36

Логично

преди 1 година

С тия прокремълски партии в парламента, с тези бандити и автоджигити по улиците, с тая навалица от руснаци с имоти в България и български паспорти... Ама Румъния защо да си пати заради нас? Обичам си България, мъчно ми е, но докато не забранят Възраждане, Русофили и ниновското БСП, ще гледаме Шенген през крив макарон. Огеинтите на Митрофанова ще получат медал. Провалиха всичко, което можеше да се провали. Само не разбирам защо нашите служби прикриват атентатите им във военните заводи и пр.

35

Анонимен

преди 1 година

Както е тръгнало, защо не ни блокират и за еврото. Нали ги е страх да нямя Гърция 2 или искате за да свалите ЕС. Както вътрешно държавите не можат да узъптат народите си така отвътре ЕС деградира!

34

Лаврентий Берия

преди 1 година

Супер Другарю Герхард Карнер! Не ни стигат вътрешните комунисти дето ни яздят от 2 години а сега и австрийски такива? Е, добре! Ние ще продължим да ги пропускаме, и да видим вие как ще ги спрете, че ми е любопитно? Адолф ли ще възкресите?

33

Анонимен

преди 1 година

направо на каруцата и ги изсипваме на границата на сърбия или румъния

32

Анонимен

преди 1 година

Германия легализира незаконните емигранти,а обвинява България !!!

31

СС

преди 1 година

ЕС са лицемери,Гърция ,Италия и Испания пускат повече нелегални емигранти !!!

30

Ехаааа

преди 1 година

Чудесноооо.......!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Директно автобусите и за Австрия! Що да гинат момчетата! А то като ги хванем та те ще седят у нас!

28

Анонимен

преди 1 година

До Някой - а ти мислиш ли, че това е случайно или по скоро е по повелята на Путин?

27

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов - 24 - едва ли има по смазано нещо от злобен пенсаж русофил като теб. Наказанието ти е да доживееш жалкото си съществувание в европейска България и никога да не разбереш какво мразиш повече - Родината си или самия себе си!

26

неутрален

преди 1 година

До Eйgжънт Apиeл Ckитда, ползат ни да си изхвърлят *** у нас

25

Ганди

преди 1 година

На тоя трябва да му изпратим армията от Филиповци ,Столипиново и кв. Надежда от Сливен и ще клекне веднага

24

:(

преди 1 година

Австрия и традиционният тамошен начин на живот претърпяха много щети и поражения вследствие на мигрантския поток и на самите мигранти, настанили се да живеят в Австрия на социал. Но основната вина за всичко това не е наша. Меркел ги покани, а други явно са разработили този план, за да постигнат свои цели.

23

Някой

преди 1 година

Шенген е система за сигурност! Откакто Превратаджията Радев, с парите на Черепа, обърна държавата с главата надолу, а Рашков-Дамаджаната превърна граничната бразда в разграден двор, защо си мислим че някой ще ни вярва?

22

Eйgжънт Apиeл Ckит

преди 1 година

Oфициaлният мoтив e caмo napaвaн, нe ce изkaзвa nyбличнo иcтинckия мoтив, a именно, чe cтaвa въnpoc зa npиkpити gиckpиминaция, нaциoнaлнa oмpaзa и вpaжgeбнa reonoлитиka! Koитo изoбщo нe ca oт вчepa и Шeнreн e caмo npиkpитиe...

21

Анонимен

преди 1 година

Докато мафията е превзела 99% от държавата - така ще е.

20

Анонимен

преди 1 година

Ние всички тираджий лекотоварни и леки коли се редим на опашки от по 7км до 15км чакаме до два дни някога за да преминем я в България от Гърция, я в Румъния, я от Румъния в Унгария и това повече не може да се търпи ще блокираме Австрия и Белгия

19

До Един Българин

преди 1 година

Ай разбери първо какво е Шенгенска зона. Щели да влизат.. офф

18

българин

преди 1 година

е нали искахте Европа без граници . вие ни задължихте да премахнем нашата граница а другарката меркел напълни Европа с така наречените мигранти с неиното добре дошли . дръжте си ги сега тия мигранти , отглеждайте си ги за да ви подмладяват държавите . що пискате ?

17

Анонимен

преди 1 година

Глупавия балкански селянин още не знае какво е това Шенген, Еврозона и ЕС като цяло... за демокрация да не говорим. Още не знае що е то и яде ли се.