демилитаризация и отказ от НАТО на Украйна! Това е положението - няма отърване!

146

Космонавт

преди 1 година

Голяма излагация за Русия. Украинците щъкат по цял свят - работят, мързелуват, почиват или изтъпяват и пак смляха непобедимата червена армия. Представям си ако това се беше превърнало в национален идеал и кауза, вече щяха да строят нови постройки на мястото на онази шарена джамия - Кремъл.

145

Неутрален

преди 1 година

Да,но ние не сме на мястото на Украйна (Малорусия), и нека не се спекулира и манипулира с това.България си има ясно място на геополитическата карта ,и е ясно позиционирана.Това не е наша война,не сме я провокирали ние,нито сме дали повод за това.Това е дело на хиперкорумпираната политическа класа на Киев,която в името на личната облага и привилегии,хвърли цял народ и държава в огромна авантюра.Който сее ветрове,жъне буря (торнадо,цунами).

144

Анонимен

преди 1 година

До Неутрален. От свое име ще кажа, че поста ти е като на човек който никога не му е дремело за другите хора. Аз мога да говоря от свое има, нямам представа какво значение придавате на "евроатлантик", аз съм обикновен гражданин и съм дарявал памперси и тетрадки за украинците. Толкова мога, това правя. И го правя за хората, а не за някакви идеологии или други глупости. Дарявал съм и за сирийците, защото хората са важни. Пробвай и ти и може и да заприличаш на човек, а не на мрънкащ неудачник

143

Анонимен

преди 1 година

До Неутрален "малорусите (укрите)" Аман от луди русофили! Всичко което ви се присъни или ви щукне на пияна глава се превръща в "наука".

142

Анонимен

преди 1 година

До 187....Дали са храбри укрите казваш....Ами виж резултата.Руснаците , смелата червена армия бяга Украинците настъпват....Кой е храбър според тебе.А ти , при една бомба и не може те изкарам из под леглото.А се присмиваш на тези , които всеки ден да под обстрел Но настъпват напред ..Колко са храбри според тебе страхливецо....

141

Анонимен

преди 1 година

България неутралитет!, ако ние сме на мястото на Украйна, няма да ни има, ясно е територията ще е само за военни действия, дано да се приключва с тази операция, че цял свят се обърка и побърка!

140

Неутрален

преди 1 година

Толкова са храбри и смели малорусите (укрите) ,че наводниха цяла Европа---от Швеция до Португалия,че и до Канада се появиха.Чудя се как да ги нарека...бежанци или дезертьори!!??

139

Анонимен

преди 1 година

До 183....При добро желание казваш , българите....Ами и Бойко Методиев Борисоф е българин.Може да си отвори шкафчето и заедно с Делян Пеевски да поемат украински бежанци , като едни истински ЕВРОАТЛАНТИЦИ.А..Не само да се кичат с имена Ами преди войната финансираха с държавни пари 3 милиарда Руски поток.Сега чекмеджето празно.Кой го ограби..Мата Хари ли?Нова кола за Барселона...

138

Анонимен

преди 1 година

Правилно постъпва Максим Тимошенко.Ако украинските семейства на украинските бойци напуснат страната.Путин кой ще бомби тогава.Ще трябва да се изправи като мъж.Но не повече от колкото една жена.Ще трябва да се бие на фронта с истинска армия.Коко ще хвърли в битка тогава...Тия алкохолици ли Дето при първия щурм захвърлят перални и мивки и оръжие и се спасяват кой накъде.

137

Да ви сера в устата

преди 1 година

Стига с тая Украйна, бе! Оcиpате се с тези статии - над 90% само за укрите. Българските проблеми не съществуват, през оная работа ви е, че следващата година е планирано да се тегли нов заем от 15 Милиарда --- тази държава отива към пълен фалит, вие Украйна, Украйна, нека да се проведе референдум за тази еврозона, да се прецени като разумни хора какво ще правим. Само Зеленски, Украйна, Зеленски, Украйна, Путин, ... Никой тук не мисли за България.

136

Българин

преди 1 година

Само да не идват тук

135

Неутрален

преди 1 година

По-добре е евроантлантиците да не говорят от името на България,а от свое име и индивидуално.Щом толкова ги жалите онези укронахалници,дайте личен пример ,като си дадете всички ваши финансови средства,имоти и прочее,па Европа нека ви погали по нещастните ви глави,и нека ви хвали до небесата.Българската държава е длъжна на първо място ,0да се грижи за своите български граждани.

134

Анонимен

преди 1 година

егати и развраааата ще падне из европа .. толкоз млади сочни...

133

Анонимен

преди 1 година

абе знаехме че ще почнат да клекат ..но сащ още ги подкокоросва да се самоубиват на фронта за чужда слава

132

Анонимен

преди 1 година

Колко ли семейства ще развалят украинките из цяла Европа?!

131

Анонимен

преди 1 година

"Украинка съди приютила я жена за робство, защото я карала да мие чинии" ...... https://24chasa.bg/mezhdunarodni/article/13089924

130

Дааа

преди 1 година

По-добре без ток отколкото в руския свят.Живял съм в руския свят и тогава си нямаше ток.

129

Евроатлантик

преди 1 година

България ще отпусне средства и хиляди Украински бежанци ще бъдат настанени по черноморските хотели за през зимата. Българите може и да не са съгласни, но те нямат думата за това. Политиците решават!! Европа ще ни похвали!